PANDORA - Тема 4

• 48 136
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Лайпциг / Перник / София
Относно гаранцията, трябва ли и касова бележка освен сертификата, защото нея не я намирам? И рекламацията само в магазина, от където е купен артикулът ли се приема само?
Аз нямам опит с рекламации в България, затова нека другите момичета се изкажат.
Относно талисмана ти, не знам дали прочете горната ми публикация, защото я редактирах, та ти пиша отново:
Пробва ли с полираща кърпичка да го почистиш? Не се вижда добре на снимките, дали е паднало покритието или е просто оксидирал метала.

# 631
  • Русе
Прилича на оксидирал метал сякаш. Прибвах с полираща кърпичка, но все така стои Cry

# 632
  • София
Ужас! 😔 А какво точно казаха?

Било от неправилна употреба уж, понеже било счупено, а не разкачено. Тя го беше слагала 3-4 пъти и не е правила нищо погрешно, а и не би трябвало така лесно да се пречупва, но здраве да е. Нямали и резервни части. Наш близък бижутер му направи и сложи ново перце и пак си го носи.

От няколко месеца искат и касовия бон към сертификата, за да важи гаранцията.

# 633
  • София
Относно гаранцията, трябва ли и касова бележка освен сертификата, защото нея не я намирам? И рекламацията само в магазина, от където е купен артикулът ли се приема само?
Касова бележка не искат само сертификат. И може във всеки магазин. Аз така носих един пръстен на щерката няколко пъти за паднали камъни и накрая се отказах. Защото всеки месец трябваше да се носи за поправка и срокът беше пак месец. Последния път като го взехме, камъче падна 2 дена след това. Не случихме явно на пръстен.

# 634
  • HH
Прилича на оксидирал метал сякаш. Прибвах с полираща кърпичка, но все така стои Cry

Ужас, много неприятно. Но за мен това е дефект, след като се е проявил непосредствено след първото носене. Предполагам, че  талисманът е бил между други талисмани, на тях има ли им нещо ?

Аз да ви питам, вие как се сдържате да не пазарувате ? Току що пуснах 4та поръчка от средата на април насам. По не бяха -20%, 3 за 2, последно от намалението си поръчах два междинни елеманта Пандора роуз. От днес една гривна, два елемента и още един пръстен. Нещо не мога да си наглася едната гривна така че да ми хареса и постоянно взимам странни решения, но не връщам, ами пускам следваща поръчка ...

# 635
  • Русе
Не е бил между други талисмани, единствен беше..жалко, че и от УК го купих, не мога да го рекламирам Cry

# 636
Цитат
Аз да ви питам, вие как се сдържате да не пазарувате ?
Като има други приоритети и се сдържаш от немай къде.Напоследък са ми инфантилни по-голяма част от колекциите.И това помага.WinkЩом имаш възможност и ти харесват бижутата,не мисли за въздържание.

# 637
  • HH
Извинявам се, не исках да прозвучи така.

# 638
  • София
Хич не се въздържам. С дъщерите ми през последните 2 месеца поръчвахме разни неща всяка седмица.

# 639
  • Лайпциг / Перник / София
И аз трудно се въздържам и мъжът ми е този, който ме вкарва в релси 😃 Ее... след като вече съм си взела каквото съм си намислила. Но то няма спирка просто! Постоянно измислям, че искам нещо ново, но в крайна сметка си казвам, че може и да почака и така, ако успея да забравя за някакво време е добре за всички! 😃
Сега например искам да си вземя някаква кожена гривна, да си имам, ей така просто. Но за момента ще се въздържа, въпреки че сега ги има на промоция в немската Пандора 🙈😱
Ще е по-натам, защото вече замина една не малка сума за последните ми придобивки. 2 от които чакам тази седмица... та така с въздържането... 🙈😃

# 640
  • София
Пак тя, вече задължително се пазят и искат бонове те. Даже ги закачат с телбод към сертификатите. Отскоро е така. Малко преди ИП.

Angelaaaa, кожените гривни в българската Пандора вече са в секция "До изчерпване", та не отлагай много. Текстилните също. Бохо лято и те. Последните ги изпуснах в моя размер, а дъщерите ми си взеха и ме е много яд.

# 641
  • Пловдив
VerchetO, талисманът може да промени цвета ти от парфюм или крем. Съчувствам ти Sad.
Касовият бон го искат вече, но ако сте закупили бижу от преди датата на въвеждане на новите условия не е задължителен.
Има смисъл да се възползвате от гаранцията им, особено за паднали камъни. Една гривна до момента съм я давала 3 пъти, заради това. Явно моделът е проблемен. Казаха, че ако 4ти път се случи, подменят бижуто. Моята е изчерпан модел, но пък издавали ваучер за стойността.

# 642
На мен ми предстои да нося обиците коронки за втори път за паднали камъни, но заради това ИП се забавиха нещата. След ремонта падат много бързо отново .. наистина е досадно да се носят през месец два, а си изсипал една торба пари за тези миниатюри .. Sweat Smile

# 643
  • София
Здравейте девойки 🤗
Много сте заразителни да знаете. Аз се бях "ушким" кротнала и даже павече от 3 месеца не бях отваряла сайтове, но днес .... ами разгледах и поръчах.
И аз като Angelaa искам кожена гривна и си поръчах тази https://de.pandora.net/de/schmuck/sale/sale-armbander/armband%2C … p;firstview=false
Дано да ми стане, не бях много сигурна за размера. При китка 15 см реших, че правилния размер е 35. Нямам намерение да слагам charms по нея.

# 644
Извинявам се, не исках да прозвучи така.
Не разбирам защо се извиняваш,че си купуваш ли?Щом ти харесва,естествено,че ще го правиш.Всеки си има такива моменти.Не е грях.Слагайте снимки.
За това говорихме наскоро.В чужбина правят намаления както си трябва.Мисля,че у нас тази гривна е около 60лв.
Къде са 19еу с намалението?

Общи условия

Активация на акаунт