Пазаруване от НМ, тема 38, декември 2019

• 40 039
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
  • Mostly in my mind
Имам дънки  34, което е хс. 36 не  е ли с?

# 616
Чудно. Не я бях правила тая. Все едно от вчера пазарувам.

# 617
28-29 дънки отговаря на 38 някъде панталони.

# 618
Те отговарят, да, по нормалната номерация съм за 36-38 за панталони, ама тук нещо не съм разбрала, че е друга.

# 619
Случва се човек да се обърка...

# 620
Е, случва се. Иначе да ги похваля - поръчката я направих в събота. МноО бързи. Де и да бях улучила номера. Здраве да е.

# 621
Проспах доставката на поръчката! Astonished Вътре имаше и коледен подарък! Confounded Гошето каза, че съм заспа и ще ми я донесе на 27-ми. Браво на мен!... Bowtie

# 622
Сега погледнах размерните таблици, 36 дънкова номерация е чак ХЛ. Но не се ядосвайте, запазете ведро коледно настроение и успех при следващите покупки!

# 623
Проспах доставката на поръчката! Astonished Вътре имаше и коледен подарък! Confounded Гошето каза, че съм заспа и ще ми я донесе на 27-ми. Браво на мен!... Bowtie

Аз така в петък проспах /буквална/ от икея...ама не ми бяха спешни и в понеделник ми ги донесоха.
Гошето няма ли опция да го подириш и си грабнеш нещата? Или са до обед днес...

# 624
Да, 36 отговаря на панталон 46 , тоест даже и на мен ще е свободен. Трябвало е 26 размер, че да се равнява на 36/S.
Така някоя роднина ще получи подарък Simple Smile
Аз получих днес 2 пратки - дънки 31/30 , заспаха на дъщеря ми, досега все 32 или 42 вземахме и с колан ги носеше, на 19-ти пуснати, второто е панталон 46 размер, т.е. XL , за роднина, пуснат на 18-ти.

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 19:50 от *Камея

# 625
Скрит текст:

Аз така в петък проспах /буквална/ от икея...ама не ми бяха спешни и в понеделник ми ги донесоха.
Гошето няма ли опция да го подириш и си грабнеш нещата? Или са до обед днес...
Ама и аз я проспах буквално! Като спя, телефонът ми е без звук, защото точно тогава целия свят се сеща да се обади. Разминали сме се с 5 минути. Звънях му, каза, че не е Дядо Коледа та да раздава подаръци довечера 😂 Ми да не съм спала. Нищо де, и на 27 става.

# 626
Аз затова ги адресирам до офис, да не стоя да чакам, а да си ги взема в удобно за мен време.

# 627
Вие се майтапите за Гошето, ама на мен наистина Гошо ми ги носи, онзи път проверих как се казва Joy
Следващия път като дойде Гошето котката ще му плаща, защото на нея се падна парата Joy

# 628
Брей, много рано изядохте питката! Joy
Искам да предупредя, че тези боти
https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0623115001.html
са много тесни.
Аз съм с тесен крак и са ми доста стегнати.

# 629
Потвърждавам за тези боти, пробвах ги. И аз съм с тесен крак, удобни са, но прецених, че ще са ми високи и си взех едни по-ниски. Тях съм ги хвалила много в темата.

Общи условия

Активация на акаунт