Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (93) - декември 2019

• 148 101
  • 2 691
  •   1
Отговори
# 2 505
.
Инфлуенсърка е нали? Да и е честито!
Директно им отхаресвам всички профили на тези!

# 2 506
Не знам доколко е инфлуенсърка, но напоследък печели голяма част от игрите в Инстаграм, просто защото тагва много хора (което е позволено и даже почти се изисква).
За Фудпанда бях споменала в дългите си обяснения, че за да се ползва пълната сума на техните ваучери, поръчката трябва да е с 5 лв отгоре без доставката и опаковката. Затова и на мен преди за ваучер 30 лв ми изписа 25 лв, след чат ми казаха да поръчам малко отгоре над сумата и това малко се оказа 5 лв. Не казват директно, че трябва да се поръча поне с 5 лв над сумата, правят се на ударени.

# 2 507
Същата спечели и в играта на Jacobs с четците. Има над 4000 последователи. Всичките й снимки са като рекламни. Явно е инфлуенсърка. Simple Smile
Тези от вас, които станаха DM посланици с гелчето Garnier Aloe Jelly получиха ли вече имейл за споделяне на впечатления? Аз още не съм, а мина много време от тогава и се чудя пропуснаха ли ме...?

# 2 508
И аз още не съм получила имейла за Aloe Jelly.
В съобщението пишеше не по-късно от 18 седмици след получаване на наградата, а май още не са минали.

Оф..търсих си имейла да снимам и не го намерих, явно съм го изтрила..
Та може и да съм се заблудила за срока, но нещо такова ми се върти в главата.
Аз ще изчакам да минат и новогодишните празници и ще им пиша, ако все още нямам анкета.

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 17:45 от _Khaleesi_

# 2 509
Има начин за набиране на фалшиви последователи в Инстаграм срещу определена сума. Или с редовно пускане на Giveaway за набиране на реални последователи. Друг е въпросът дали реално ги дават тези награди (често изписват фалшиви профили или приятелки). Като цяло има много нередности там, скоро ще си направя чистка.

# 2 510
  • София
Току-що се сдобих с 2 купички на Верея. Едвам ги събрах тия точки и то с удвояването, както и помощ от приятели. Хем у нас се консумира прилично количество мляко. Като тегля чертата скъпо излизат тези награди на Верея, особено като чета колко трудно се намират наградите, защото вече са на изчерпване. Останалите точки ще си ги пазя за следващата кампания. Още не боли как изхвърлих 20 точки от първата такава.
Едно КО-ЛЕ-ДА ми увисна. Подозирам, че просто не пожелаха да ми го дадат. Но здраве да е. Ще пробвам тук-там тия дни, дано да стане.

# 2 511
  • Пловдив
Къде се намира кода на кенчетата КК за MySPARX?

# 2 512
Здравейте дами, не е много по темата, но съм малко скарана с тези работи, дядо Коледа взе че донесе Nintendo(от играта на тик так), но има само една игра, та дали може да се инсталират други игри или трябва да се купят.

# 2 513
  • София
Игра на Кауфланд в инстаграм
https://www.instagram.com/p/B6nJ-vzjRWB/?igshid=rtzza1qz0ou9

# 2 514
Има една групичка момичета с блогчета (или инстаграмчета) в инстаграм, които пускат гивауеи и после дават наградата на някой от групичката, а може и нищо да не дават, така да са се разбрали. Научила съм ги лека полека кои са и си ги блокирам.
ordinarygirlveronikabeauty, travelandmakeuplovers,instablogpost, myplace, gerganailieva и още няколко за които не се сещам в момента. Изключително нагли авантаджийки. Взимат хората за глупави.

# 2 515
Има една групичка момичета с блогчета (или инстаграмчета) в инстаграм, които пускат гивауеи и после дават наградата на някой от групичката, а може и нищо да не дават, така да са се разбрали. Научила съм ги лека полека кои са и си ги блокирам.
ordinarygirlveronikabeauty, travelandmakeuplovers,instablogpost, myplace, gerganailieva и още няколко за които не се сещам в момента. Изключително нагли авантаджийки. Взимат хората за глупави.
Аз днес се записах за гивауея на travelandmakeuplovers, пък да видим..

# 2 516
За крема на Гарниер нямам и аз анкета, точно като го получих ми свършваше крема за лице, та го ползвам всекидневно. Обаче не съм ползвала такъв продукт досега, не мога да определя дали ми харесва. Не е да не ми харесва, ама странен ми е Simple Smile
Така, да споделя по темата нещо, за слушалките на Траяна, те са като от магазин за 1 лев Simple Smile Нагласях ги свързвах ги с телефона и по никакъв начин не тръгват двете, само едната се свързва с блутута ми и свири само едната. Или аз съм супер индианец или не ги бива нещо.
Последната ми награда за 2019 е от фейса, от някаква мистери бокс, нещо печеля, на 2.01 ще ми го пратят, мисля че е часовник, но не знам какво е. Мистерията е пълна наистина Simple Smile
Ще споделя като дойде, иначе от НЛ и Лотария България взехме билети и сме кръгла 0.

# 2 517
Слушалките на Траяна наистина не са скъпи, но това с тръгването по начало е така, не е дефект. Трябва да се включат двете едновременно и да мигат в синхрон, преди да се свържат с телефона. Щом замигат, вече се натиска дълго копчето на едната (като междувременно блутутът на телефона търси новото устройство). И тогава би трябвало да тръгнат двете.
Сега за да стане, трябва телефонът да ги забрави и наново да се опитва.

# 2 518
  • София
Зарадвах се, като видях снимки на донесени Милка награди, но съм от София, от първо теглене, още нищо...Явно ще е след Нова година.
Кой куриер ги носи?

# 2 519
СЪОБЩЕНИЕ: III- теглене на ТОМБОЛА ГУРМЕ ще се извърши на 17.04.2020 г. Joy

espices

Общи условия

Активация на акаунт