От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 19

• 45 872
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Бих могла да препоръчам Shopr.bg и GGBG. Първите съм ги ползвала няколко пъти, така че говоря от личен опит; с вторите всички сме запознати. Simple Smile

Иначе, има и тема по въпроса – ако искаш, заповядай направо там: цък. Simple Smile

# 526
И аз съм пазарувала с GBG от САЩ без проблем

# 527
Аз пък не знам на какво отгоре на Габко услугите са по-скъпи. Ако пратката е 1 кг. - 2.40 лв. за доставка от UK  и 3.60  лв. от DE, добвят и 1, 20 лв. за получаване на пратката от склада, цената става общо 3.60  и съответно 4.80 за 1 кг. Хем по-скъпо, хем и никакво отношение, все с досада отговарят. Ползвам ги от години, но ще се разведа с тях. Освен това само два дни можеш да си получиш пратките, и то непълни дни, първият ден от обяд до 19 ч. , а вторият - от 9 до 16 ч.
Например курс Х се доставя в понеделник и вторник, курс Y -в сряда и четвъртък. Преди беше така, че ако не мога да си получа пратката понеделник и вторник, можех да я получа например в сряда със следващото раздаване, обаче не, ако не я получа във вторник - я връщат в централния им склад отново, въпреки че са начислили допълнителната такса от 1.20. Като цяло доста трябва да подобрят отношението към клиента, според мен.
За сравнение GGBG  за доставка на същите по обем пратки платих 2 лв. вместо 3.60 лв. и 3 лв. вместо 4.80.
Други превозвачи не съм ползвала.

# 528
  • София
Не знам за цените на Гъбко, отдавна съм ги отрязала, мнооооооого ме дразнеше раздаването в определен ден и час, още ли са така?

С ggbg, проблеми не съм имала, бързи и експедитивни, всичко дошло в Англия до неделя е при мен най-късно в петък.

# 529
Аз пък не знам на какво отгоре на Габко услугите са по-скъпи. Ако пратката е 1 кг. - 2.40 лв. за доставка от UK  и 3.60  лв. от DE, добвят и 1, 20 лв. за получаване на пратката от склада, цената става общо 3.60  и съответно 4.80 за 1 кг. Хем по-скъпо, хем и никакво отношение, все с досада отговарят. Ползвам ги от години, но ще се разведа с тях. Освен това само два дни можеш да си получиш пратките, и то непълни дни, първият ден от обяд до 19 ч. , а вторият - от 9 до 16 ч.
Например курс Х се доставя в понеделник и вторник, курс Y -в сряда и четвъртък. Преди беше така, че ако не мога да си получа пратката понеделник и вторник, можех да я получа например в сряда със следващото раздаване, обаче не, ако не я получа във вторник - я връщат в централния им склад отново, въпреки че са начислили допълнителната такса от 1.20. Като цяло доста трябва да подобрят отношението към клиента, според мен.
За сравнение GGBG  за доставка на същите по обем пратки платих 2 лв. вместо 3.60 лв. и 3 лв. вместо 4.80.
Други превозвачи не съм ползвала.
И аз се дразня ,но си получавам от тях пратките с еконт след пристигане на курса и честно казано са точни.В смисъл пратката пристига в БГ и след 1 ден ми е изпратена.Като имам предвид тарифите на  куриерите вътре в страната колко са  ,това че ще платя няколко стотинки или лев два отгоре на габко ,щом ми купува спокойствие и сигурност си ги давам.
Чета едни постове как пристига поръчка в БГ с ГГбГ с после седмица и отгоре им звънят клиентите да ги подканят да им изпратят пратката.Е ако си прибирах пратките от София бих ги предпочела ,по бързи са от Габко ,

# 530
  • софия
Откакто има ГГБГ изобщо не се оглеждам за други. Ползвам услугата им за тяхна доставка. Минала съм през повечето превозвачи и до сега на по-коректни от тях не съм попадала.
Около празници винаги има някакво забавяне, защото има много работа, но винаги са били любезни и бързо са отговаряли, когато пиша. Никога не съм чакала повече от седмица, но може би това е, защото съм в София.
Вчера ми донесоха пратка, която дойде с последния курс от Англия.
Скрит текст:
Някой знае ли името на момчето, което разнася пратките? Винаги е супер точен, често си говорим разни работи, но на мен ми е неудобно да го питам как се казва и ми е тъпо, че все безадресно се обръщам към него.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 16:09 от zvаnchе

# 531
  • София
Не знаех, че сами си разнасят пратките? Каква е цената на услугата?

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 17:39 от nad_tab

# 532
# 533
  • София
Здравейте, понеже се спомена за доставка от САЩ с GGBG, може ли опит да споделите, колко време отнема доставката, курсовете им от САЩ няма яснота като дати и колко горе долу време отнема до БГ?
Благодаря предварително!

# 534
  • София
Някой има ли представа тази седмичния курс от Англия на GGBG, дали е тук и разтоварен?

# 535
  • София
 Имам следният казус с Габиели - имам меил за пътуваща пратка в определен курс. Курса пристига и се раздава, но моята пратка я няма. Отивам на мяско в офиса в София - пратката я няма. Звъня на тел. в Пловдив - никаква реакция, писах в контактната форма преди 4 дни - никаква реакция, писах във вайбър никаква реакция.
Ползвам го от 5-6 г и не съм имала такива проблеми с тях. Някой знае ли какво се случва и дали е минал по този път да каже какво още мога да направя? В системата им пратката все още пътува......

# 536
Може да са объркали номера на курса и грешно да е вписана.
Имаш ли товарителница прати им е.
Може да е останала в пловдив те карат всичко там и после по др.градове.
Не се притеснявай над 10 г. Ги ползвам нямам загубено от тях.
Но пък имам изчезнала пратка от анг.куриер твърдят ,че не е приета от габиели,но никъде я няма.

# 537
  • София
Пратката е Амазонска, имам снимка че е пристигнала на 3 ноември, тръгнала за бг на 6 ноември и я няма ......
Днес успях да се свържа по телефона с тях. Казаха, че не са ми отговорили на имейла защото не знаят какво да ми кажат.... връща ли камерите в склада в Германия за да видят дали е натоварена или е изпаднала там ... защото до БГ не е стигала. Ще видим как ще се развият нещата. Аз също ги ползвам от много години и не съм имала проблеми, ама ....

# 538
Да, разтоварен е. Днес раздаваха.
Някой има ли представа тази седмичния курс от Англия на GGBG, дали е тук и разтоварен?

# 539
Някой поръчвал ли е от Аргос с Клик енд Колект и ГГБГ да вземат поръчката? Нещото, което съм харесала го няма налично онлайн, а само в магазина им по пощенски код, който е ГГБГ...

Общи условия

Активация на акаунт