Отговори
# 120
Ехей, Нана, поканите са много хубави, 4е и индивидуална за всеки...страхотно си го измислила! Неволята у4и!  Wink

Пепе, стискаме палци, не остана много! После ще се похвалиш, нали! И след това една заслужена по4ивка - никакво у4ене!

Дидка, голям подпис "вкара"!  Mr. Green Heart Eyes Flutter

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 06:38 от Maika

# 121

Дидка, голям подпис "вкара"!  Mr. Green Heart Eyes Flutter

...нали Wink ....целуваш е моя Вико - на майка си се е метнал Mr. Green
ИСкаш ли да ти направя някоя рамка на Томи Wink

# 122
  • в шоки-land
3драсти, бандата  Hug Heart Eyes
пак сте писали, писали  ooooh!
вчерашният ден беше страхотен, сега сме ние на ред да отидем на гости в берн...мацките дойдоха в 10.30 и цял ден бяхме нагоре надолу...отидохме и на е3ерото да се и3кьпем, едвам си трьгнахме в 17.30, Че щяха да и3пуснат влака....дечицата са пораснали много, та3и есен трьгват на училище....а малкият Килиян на Кати е едно невероятно бебенце, да й е винаги 3драв и усмихнат....малкото ми Шоки беше гроги и 3аспа още в 19.30....спи до сега Wink....снимките ще кача довечера....

# 123
  • в шоки-land
Стискам палци на Стьклената пантофка 3а и3пита Hug Heart Eyes
Мариякара, не се 3нае, може и юлско львче да е smile3521....стой си у дома и почивай, докато можеш, че после няма да ти остане време от гушкане Hug Heart Eyes
Нана, поканите ти са страхотни  smile3501
Дидката, ти като предлагаш рамки на Майка, ще дадеш ли едно рамо Hug.... на свадба сме на 1.9.2006 година и новото фемили иска да си направи готварска книга....та в поканите пише да се направи една страничка с рецепта и снимка на любимото ястие от Родината...например - шопска салата или кюфтета или нещо друго...ама на мен не ми идва никаква идейка....та ако те споходи някаква идейка да се опитаме да спретнем нещо Praynig...
това е молба и кьм другите дружки, хич ме няма по те3и неща ooooh!
Кате, бьр3о да се оправя коремчето и да се вьрне настроението  Hug

# 124
  • Italia
Добрутро дами  Hug

Бързам да ви драсна два реда докато не ме е завъртяла въртележката  Wink

Слав4е,това долу все едно аз съм го писала. НаШия тати е съЩата работа  Crossing Arms

... Татито ни, от своя страна, като го гледа сам единия ден от уикенда - от 1 до 8 ве4ерта ... и там е една анархия!!! Имам 4увството 4е двамцата само забавления си търсят. ОК, в това нямя нищо лошо, но забравят основни неща. Толкова ли е трудно да се сети 4овек 4е приве4ер край океана духа и си е студ, 4е детето трябва да е обле4ено винаги добре/което не озна4ава само да е удобно и прили4но обле4ен, но и съобразно температурите, които са доста променливи/ и винаги да има една връхна дреха с тях, за всеки слу4ай ... 4е е време да се пие антибиотика, 4е е редно от време на време да се яде, по възможност притоплената манджа сготвена от мама, а не детското меню от някое заведение тип Макдоналдс ...4е след много юркане и занимавки не е зле да си по4ине де4ко малко, та дорти и да поспи ... В резултат на вси4ко това, много 4есто в понеделника, вместо едно добре отпо4инало свежо малко юна4е, аз имам 4есто един недоспал, изморен, в най-лошия слу4ай хремав, кихащ и подкашлящ крив4о, който е сърдит на целия свят! Но пък доста се забавляват... То аз нямам угодия. Има дни, в които Митко иска само пред компа да виси, тогава Томи се върти около него като муха без глава, или гледа телевизия. Тогава е добре обле4ен, на топло, нахранен и т.н. Но пък ску4ае ...

Я вземете да ни дойдете на гости с Томи4а да видиШ как Ще го оправим набързо и Ще минат вси4ките болести  Hug
Пък ако иска и мама Б като си дойде Гого да намине:тъкмо младите Ще се опознаят  Wink  Heart Eyes
Ох и двамата ви младежи са такива бонбоб4ета  Blush  bouquet

Калиди4ка,малката Дана е такава слън4ева 4аровница...пу пу А кога Ще видим и теб на снимка,стига се кри  Wink НаШата баба се прибра от морето и внуците веднага я нападнаха ама тя е доволна  Wink

Дидон4е,пак си със страхотен аватар   bouquet Надявам се ,4е на Вик4е му е минала температурата. А Мики4а как е с коликите? Да ги цункаШ и двамата от кака им Джулия и от мен  Heart Eyes

Браво на Джорджа ,4е ти е спретнала такава приятна изненада  Peace  bouquet
Гери,моята свеки съЩо прави паста с извара,но е по_скоро във вид на супа. А с патладжани съЩо е много приятна манджа за през лятото понеже се яде студена патладжани по пармски.
Патладжаните се нарязват на ленти и се пържат или пекат ( по желание ). Ако ги пържите не е лоШо да се оставят върху хартия за да се изцеди от мазнината,4е доста поемат. Приготвя се доматен сос като този за спагети: запържва се скилидка 4есън с малко зехтин,добавя се доматен сос и босилек и се оставя да къкри,докато поизври водата. После в тави4ка се реди ред патладжани ,залива се с доматен сос и се ръси обилно с настърган пармезан. После пак ред  патладжани,доматен сос и пармезан. Хапва се полуистинала или направо студена тази манджи4ка. Grinning

Мариякара всеки ден поглеждам да видя дали твоето малко лъв4е не се е появило ве4е  Wink  bouquet Hug

Ели4ка,ама тая твоята Бадемка става все по_сладка и по_сладка...пу пу И с тия сини о4енца има да ви обикалят ухажорите ( татето ви има ли си пуШка  Wink )  Heart Eyes

Нана,много са ти хубави поканите за РДто на Габ4ето. ВъзхиЩавам ти се ,4е имаШ желание и фантазия да правиШ такива интересни неЩа  Hug  bouquet

Мери,много яко това Сохо. И аз искам  Party

Пепе,айде бе жена.В 4етвъртък последния изпит ли ти е? Как са Мартиновците ? Ще ходите ли до Бгто тази година  Flutter

Кате,минаха ли болежките? Голям си хамелеон с тези никове  Wink

Амей4о,как мина среЩата? Благородно ви завидях  Blush 4акаме сним4ици  Party

Обирам си круШите,4е Шефката ми иска да пием кафе. Смея ли да и откажа  Twisted Evil

Бай Хуй и до после  Mr. Green

# 125
Kalida, не планирам ходене до България тая година. Много харчлък ще ни стане  Mr. Green

Миленче, ти нали ме знаеш и от преди, че си падам хамелеонка. Ти хвърляла ли си един поглед на бабешката тема, която споменах по-горе? Пада голяма веселба.  Party
Днес малко по ме бива, ама съм все още така кисела. Иначе да се похваля - Мистик вчера ми се обади, та си побъбрихме малко и ми вдигна настроението. Определено е готино маце.
Питахте ме за Тедсан - тя не можа да дойде за концерта ми. Има си неприятности милата и затова не и се влиза. Праща ви много поздрави!
Слънчев и не толкова напечен ден от мен!

# 126
Понеже съпругата на рожденника днес се е успала, слагам аз закуската

Апетитът ми тази сутрин е огромен, простете бедната ми персона заради изкушенията!  Hug

П.П. Съжалявам, че не се виждаха първите снимки

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 12:24 от El lucero del alba

# 127
Добро утро, момичета,

Приятен ден ви желая изпълнен с много емоции!

ПП не съм се успала... добре де..само мЪничко smile3534
 Hug  bouquet  love001 Hug

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 11:49 от zwezdi4ka

# 128
Тук съм тук съм....ама за малко, че мъжа отиде да ни купи кроасанчета и сега ще има закуска в леглото
Само да ви кажа, че от време на време хвърлям по едно око... да не изпусна нещо...ама утре ще пиша по- подробно... че днес ще идва Фамилията на гости  ooooh!...

Да ви кажа за снощи....спретнахме на бърза ръка едно малко барбекюнце... обаче момичета това е най- хубавия РД... за мен...започнахме мероприятието много късно.... и съответно...бързо се стъмни...запалихме свеши из цялата градина и ... .. и имахме онези прекрасни моменти от първите години на връзката...
Въобще и за миг не съжалих, че пропуснахме ресторанта...че цял ден ни беше "скапано"...завършека беше

Айде ...аз ще ви изоставям (за сега и не за дълго)  Hug  love001

# 129
ха добро утро и от мен, слънчевки   Hug

Веднага за протокола: средностатистическа Везна съм  Flutter Hug И то от най истинските. Всичките недостатъци ги имам, съЩо и някой от позитивните качЕства  Crazy А иначЕ асцендент нямам понятие какъв си имам... newsm78 КалидичКа, заЩо питаШ?  Hug

Джорджи, огромно БЛАГОДАРЯ за рецептиите   bouquet  bouquet  bouquet Преписвам си ги довечЕра, под името Джорджи  Heart Eyes И ги спретвам последователно...
А иначЕ, Майче, отговорили са ти момичЕтата. И тук ги ядем доматчЕтата, аз ги слагам в салати, заедно със слънчоглед, и върху пица...СъЩо и в ориз със зеленчуци...Придават много хубав вкус... Hug Томи съвсем добре ли е вечЕ??

И аз да се изкажа в полза на мъжкия пол (поне в детска възраст  Mr. Green): Гого беШе най лесното за гледане бебе  Hug ИмаШе период на колики, но много кратък. НЕ си спомням разнасяне, тръШкане, мрънкане...ниЩо. Спокоен и много слънчЕв мъничък принц  Flutter Heart Eyes Та, МАриакара, не се знае...Това с половете и характера, сигурно има някаква основа, но всяко бебе си е индивидуален характер...Дяволчета има и в женски образ  Hug (аз съм била един от тях  Mr. Green имам спомен даже как майка ме е приспивала на ръце  Crazy)

Пожелавам ти леко и бързичко раждане (аз май вечЕ го правих и преди, ама ниЩо, за по сигурно няколко пъти  Hug)

Дидонка, и аз съм като теб...като ми дойде много до главата си казвам: само здрави да сме...самоуспокоението върШи голяма работа, нали ? ГуШ за теб и за малките юначЕта  Hug Heart Eyes Hug

НАна, ей сега Ще погледна поканите...ооох, ти се поизмъчи, обачЕ си е и емоция, нали  Hug?

ТалиданчЕ, къде си, мила?? КАк сте???  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

Звезди, как мина??  Heart Eyes

Споделям си зеления чАй с вас (или поне с Калида   Hug), а съЩо и чЕреШки...Май това е единственото, което ми липсва тук, момичЕта: изобилието от вкусни пресни плодове и зеленчуци... Sad

bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 130
Браво, Звезди, много се радвам за романтичната ви вечер  Hug  bouquet Hug Споко, с родата, нали занеШ, няколко чАса, и после бегом кой от където е  Hug

КАте, ами аз, мила, ниЩо от яденето не виждам   newsm78 Само едни червени дълги ленти .. Ама ниЩо, сигурно е било вкусно това дето си ни приготвила  Hug Мина ли ти корема?? КАкво прави каката? А младежа? Много са ти гуШкави децата (това значи за гуШкане, от английски дирктно ми дойде huggable  Hug), да знаеШ, едни такива чАровни и артистичНи (то няма на кого да приличАт де... Heart Eyes)

Забравих да ви кажа за пиратите...ами не ми хареса  Rolling Eyes В смисъл смях се, имаШе моменти, които бяха хубави...но обЩо взето слаба работа. Страхотни ефекти, естествено, чудовиЩата не знайно заЩо ми приличАха на Орки, а Джони Деп просто нямаШе кой знае какво поле да си изяви таланта...(в първата чАст беШе просто неописуем, невероятен)...Та така, гледайте го, заслужава си само да си оформите мнението...

чао за сега, само за мъничКо ви оставям  Hug

# 131

КАте, ами аз, мила, ниЩо от яденето не виждам   newsm78 Само едни червени дълги ленти .. Ама ниЩо, сигурно е било вкусно това дето си ни приготвила  Hug Мина ли ти корема?? КАкво прави каката? А младежа? Много са ти гуШкави децата (това значи за гуШкане, от английски дирктно ми дойде huggable  Hug), да знаеШ, едни такива чАровни и артистичНи (то няма на кого да приличАт де... Heart Eyes)

Сега вече трябва да се вижда  Embarassed
Дзверовете ходят още на градина. Още 2 седмици, после ваканция -душа да ми е яка  Joy
Че са гушкави, гушкави са - особено малкия. Вечер има строй се преброй се. Командари ме хлапака му неден - Айде мамо, лягай до мен, гали ме по ръцете, пусни ми музиката, айде ставай, лека нощ мамо, да спиш в кош, да сънуваш грош. Нарежда като дърт чорбаджия Mr. Green

# 132
  • Italia
Аууууу Кате,каква закуска.  Blush Взимам си от вси4ко по много,нали може  Embarassed Rolling Eyes Hug  bouquet

Звезди,какая романтика....Разме4тах се  Blush Heart Eyes Hug  bouquet

Мам4е Б,думи4ката гуШкав много ме изкефи  Party

# 133
- особено малкия. Вечер има строй се преброй се. Командари ме хлапака му неден - Айде мамо, лягай до мен, гали ме по ръцете, пусни ми музиката, айде ставай, лека нощ мамо, да спиш в кош, да сънуваш грош. Нарежда като дърт чорбаджия Mr. Green

и Гого ми е съЩия, обачЕ опраВЯМЕ ТОНА...до следваЩия път, като не го гледам аз  ooooh! Сега ми ги плеЩи такива по телефона, като чЕ не е моето дете. Косато ми се е изправила. споменавам меко ( и не дотам меко  Rolling Eyes), какво и как не трябва да се казва, при което той ми изтърсва: "е, знам де, знам, Ще се възпитаваме като си дойда"  Joy Flutter ИзобЩоооо... А и Ще дойде с моята майка, та глезенето Ще продължава с пълна сила... CrazyА за лека ноЩ нарежда съЩото, но от другата баба е научил "дървеници за разкоШ" вместо "гроШ"... Знам, чЕ не знае какво са дървениците, въпреки, че се опитвах да му обясня, предполагам му е благозвучно..

МАкдирокчЕ, а на Гого му казвам "мамин гуШльо"...(и той много се гуШи  Grinning) Да гуШнеШ твоята красавица  Hug Heart Eyes

# 134
  • Italia
И "гуШльо" зву4и много сладко   Blush
Благодаря ти мам4е Б  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт