Кралски работи и клюки - декември 2019

• 123 834
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 225
  • Чужбина
Уилс:

Скрит текст:

Мери:

# 226
Полата на Летисия точно с кубинките  много ми харесва Simple Smile

Скрит текст:
Много е лъчезарна..
Хубава е, миличка, и аз я харесвам, но роклята е хм, хм Rolling Eyes, сякаш е гола отдолу. Явно с дантелите трябва много да се внимава.

Уилям Безмилостния:
Скрит текст:
Не знам кой го е измислил това прозвище, но много инфантилно ми се струва. Да не говорим, че не отговаря на нищо - нито характер, нито поведение, нито изяви... А и не сме в Средновековието все пак - Жестокия, Добрия, Безмилостния, Безмозъчния Joy

# 227
  • Чужбина
Много странно, тази жена казва, че Мегън Маркъл има дете от някой друг ли:

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1128261592871837696/pu/vid/ … cjGEtum.mp4?tag=9

# 228
На тази дата, преди 7 години, обявиха, че Кейт очаква бебе.

# 229

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1128261592871837696/pu/vid/ … cjGEtum.mp4?tag=9
Каква е тази жена?
Дете не се крие лесно. Не мисля, че има такова.

# 230

Реално е възможно, ако е дадено за осиновяване или нещо подобно, но изобщо не ми се вярва. Няма как 3 години да скрият дете.

# 231
Чарлз се е срещнал с Джъстин Трюдо

Днес има/ше среща и с Тръмп и Мелания

# 232
Ако има дете, чудесно! Значи ще си влезе във форма без проблем Wink Я каква финичка и слабичка беше преди бременността.

Интересно, какво са се разшетали такива всичките. Или винаги преди Коледа и НГ са се активирали, пък аз просто не съм обръщала внимание.

# 233
  • Чужбина
Ако има дете, чудесно! Значи ще си влезе във форма без проблем Wink Я каква финичка и слабичка беше преди бременността

Hands Plus1

Шведите в Индия:

# 234
Ако имаше дете,щеше да се знае.Щом не попречиха развод,,голи  сцени,бръмчене,години,роднини и пр.на брака,едва ли дете би попречило.Освен ако наистина не е дадено за осиновяване или някаква ситуация,но не вярвам.
Тия рояли много се разработиха предпразнично.Особено Незначителният и баща му.А нещо за Разстроеният?Какво стана с делата за свобода,дето водеха?
Роклята на Майкъл Корс ми прилича на евтина памучна рокля от индийски магазин.Надиплена като селско перде,а цветът никак не ходи на Мери.Евентуално на доста по-бяла брюнетка.Сравнявам това убито синьо със снежното синьо на палтенцето й,всъщност няма място за сравнение.
Айде и шведите в Индия....Тука става нещо.
Колко много се е променила Кейт за 7год.Какво пухкаво сладурче е била.

# 235
Кейт и Уилям са много сладки преди 7 години, вече не са , Кейт повяхнала, Уилям погрознял. Явно тежко е очакването на кралската корона.

# 236
  • Чужбина
Уилям ще лети тая вечер за Оман.

Много красива снимка:

# 237
Особено Незначителният и баща му.А нещо за Разстроеният?
JoyJoyJoy

Да бе, пет деца има Мегън. Глупости са това според мен.

# 238
Елеонора, Уилям е от няколко часа в
Оман

# 239
Забравих да коментирам - направи ли ви впечатление, че всички жени, украсяващи коледните елхи в двореца са с поли? Дали не им е забранено да носят панталони на работа?
И защо така пружат този показалец, като сочат нещо! Забелязала съм Уилям, Кейт, други! То вярно, не случайно така се казва това пръстче, но все пак повечето са ни учили, че с него така не се бучи, дори и когато се показва нещо. Явно това за кралските особи не се отнася Joy

Общи условия

Активация на акаунт