Ама много хубава снимка си й избрала!
Днес успях да попрегледам какво пишат за нея, там където чета. Всички са в очакване на развръзката след празниците. Естествено, предположения и мнения всякакви. От това, което прочетох ми се струва, че е много вероятно Меган да не се върне при роялите. Твърде много хора са на това мнение и предполагам, че има някаква информация, която не е стигнала до нас.
Има мнения въз основа анализи на коледната картичка и на това, че няма снимки от Канада, че Хари и Меган не са заедно. Меган сега била в LA. Опитала се да стигне до Ванкувър, кой знае защо, но не успяла.
Прочетох предположение за Хари, че до преди Коледа е бил или при роднините си, или в Африка.
Статията от ДМ се коментира много. Обръща се внимание на заглавието - само Меган фигурира, Хари го няма. Смятат че ДМ сега са получили "зелена светлина" да пишат негативни неща за нея и заради анализа на фотошопнатата картичка, който са публикували.
Още нещо ме впечатли, но не тъся достоверност. Времето ще покаже какво е. Сега го споделям като клюка: била отишла при бившия си мъж да търси помощ. Имаше много смешни коментари при кой от всичките е отишла, кой точно е заслужил това? Най-много предположения имаше, че е искала финансова помощ. Като че ли най-много мислят, че е отишла при Тревор, защото се бил оженил за много богата жена.
Ще ми е интересно ако някой сподели какво е прочел. Нека обменим клюки. Стига сме били сериозни.