Кралски работи и клюки - декември 2019

• 122 290
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 2 040
Почти нищо от написаното в медиите не се е потвърдило във времето. Статийките им са "изсмукани от пръстите", а скоро и ще ги осъдят за измишльотините им. 😄

# 2 041
  • На топло
Мегиту ще отвори една сергия и ще продава китайски стоки на килограм с шампа "Съсекс роял" отгоре.
Ако това е истина, много КУХа лейка ще излезе 😂😂😂.

# 2 042
Инициативите с готварската книга или модната линия да не би да не бяха успешни? Събраха се средства за нуждаещи се хора. И не бойте се, Мегито няма да изкара сергията. 😂

# 2 043
"Prince Harry And Meghan Markle Were Denied A Reservation At A Restaurant In Canada"

https://www.cosmopolitan.com/entertainment/celebs/a30347467/prin … servation-canada/

"The owner of the restaurant refused because there'd be too much security involved"

Клюка, ако на някой му се чете Stuck Out Tongue Winking Eye
Ummm, Prince Harry and Meghan Markle Were Denied a Reservation at a Restaurant in Canada
Meanwhile, I'd be begging to eat their scraps!

Ами не, аз не бих. И да дишам същия въздух не бих искала.
Горките девойки, които четат Космополитан, с какво ги облъчват...

# 2 044
  • Чужбина
МегитУ такава търговия върти, че ни е бедна фантазията.

Даже медальончетата, дето ги носи и струват 30 долара, ги купуват ония кукундрели фенките й.

Специална снимка се прави на МегитУ с това медальонче и после се продава. И определена част от това влиза у джоба на МегитУ.

На мама Дория колко ли вече е набъбнала банковата сметка.

# 2 045
# 2 046
Старо, но златно 😀 Бети не спи, а следи за всичко. 😄

# 2 047
Настоящия приятел на Марта Луиз е пуснал стори с Ари Бен.

Покрай смъртта му е намесен и Кевин Спейси. От това , което чета май се е борил с депресията.
https://www.bt.dk/royale/afdoede-ari-behn-roeg-joints-paa-tv-og- … se-jeg-er-kronisk

Ари Бен разказа веднъж една история, свързана с metoo и Кевин Спейси, но той я разказа с хумористична нотка, не като че се е почувствал нападнат, засегнат или друго. Медиите обаче, особено в САЩ, го извъртяха като че едва ли не е станало страшно и Ари Бен ще искал обезщетение. Нищо такова.

Личното ми мнение е, че настоящата връзка на Марта Луисе и реакциите на краля и кралицата, са допринесли за трагичния край на Ари Бен. Ари си беше много депресиран още след раздялата с Марта Луисе. Бил е приет в спешното в болница, защото е бил в ужасно състояние и физически, и психически. После се събра с една Ебба и уж привидно изглеждаше като да е щастлив, но негови близки твърдят, че това е било само за пред камерите. Цялото му творчество е едно такова тъжно, мрачно. Винаги е отговарял това, което се е очаквало, в интервюта, но като погледнеш колко мъка има в погледа и разбираш, че отговаря от благоприличие, а не е искрен. Той беше и харесван, и нехаресван. Мнозина го смятаха за неподходяща партия за принцесата, но аз имах щастието да говоря с него лично веднъж на едно от изложенията му и по-нормален и приятен събеседник не бях имала отдавна. Говорихме си за децата, за коне (неговите деца се занимават с коне, моето едното също имаше такъв интерес известно време), хубав изказ и богат речник. Не се съмнявам, че е бил добър баща и че ужасно липсва на децата си. Шаманът не искам да го коментирам, защото нямам много положително да кажа за него. Ще кажа само, че за мен беше шок и ужас да го видя на снимка в капелата с кралското семейство на първи ред, между Марта и дъщерите й, прегърнал през рамо най-малката дъщеря. Това е било предавано и по телевизията, така че Ари Бен със сигурност го е видял. В деня, когато си е прекратил живота. За мен кралското семейство прекалено бързо прие в обятията си шаманът. И то при условие, че той създаде много скандали в Норвегия. Това отблъска много хора. Дано почива в мир Ари Бен. Ако можех, щях и аз да запаля свещичка пред двореца, заедно с другите, които го направиха.

# 2 048
  • Чужбина
Фенрис, моля те да ни обясниш, или поне на мен, защото аз не мога да разбера, защо една жена, независимо коя, се хваща с един шарлатанин, като зарязва бащата на трите си деца.

Тоя шарлатанин я лъже, мами и използва. Това не е ли ясно като бял ден?

# 2 049
Фенрис, моля те да ни обясниш, или поне на мен, защото аз не мога да разбера, защо една жена, независимо коя, се хваща с един шарлатанин, като зарязва бащата на трите си деца.

Тоя шарлатанин я лъже, мами и използва. Това не е ли ясно като бял ден?

На това му се вика криза на средната възраст. Тръгнала е да търси "смисъл, духовно съществуване и т.н." Глупости на квадрат с две думи според мен.

# 2 050
Елеонора, само тя си знае защо е с този шаман. За мен е нелогично. За кажи-речи всички норвежци, които познавам - също. Но може и да има чувства, може и да има нещо. Тя винаги е била по-''алтернативна'' и с по-различни мисли от А4 хората, още от дете, та сигурно са се харесали според интереса им към невидимото за очите и духовните занимания.
Тя не се раздели с Ари Бен заради Дюрек Верет. Той е нов в картинката. Разделиха се още преди няколко години, защото .... цитирам по спомен ''са поели по различни пътища в развитието си като личности''. Казано с думи прости - чувствата, поне нейните към него, са се променили. Според мен той си я обичаше до края. Помня, че излязоха с общо изявление в пресата, че макар че се развеждат, си остават заедно в родителските грижи за децата. Той си купи къща в същия квартал, където тя живее с децата, за да е близо до тях.

И аз мисля, че той я ползва за ПиАр и собствена реклама. Тя е красива жена, може и да има взаимни чувства, не го изключвам. Но е толкова неподходяща партия за нея и такъв срам за кралското семейство. Родителите й първо се дистанцираха от него, после го поканиха на църковна служба. Вместо да го сложат на по-заден ред, да влезе отделно от другите, те го сложиха на първия ред до нея и между нея и децата й! Мъжът ми побесня. Той си е фен на кралското семейство, откакто го познавам, но сега каза, че вече не е толкова сигурен. Мъжът ми каза, че на фона на Дюрек, Ари е направо зет-мечта с всичките му недостатъци в миналото. Ари е бил много близък с кралицата, защото и двамата са хора на изкуството. Кралицата също рисува и се интересува от изкуство и те двамата са имали много близка връзка. И ако Марта им е била достатъчно алтернативна, но от родителска обич да я приемат такава, каквато е, то Дюрек вече идва вповече. Книгата, която на два пъти се опита да издаде в Норвегия, е толкова ужасна. В нея той твърди, че децата и възрастните сами си пожелават да имат рак, защото искат да умрат. Ей такива идиотщини, които за практичната и здраво стъпила на земята норвежка душа, са като червен плащ, размахан пред бик. Норвежците няма да приемат Дюрек. Според мъжа ми Марта или ще се откаже от него, или ще се откаже от титлата на принцеса. Защото той уронва престижа на кралското семейство.

# 2 051
  • Чужбина
Според мен, кралското семейство трябва да я лиши от титла.

Тогава да го видя тоя шарлатанин какво ще прави.

Каква е процедурата за лишаване от титла? Трябва ли парламентът да го предложи и гласува?

# 2 052
Тя вече спря да ползва титлата принцеса с комерисални цели след турнето им ''Принцесата и шаманът'' или как там се казваше. Много критики отнесе тя тогава и май родителите й я натиснаха да спре да ползва титлата принцеса с комерсиални цели.

Попитах мъжа ми, защото аз не знам отговора на въпроса ти, и ето какво каза той:
От юридическа точка тя не може да се откаже от титлата си. Само кралят може да абдикира, защото само той има функции и роля в Конституцията. Тя е дъщеря на краля и докато има кралско семейство, тя ще е принцеса. Независимо дали се нарича така или не. Тоест ако тя избере Дюрек и официално се откаже от титлата принцеса, това ще е по-скоро символично без юридическа стойност, докато баща й е законен крал. Единственият начин, който на теория поне е възможен, но никога не е пробван, е кралят с декрет да махне титлата й. Това следва от Конституцията, член 34. Това на практика означава Кралят да свика Съвета с министрите и министър-председателя и да обяви, че принцеса Марта вече няма да е принцеса, а другите да подкрепят предложението. Според мъжът ми това може да се случи, ако тя продължи да използва титлата принцеса с комерсиални цели или в друг краен случай. Но това никога не е било въпрос и е просто теоретична възможност. Според мъжът ми най-вероятно първо въпросът ще се повдигне в Парламента, ще се обсъжда, ще се вдигне много шум и накрая кралят сам ще свика Съвета и ще го обяви. Мъжът ми обаче си залага парите, че тя ще се откаже от шамана, а не от титлата и семейството си.

Да добавя. Мъжът ми сега каза, че тъй като кралят еднолично раздава титли на внуците си и децата на Марта и Ари нямат титли на принцеси, то отново на теория е възможно той еднолично да отнеме титлата на Марта. Тоест този Съвет и гласуването на министрите и министър-председателя да е просто проформа, а на практика кралят сам да реши тя вече да не е принцеса.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 01:17 от Fenris

# 2 053
  • Sydney
Аз съм супер фен на едни братя норвежци Simple Smile 

Писмото на Кейт:

https://www.instagram.com/p/B6m4XPSHY9i/?igshid=17nfq2q08osb9

# 2 054
  • Чужбина
Гледай ги как се закачат:

Общи условия

Активация на акаунт