Кралски работи и клюки - декември 2019

• 124 636
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 900
Американката точно не ми изглежда като от списание, но пък интеренциите й не се набиват на очи.
Докато Рания, Летисия и Шарлийн са тръгнали да се балсамират, дано се усетят и спрат овреме, в което се съмнявам.
Мери, Максима, шведките и те, със сигурност също си правят разни освежавания, но е с мярка и си изглеждат адекватно за годините и общественото положение.

Аааа, чакай! Американката още няма 40. Ще я видим след 45 на какво ще прилича, защото тогава вече  започват със сериозните интервенции. Дали няма и тя да гони годините на Арчи. Както е Рания.

# 901
Нещата не опират само до интервенциите, много голяма роля играят и гените. Може да нямаш 40 г. и да приличаш на 50 г, а може и обратното. Споделям мнението на Пандора, че в това отношение англичаните губят.

# 902
Американката точно не ми изглежда като от списание, но пък интеренциите й не се набиват на очи.
Докато Рания, Летисия и Шарлийн са тръгнали да се балсамират, дано се усетят и спрат овреме, в което се съмнявам.
Мери, Максима, шведките и те, със сигурност също си правят разни освежавания, но е с мярка и си изглеждат адекватно за годините и общественото положение.
Не бих разбрала,че Рания и Летисия имат корекции,ако не бяха техни стари снимки,които показват разликата,най-вече в носовете.Същата работа е и при Маркъл плюс избелването и изправянето.Глуповато-учудената маска няма как да се постигне без лекарска помощ и създава ограничения в изражението й.Кой какво прави,Мега винаги е радостно учудена.Хубаво е също да вземе пример от горните дами и да смали размера на задника си,че ще й счупи краката.
Маргарете ми изглежда като изкукала баба(съжалявам,Елеонора).Но ако знам за нейни заслуги  към кралството,ще си изям думите.

# 903
Англичанките са с бяла,тънка и суха кожа,която старее по-бързо от матовите кожи на Рания и Мегън

# 904
И без старите снимки си личи по замръзналите физиономии. Никаква емоция не виждам в тях. Катрин ми допада с нейните забавни гримаси, но напоследък по-рядко изглежда непринудено, и тя се е поизпънала.
Мегънчето с оправянето на зъбите и формата на веждите поне е добре, хубавка е като се постарае, стига да не пусне телешкия поглед в действие.

# 905
  • Чужбина
Тиндалови на Благотворителна гала:

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 08:52 от Eleonora_27

# 906
Разбирам защо Кеймбридж са близки с Тиндал. Хората са готини и ненатрапчиви, живеят си богаташкия живот без да се навират в очите на хората, да мажат и да се оплитат в лъжи. Ако Хари и Мегън имаха капка мозък в празните си главици, щяха да направят същото. Ама...трудно се разделя американска актриса с прожекторите.

# 907
От месец не сте я виждали, ама все си намирате повод да плюете настървено по нея Joy Joy Joy

# 908
  • Чужбина
На мене Тиндал са ми любими.

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 10:14 от Eleonora_27

# 909
От месец не сте я виждали, ама все си намирате повод да плюете настървено по нея Joy Joy Joy

Мегън ако знае на колко хора от темата им липсва веднага ще се прибере във Великобритания. 😁

# 910
Нали.
Това е, защото страданието и е толкова разстройващо, че човек просто не може да спре да мисли как вегетира, като зеленчук, горката.

Въпросът е вие защо подскачате при всяко споменаване на пресветата дева? Като, че сте си сетнали аларма - ахаа някой спомене Мегън и веднага да апострофирате.

# 911
Коментирам по темата. Или не може?!
Прието е само да се плюе?
Подскачане Joy Joy Joy

# 912
  • Чужбина
А ето тук датчаните прекарват Коледа всяка година:

# 913
"Естествената усмивка" на Катето

Как си е разчекнала устата така, че всички зъби да са на показ Joy

# 914
Това реална снимка ли е на Кейт или е обработвана от доброжелатели? Много е състарена тук.

Общи условия

Активация на акаунт