Любители на кучета - 100

• 47 577
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Арчи спи върху баща си Smiley Голяма любов са.

Страхотни муцунки видях, напълниха ми душата! Ени, Синеочка е красавица!  А на Енджи ще й изям големите ушаци!

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 10:04 от Анонимен

# 586
  • Стара Загора
Heart

# 587
  • Sliven
Честито Рождество Христово на всички! Да сте живи и здрави вашите семейства,  и четириногите им членове също!
Много хубави снимки видях, както и една прекрасна малка Анабел (дано не бъркам името).
Поздрав от всички наши любимци в една снимка

Значи Олито пак следи манджата, с която се заблехосваме за снимката, а майка му е устремена само напред, тя е над нещата Joy

# 588
Дида, прекрасни госпожици! А джакчетата, ах, ако ми паднат...Kissing Face

# 589
  • гр.Варна
Момичета и момчета в групата идвам с едно предупреждение - не купувайте светещата топка от Лидъл която е в продажба в момента. Тази вечер си отиде страхотно животно което не знам как глътна част от нея и въпреки всички опити почина от задушаване. Буквално в ръцете ни. Disappointed RelievedВсичко се случи за минути.... още не мога да дойда на себе си. Толкова бързо шофиране до спешен кабинет, но за жалост без полза. Барт го няма вече. Disappointed Relieved

# 590
  • София
О, Плами, съжалявам, много съжалявам

# 591
  • Варна
Ох,Пламче, съжалявам....😥

# 592
  • sofia
Много съжалявам за загубата ви...
Благодаря, че намерихте сили да ни предупредите.

# 593
Милият Барт...Съболезнования,Плами....

# 594
  • sf
Плами, съболезнования, нямам думи!

# 595
  • София
Плами, съболезнования! Звучи ужасно... без думи съм Cry

# 596
  • под тепетата
Съжалявам да науча такава новина!
 По подобни причини нямаме никакви играчки вкъщи. Ози едвам отърва кожата на 6-7м.
 Съболезнования, Плами!

# 597
  • гр.Варна
Благодаря за милите думи момичета, Барт не беше мое куче, но един от добрите приятели на моята Кара. На поляната където се събираме се познаваме и сме като едно кучешко семейство, така, че Барт беше от моите. Случи се точно там по време на игра с топката. Още не мога да го приема,а мисля и премислям какво още можех да направя за да помогна,дали не сбъркахме някъде в реакциите си.....Страшно е когато 4 човека се чувстват безсилни...

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 10:08 от плами76

# 598
Плами, много съжалявам! Милият Барт...

# 599
  • Bарна, морето, сините вълни
Много много съжалявам! Искрено съчувствам за загубата... Със сигурност сте направили всичко, което е било по силите ви, не се обвинявайте. Благодаря, че ни предупреди. Наистина много трябва да сме внимателни с избора на играчки.
Много сили за семейството му!

Общи условия

Активация на акаунт