Звездни компромати - Декември'19

• 233 387
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 2 025
Еее на Мегз й се размина затвора, но ако бяхме нормална държава едва ли. За награда обаче е в национален ефир къде ли не, при кого ли не. Хай лайф ко да прайш..,

# 2 026
  • Rock & Roll feeling ...
Пипа и Керъл Мидълтън по бански. Пипето много хубаво коремче е стегнала.

Скрит текст:

Отзад. Така като й гледам конструкцията на Пипа, не знам какво й харесват на тялото...  Дълъг торс, видно по-къси крака.  Майката има старческо провисване, намирам непукизмът й да се пльосне по бански знаейки,че целия свят ще я види за компроматен.
Скрит текст:

Станалото известно любителско клипче на Шарлот и момченцето, което държи да й подари букета на нея, а не на Кейт : https://twitter.com/dolly_birds85/status/1209823833903050752

# 2 027
Майката е родила ТРИ деца и няма право да ходи по бански ли? Нека аз на нейните годни изглеждам така, пък ССФ да драска колкото си иска тук за мен Innocent

# 2 028
Просто си казвам мнението. В очакване съм на 3 страници коментари как майката е със супер тяло ... Ок за някого може да е супер, за мен има отпуснати места, които не са за показване пред цял свят. 

Аз предпочитам да изглеждам като Гала в тяло на тази възраст, отколкото като Керъл.

# 2 029
Изгледжай както искаш, но не пиши глупости! За мен Гала е абсолютна гростеска!
Жени Марчева бременна ли е? Или е прекалила с трапезите по Коледа?

# 2 030
Joy а ти се научи,че хората имат различни мнения.

Въпреки, че дори обективно погледнато за жена между 50 и 55 години, Гала има страхотно телце можещо да конкурира 35 годишни жени.  Какъв човек и каква водеща е  и на чий вкус пасва визуално са отделни въпроси.

Doutzen, сестра й  и майка им :
Скрит текст:

# 2 031
И аз гледах Жени Марчева, също мисля че е бременна. То иначе... голямо ядене ще да е паднало Joy

# 2 032
Просто си казвам мнението. В очакване съм на 3 страници коментари как майката е със супер тяло ... Ок за някого може да е супер, за мен има отпуснати места, които не са за показване пред цял свят.  

Аз предпочитам да изглеждам като Гала в тяло на тази възраст, отколкото като Керъл.
Керъл Мидълтън е на 64! Гала на 52! Ще я видим и Гала след 12 години, яко изобщо се появява в някоя телевизия.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 14:06 от Не се сърди, човече

# 2 033
А и Гала е ремонтирана яко.

# 2 034

Ти добре ли си? Керъл Мидълтън е на 64! Гала на 52! Ще я видим и Гала след 12 години, яко изобщо се появява в някоя телевизия.
Напълно добре съм, благодаря.  
И двете ги имам за възрастни дами, не знаех Керъл на колко е . И въпреки това, мнението ми,че има старческо провисване, което не кореспондира със самомнението й е валидно.  

В лице ремонтите на Гала започват да издишат. В тяло обаче се поддържа с периодични диети и отскоро тренировки.

# 2 035
  • София
Кактус, не разбрах кое точно те притесни в женицата? Възмутена си, че вместо да посещава женския пенсионерски клуб, се развява по половинки бански на Карибите и заради това че имала старческо провисване, при все, че изглежда милион пъти по-добре от много други дами, развяващи телеса по плажовете. Да не говорим, че силно ме съмнява лично да се е обадила на папараците да ходят да я снимат, за да я коментират знайни и незнайни домакини. Всъщност дреме й на шапката с пера. Жената си изглежда идеално, но дори и 200 кила провиснала сланина да беше има право да плажува, да се забавлява и да се чувства добре.

# 2 036
Гала е  по-готина и от Пауна и от Тоца, взети заедно.

При Керъл не знам дали е старческо. Дъщерите й нямат много по-стегни дупета.

Popcorn

# 2 037
  • София
Такива като Гала вече не са само за тунинг, те направо минават на ъпгрейд. Simple Smile

# 2 038
Кактус, не разбрах кое точно те притесни в женицата? Възмутена си, че вместо да посещава женския пенсионерски клуб, се развява по половинки бански на Карибите и заради това че имала старческо провисване, при все, че изглежда милион пъти по-добре от много други дами, развяващи телеса по плажовете. Да не говорим, че силно ме съмнява лично да се е обадила на папараците да ходят да я снимат, за да я коментират знайни и незнайни домакини. Всъщност дреме й на шапката с пера. Жената си изглежда идеално, но дори и 200 кила провиснала сланина да беше има право да плажува, да се забавлява и да се чувства добре.

Не знам как се стига от това което казвам, до пенсионерски клуб и нарушени права.

Нека се мотае както иска и където иска. Ако беше моя баба бих я посъветвала да избере модел бански,който е в по-голяма нейна полза на база годините и отпуснатите области, които има.

Цитат
Да не говорим, че силно ме съмнява лично да се е обадила на папараците да ходят да я снимат,
Папараците следват цялото семейство и те много добре знаят,че всяка тяхна крачка се следи и се изтипосва в световната преса.

# 2 039
  • Sofia
Не виждам от какво във вида си може да се смущава 65-годишната жена. За тази възраст това е топ форма. Да, не е като на 20, но не е и нужно.
Дори да висяха меса, заради клюкарите да се лиши от плаж е излишно.

Общи условия

Активация на акаунт