Спам тема (звънчета - звънкат, а главите - дрънкат) от 01.12 до 31.12

• 59 449
  • 5 477
  •   1
Отговори
# 5 265
Кажи си за да почнем догодина на чисто Grinning

# 5 266
  • Euskal Herria
Казвай, Холдъне! Simple Smile
Хубави не е равнозначно на добри. Wink

# 5 267
нема кво. наистина сте хубавички. и добри също да. образи не ме впечатляват но че всички сте добрички ме учуди

# 5 268
Наче, да знаете, малиновата редукция стана супер... около 2 часа вря на котлона Laughing
Ти си ми гордост кулинарна! Браво!
Мързи ме, пека пиле, наточих баницата за утре, мушнах я в хладилника, наточих и за днеска, че съм се престарала в тестото и беше повече. Пена е шибната, печката бумка, че съм зиморничава, абе, всичко е песен... Тая година ще  я изпратим по-постно от друга,  даже сладкиш не ми се прави, пък май и туй трябва...
Янче, аз харесва Натюр, писах одеве, писах, ама форумът не ме допусна да ти споделя. Хау, казах.
И освен това съм лошичка, аз, Холдъне.

# 5 269
не си. дебелите хора са добри

разказвал ли съм ви веднъж една жена на пияно правеше баница и се виждаха късметите. корите не беха пекнати

# 5 270
не си. дебелите хора са добри

разказвал ли съм ви веднъж една жена на пияно правеше баница и се виждаха късметите. корите не беха пекнати
Абе, познавам една.... по-лоша е и от мене. Не ти е много актуално инфото.Trollface

# 5 271
и сладките и беха солени а яденето сладко. начинаеща кулинарка

# 5 272
  • Варна
Хора, дайте съвет. Трябва ми голям разклонител, с много гнезда, шест и нагоре. Обаче консуматорите идват в повече. Обикновен не ми върши работа, ще го претоваря. Какво мога да направя? В помещението имам два контакта и единия е на много смотано място. Всичко черпи ток от другия, който е зад една секция. Пускам разклонител до точката, където се събират всички кабели на консуматорите. Обаче натоварват, а по принцип работят заедно.

# 5 273
Съветът ми е - не натоварвай единия контакт само. Раздели ги наистина консуматорите... Включи  и в оня контакт на смотаното място...

# 5 274
  • Euskal Herria
Айде, обядвах, сега мога да подхващам задачите.
Баница сигурно ще направя за 1-ви. Сега съм извадила продукти, искам да замеся едни рогчета. Леко почистване и съм готова.

# 5 275
  • Варна
Луне, става дума за офиса ми. Поради разположението на мебели и техника удобен ми е само единия. Другия е в задната част на помещението и там си пускам каната за вода, зарядното за телефона и прочие неща, с които не работя. Нещата, с които работя, са обособени около работното ми място и ако искам да им докарам ток от другия контакт, това означава да пусна кабели по пода през помещението и да се спъвам в тях непрекъснато.

# 5 276
пинях първа бира. надявам се да ми дойде апетита от нея или поне да си програмирам мозъка да ям. анорексик съм станал направо

# 5 277
Аз искам да програмирам моя мозък да НЕ ям. Rolling Eyes

# 5 278
  • Euskal Herria
Че нали бешИ трезвеник, бре Холдъне?
Дай еНо фото да те видим какъв анорексик си. Grinning

# 5 279
  • Варна
Пък аз днес такова търчане му ударих из целия град по задачи, че към 14,00 часа чак се сетих, че не съм яла.

Общи условия

Активация на акаунт