Пътят на честта - Тема 8

• 36 634
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Джаста, адмирации!❤️

# 511
Стихотворението на Джаста трябва да го сложат на сайта им като описание на сериала!

Доколкото схващам от анонса и интервютата - най-вероятно Димитър ще умре и това ще бъде наказанието за Бонка. Така, че героите продължават да мрат като мухи.

# 512
  • Euskal Herria
Ми що пък Митю? Не може ли Бонка да се гътне? Wink

# 513
Е, като Митю се гътне, после и тя най-накрая ще се пръсне от зло!

# 514
Оле, момичета и момчета, засрамихте ме. Blush
Много, много ви благодаря за милите думи. Hug
Простичко, но от сърце, ей тъй ми дойде, в сутрешен ранен час, да ви разсмея аз. Wink

# 515
Заради това предполагам, че е Митьо, а не Бонка.  
Скрит текст:
„Пътят на честта“ – разтърсващ финал на първи сезон
Най-големите фенове на „Пътят на честта“ ще имат възможността да гледат финалния епизод от първи сезон на сериала и на малкия, и на големия екран този четвъртък (19 декември). Специална кино прожекция ще събере зрители и актьори няколко часа преди ефира, а на малкия екран ще бъде излъчен в обичайното време от 22:00 ч. Тази седмица последните епизоди от сезона на най-обсъждания сериал са изпълнени с много изненади, неочаквани обрати и вълнуващи развръзки на сюжетните линии. Възмездието ще бъде водеща тема във финалния епизод на сериала, но предстои да разберем дали всички тайни ще бъдат разкрити. Напрежението в семейството на Бонка в Царево ще стигне до кулминация, а образите на героите ще се развиват до самия финал.
„Димитър ще остане верен на майка си до края. Предстои на зрителите да видят още провокативни сцени с Калоян. На финала Димитър ще си получи заслуженото. Всеки го получава. Обещавам, че ще е интересно!“, сподели актьорът Благовест Благоев за предаването „Събуди се“ по NOVA в репортаж от последните снимачни дни на сериала. . „Съдбата някак ще отмъсти на злата свекърва“, разкри актрисата за развитието на образа си във финалните епизоди.
Скрит текст:
Любомир Петкашев, който се превъплъщава в образа на Начо, съпруга на Бонка, сподели за зрителите на сериала, че на финала героят му ще изпадне в много тежко положение и почти до края ще е абсолюно сам, след като ситуацията в къщата в Царево става наистина нетърпима.

Ще успее ли Начо да продаде хотела? Ще вземе ли Бонка внука си Марти или ще получи възмездие? Какво ще се случи с Димитър? Ще се оженят ли Киро и Жаклин? Ще се съберат ли Калоян и Кера? И въпросът, който вълнува зрителите цял сезон – Ще бъде ли разкрит убиецът на Огнян? – зрителите ще разберат по време на финала на 19 декември, 22 часа, само по NOVA!

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 16:22 от Вαнилия*

# 516
Само че може да се е отказала, творението и е мега некадърно и публиката го отрази подобаващо  Simple Smile

За мнението на публиката не е точно така.
Отказах се да следя това нещо наречено сериал още след 2-ри епизод. Но чета коментарите тук в темата и във ФБ. Няма такъв възторг от сценарии, актьорска игра. Страхотия от суперлативи. Петкова е обявена за актрисата с най- красива усмивка??!!:money:Money Най-прекрасният сериал и прочие глупости. Гонят от групите потребители с различно мнение. Та ако авторите четат във ФБ са подготвили и 10-ти сезон.Laughing

# 517
  • Euskal Herria
Да де, ама ако се гътне Бонка, ей ви възможност в следващия сезон Митю да мъсти за майчина смърт, отхвърлянето от Кера и Симона. Тъй де, да измрат половината лоши в тоя сезон, та да освободят място за нови в следващия. Grinning

# 518
Проблема е обаче, че той Митьо не обича майка си. Всъщност той е отритнат от нея и поради това е пълен провал като човек и личност и явно го съзнава. Не знам как ще мъсти за майка-чудовище, която е опропастила живота му.
Само и единствено може би поради факта насилника у него да намери оправдание за насилието си, използвайки смъртта на майка си за още по големи изяви.

# 519
  • София
И ко? 3 месеца гледаме заради един епизод в четвъртък... Grinning

# 520
И ко? 3 месеца гледаме заради един епизод в четвъртък... Grinning

Прилича на латино и турски сапунки. Всичко се решава в последния епизод

# 521
  • София
Иска ми се Димитър да се окаже убиеца на Оги(нищо, че няма знаци напоследък, то какво ли има); Димитър да си получи заслуженото като Калата го ликвидира, телепортирайки се зад него с патлак или груба мъжка сила; Бонка да си получи кармичното възмездие като убият и другия и син, поради провала и като човешко същество; и нека Начо да възтържествува като я приключи най-после тази кукумявка...

# 522
Със сигурност убиеца няма да е някой бежанец, а да е Киро ще е много тривиално. Дано да са измислили поне на края нещо изненадващо. Нещо, което е било през цялото време пред очите ни, но не сме го забелязали. Оох, как искам да има изненада, а, дано, ама надали.

# 523
СмЕтам, че всичко сте предвидили! Мисля, че няма да има изненадани. Тук има толкова прозорливи мнения, че понякога се стъписвам!

# 524
При тез телепортации като нищо могат да ни изненадат.
Много ми се иска. Поне на финала да не спя кат' новородено, а да ми се напукат петите от съспенс.

Общи условия

Активация на акаунт