Кралски работи и клюки - декември 2019

• 123 790
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 785
Камила пристигна с Бабет, а Софи си тръгна с нея. Всички са като добре смазана машина, само Съсекс не се вписват в картинката - стоят като кръпки и двамата, благодарение на Меган.

# 1 786
  • Чужбина
Откраднах си гиф-чета и ви ги нося на вас.

# 1 787
Eleonora - 27 много са хубави гифчетата..
винаги ми е било интересно поведението на кралските деца,
и те са непрекъснато пред камерите но не съм ги видяла да плачат,
да се дърпат,да са стресирани или да се тръшкат по земята, защото не са на кеф..
като ги кръщаваха пак същото,бебета които не плачат за нищо..като знам на какво съм присъствала
и са ми видяли очите..наистина ми е чудно как го постигат.

# 1 788
https://www.gettyimages.pt/detail/fotografia-de-not%C3%ADcias/pl … 169?adppopup=true

Някой може ли да обясни какво се случва?

ред. Май тове е "офотошопената" снимка.

# 1 789
Ха - ха, сагата с картичката продължава.😂 Явно не се брои за официална и нямат право да я разпространяват. Въпреки, че е доста късно вече. А и Джанина, която я е снимала я качи.

# 1 790
На мен лично вече ми дойде до гуша от гафовете и постановките на Меган и нейните дружки. Това с картичката не знам дали е гаф или умишлено подготвен пиар, за да се шуми около Меган. Тя Меган заради едната известност живее и това пълно забвение през последните седмици според мен здраво я изнервя, а този "гаф" с картичката, разпространѐна от нейната дружка Джанина отново върна името на Меган по таблоидите. Rolling Eyes

# 1 791
  • София
Как така не е официална? От някъде е изтекла, някой я е качил и разпространява.
Да, факт е, че я няма никъде официално и е странно, че я няма в инстаграм профила им, но кой я е дал тогава?
Приятелката казва, че не е фотошоп, но как имаш фокус върху 2 образа?
Пак се орлитат като пиле в кълчища. Кому е нужно...

# 1 792
На мен лично вече ми дойде до гуша от гафовете на Меган и нейните дружки. Това с картичката не знам дали е гаф или умишлено подготвен пиар, за да се шуми около Меган. Тя Меган заради едната известност живее и това пълно забвение през последните седмици според мен здраво я изнервя, а този "гаф" с картичката, разпространѐна от нейната дружка Джанина отново върна името на Меган по таблоидите. Rolling Eyes
На такова поведение народната мъдрост казва "Шило в торба не стои". Сериозно ли Меган си мисли, че може да използва бебето си по такъв начин?! На тая и "изтрещялка" да кажеш комплимент ще направиш. Отврат.

# 1 793
Хм. Май тази снимка, която е спряна от разпространение е "пипана" - лицето на Мадам е на фокус.
Първо е пусната снимката на страницата на "Тръста на общността на нациите" в Туитър.
После някой я "поправя".
После Гаванкар се обяснява. Което също е тъпо.

# 1 794
Весела Коледа и от мен, бъдете здрави и щастливи!
Шарлот, като беше по-малка, имаше опит за тръшкане, но майка й овладя ситуацията идеално. Днес много ми харесаха кралските деца, отлично се държаха. Щеше ми се да покажат и Джордж в комуникацията му с хората, но сестра му обра вниманието.
В клипчето казват, че и Чарлс и Камила се отправят към хората, но явно няма снимки.
Снимката на Съсекс е идейна и жалко че се превърна в поредната причина за медиен шум.

# 1 795
  • София
За "притеснените" за липсата на Съсекс и Арчи на снимките на бюрото, гледайте речта на Бабет, споменава раждането на 8-то си правнуче и има включена снимка, която вече сме виждали...
Към средата https://www.hellomagazine.com/royalty/2019122582401/the-queen-sh … chobox=1577289221

Много приятни снимки днес. Катрин изглежда елегантна, както и Баба и Камила. Ан никога не ми допада, нямам обяснение защо. Беатрис и Юджини са ми безразлични, както и Софи този път. Луиз милата, облечена е като лелка...знам че е в неблагоприятна възраст, ама и облеклото не помага Sad

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 22:20 от Lana

# 1 796
Е, кралицата натри носовете на бабите от Сурсулево, явно не дели правнучетата си. 😂

# 1 797
А тази Джанини каква е? Прилича ми на бръмчалка

# 1 798
  • Истински се вижда само със сърцето.
Е, кралицата натри носовете на бабите от Сурсулево, явно не дели правнучетата си. 😂

😂😂😂

Хубави и деца и родители днес.

# 1 799
  • Чужбина
С такива приятели, врагове не ти трябват.

Общи условия

Активация на акаунт