Кралски работи и клюки - декември 2019

• 122 271
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 2 025
И алчната бизнесменка, ще гледаме шоу през 2020 😁

Hello♥J,
Ама много хубава снимка си й избрала!
Днес успях да попрегледам какво пишат за нея, там където чета. Всички са в очакване на развръзката след празниците. Естествено, предположения и мнения всякакви. От това, което прочетох ми се струва, че е много вероятно Меган да не се върне при роялите. Твърде много хора са на това мнение и предполагам, че има някаква информация, която не е стигнала до нас.
Има мнения въз основа анализи на коледната картичка и на това, че няма снимки от Канада, че Хари и Меган не са заедно. Меган сега била в LA. Опитала се да стигне до Ванкувър, кой знае защо, но не успяла.
Прочетох предположение за Хари, че до преди Коледа е бил или при роднините си, или в Африка.
Статията от ДМ се коментира много. Обръща се внимание на заглавието - само Меган фигурира, Хари го няма. Смятат че ДМ сега са получили "зелена светлина" да пишат негативни неща за нея и заради анализа на фотошопнатата картичка, който са публикували.
Още нещо ме впечатли, но не тъся достоверност. Времето ще покаже какво е. Сега го споделям като клюка: била отишла при бившия си мъж да търси помощ. Имаше много смешни коментари при кой от всичките е отишла, кой точно е заслужил това? Най-много предположения имаше, че е искала финансова помощ. Като че ли най-много мислят, че е отишла при Тревор, защото се бил оженил за много богата жена.

Ще ми е интересно ако някой сподели какво е прочел. Нека обменим клюки. Стига сме били сериозни.

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 22:23 от s11s11

# 2 026
И аз да попитам къде има инфо за плановете на Съсекс или нещо подобно, за 2020-та година? Явно и аз съм изпуснала...

# 2 027
  • На морето!
Така като чета, от жълти сайтове се черпи  информация.

# 2 028
Силно се съмнявам, че кралското семейство не е запознато с идеята им предварително.

# 2 029
  • На топло
И аз да попитам къде има инфо за плановете на Съсекс или нещо подобно, за 2020-та година? Явно и аз съм изпуснала...
Ето на руски.
https://www.elle.ru/celebrities/novosty/ot-brenda-odezhdy-do-sob … 0-godu-id6851473/

Ще завладяват Света с глупавото Хари.
Да тръгне против семейството си заради пари???😷.това може да го направи само човек, който е на много ниско ниво в пирамидата....🤐

# 2 030
  • София
С ръка на сърцето си ви признавам, че дълго време считах, че повечето неща, които си драскаме тук са глупости.
Не вярвах в отрицателното отношение на Уилям, на това, че Хари се е отдалечил, че отношенията са се влошили. И бях много изненадата от изявлението на Хари , тогава за пръв път се замислих.
Излизаха клюки, които се потвърждаваха.
Изключително ми е съмнително това отсъствие. Реално Съсекс не споделиха коледна картичка. Няма я официално никъде , някой нещо споделил. Явно ще останем без нищо коледно от тях. Може да са решили да се отчетат за нова година.

Да видим какво ще ни поднесат през новата година. Очаквам Мегън с гръм и трясък.

# 2 031
Мне, не мисля, че са разделени Съсекс, по-скоро наистина са им казали да се покрият малко, да позабравят хората изцепките им. Интересно ми е кааак пък никой, никъде не ги снимА два месеца. Значи не е проблем, че няма прайвъси. Видно е, че когато поискат прайвърси - прайвъси има. Кой знае пак каква глупост ще измислят. Тя херцогинята какво ли не захвана, не разбрах нещо да и се е получило. Има мегдан да продължава да опитва. Иначе за раздяла -тази ще драпа със зъби и нокти да не я изхвърлят, щом изобщо се е навила да го вземе тоз малоумник. Евентуално ако Уилям седне на трона и ги прати в ъгъла може да си стегне куфарите за Америка. Но иначе, ако Харко не реши да я изрита, тя няма да си тръгне. ЛибоФ.

А те от какво точно си почиват?

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 22:35 от Анонимен

# 2 032
  • Чужбина
Не са от жълти сайтове новините, а са от други източници, които падават много често вярна информация.

Защо постоянно тези "жълти" новини се потвърждават?

Няма да изброявам колко от нещата се оказаха верни, защото тук дори не ги обсъждаме. Аз съм потересена от онова, което се говори и после се случва.

За мен, има дирижирано изтичане на информация от двореца.

# 2 033
Какво съм изпуснала пак? Каква бизнесменка?
Ох, 3 дни ме нямаше. Може ли някой да ми преразкаже?

Станала продавачка Мегито.

# 2 034
Да не би да са им спрели кранчето и сега да се чудят как да (ще) съществуват?

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 22:59 от Анонимен

# 2 035
Едва ли са им спрели кранчето, а по-скоро Мегз си следва нейния си житейски принцип - че от всичко трябва да се прави пари и от всеки трябва да се опиташ да извлечеш изгода...Joy

# 2 036
  • София
Какво съм изпуснала пак? Каква бизнесменка?
Ох, 3 дни ме нямаше. Може ли някой да ми преразкаже?

Станала продавачка Мегито.

Какво продава? Ако са дрехи - няма да има успех. 😂

# 2 037
...Какво продава? Ако са дрехи - няма да има успех. 😂
Всичко.
Патентовала е името "Съсекс роял".

# 2 038
  • Down south
"Prince Harry And Meghan Markle Were Denied A Reservation At A Restaurant In Canada"

https://www.cosmopolitan.com/entertainment/celebs/a30347467/prin … servation-canada/

"The owner of the restaurant refused because there'd be too much security involved"

Клюка, ако на някой му се чете Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 039
Май само лук не беше споменато, ама може да съм пропуснала.

Общи условия

Активация на акаунт