Браво, момичета!
Голямо кривене и липса на апетит беше. Храненето по принцип е трудно, ама тогава - голям зор. Последният му номер е да си държи храната в устата без да я преглъща. Затова в момента го караме на една хапка храна, една глътка вода.
, бавачката е във ваканция и се гледаме в къщи. Той тръгна на градина на 10 месеца без особени драми, като от днешна гледна точка там хич не ги пазеха и боледуване доста, но откакто го преместихме при бавачка е много добре, ходят боси по тревата, в най-топлите дни цапат в студена вода, със супер тен е все едно е изкарал 3 месеца на морето и откакто е при нея и течащ нос не е имал (до чукна на дърво).
. На ясла не ни приеха, но аз закъснях с документите де. Сигурно като навърши 2г, ще кандидатсваме за детегледачка по бюрото. Знам за такава опция, ако детето не е на ясла а се налага връщане на работа.
Даниел е от доста пристрастените. Чувала съм майки да казват, че след махането на бибата приспиването ставало по-дълго. Леле, та, ние с нея удряме час и половина-два понякога, какво ли ще е без нея?!
Препоръчани теми