Избор на сушилня - Тема 14

• 40 963
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Имам и още една питанка.Вярно ли е според вас че на тези по новите сушилни много бързо се разваля термопомпата?И дали тази гаранция я покрива?
Не, не е вярно. Митове и легенди от "разбирачи". Тези същите рабирачи, ако ги пиаш, ще ти кажат, че Москвича и Жигулката са най-хубавите коли, понеже онези новите имали много електроника.
И един съвет, ако позволиш: не се подвеждай по акъла на разни продавач-консултанти. Те гледат да продават това, което им нареди шефът и хал хабер си нямат какво продават. Имат си дежурни фрази, винаги оплавания от това, което ти предлагат няма никакви (сякаш хората на тях лично им звънят!) и винаги, ако се оплачеш от нещо- ти си първия!

# 196
Здравейте мами!
Като една съпруга на тираджия имам тежкия опит с мазни петна от грес, а за да не си личат е важно как ще се изсуши дрехата. От две години ползвам сушилня AMICA SURP и с мъжа ми сме много доволни. Simple Smile
Поздрави,
Елица

# 197
И за това ли се регистрира? Спокойно, никой няма да ти се върже.

# 198
Здравейте мами!
Като една съпруга на тираджия имам тежкия опит с мазни петна от грес, а за да не си личат е важно как ще се изсуши дрехата. От две години ползвам сушилня AMICA SURP и с мъжа ми сме много доволни. Simple Smile
Поздрави,
Елица
AMIKA SURP - няма! JoyИма СУШИЛНА МАШИНА AMICA SUPF 822 W.

# 199
Здравейте! Честита Нова Година! Бъдете здрави и успешни!
Нашата сушилня пристигна - Gorenje DA 83il/i. Поставихме я за сега в коридора, докато освободим място в килера, и може би ще я ползвам така в началото. По упътване пише 24 часа да стои преди ползване. Но ме интересува има ли някакви болтове ( като при пералните ) или нещо, което трябва да се направи, защото барабанът е застопорен и с ръка като го бутам не се движи ни в ляво, ни в дясно. А в упътването не е упоменато нищо за болтове. Просто ми е чудно този барабан, защо не се движи?

# 200
  • Варна
Честито.Ползваме същата сушилня,няма никакви транспортни планки или болтове. При сушилните барабана НЕ се движи като при пералните. Изчакайте я няколко часа да се "климатизира" и си  я ползвайте.

# 201
Благодаря! Ще я пробвам може би в събота.Надявам се да се справим с пускането и т.н. Нямам база за сравнение, но обещавам да дам отзиви и аз след това.

# 202
  • Варна
Пускането и се изразява в точно нивелиране и включване в контакта,нищо сложно.

# 203
  • Разград
https://www.bosch-home.bg/productlist/washers-dryers/tumble-drye … Y?breadcrumb=null
Здравейте, търся да си закупя сушилня. Някой от Вас има ли мнение за този модел?

# 204
  • Пловдив
Зсравейте,  ще имам ли пробрем със сушилнята, ако е посгавена на терасата.  Остъклена е но безпрофилно,  зимата е студено, лятото доста топло.

# 205
Най-вероятно няма да работи добре там. Може и да се развали.

# 206
Здравейте, можете ли да ми кажете мнение за тази сушилня и някой,ако я ползва, дали е доволен
https://www.technomarket.bg/sushilni/hotpoint-ariston-nt-m11-8x3sk-eu-09176694

# 207
Здравейте! Днес пуснахме за първи път новата ни сушилня Gorenje DA83il/i . Имах цветно пране около 5 кг сухо тегло на 1200 оборота изцедени - долнища, тениски, памучна цветна пижама, дебел суичър, чорапи.Избрах програма микс за гардероб и натиснах слънцето два пъти ( всичко налучквам за сега). Показа в началото време 1:30, но си удължи с още може би 20-30 минути сама времето, защото явно суичъра се суши по-дълго. Има освеление в барабана, което след стартиране на работа се изключва и накрая при отваряне на люка се включва.Шумът е повече от на пералня, но е поносим, ако не спите в помещението. Резултатът - тук вече съм очарована: идеално сухи, ухаещи на прах за пране дрехи! Дори и по ластиците беше сухо! Служебната ми блуза ( за която в инструкциите при получаване пишеше да не се суши в сушилня) и нея пробвах( вече е за смяна, та реших да тествам) - нито е свита, нито нещо и има! Същото се отнася и за всичко, което суших. Контейнерът с водата беше пълен на 1/3 и тук не знам така ли е, но както и да го въртях, не можах да я излея всичката - остава малко количество вътре. Дали е нормално? Филтъра на вратата беше с доста мъх, който обрах на ръка. Да го мия ли с вода?Долният филтър още не съм отваряла - пише на около 5 пускания да се почиства.
 Определено за сега сме много доволни от покупката! Ако някой се чуди - препоръчвам. Само като се сетя как простирах в студа и дебнех времето, а после едно прехвърляне от откритата на закритата тераса, пък от там вътре на сушилка. И цялата тази вода ( която видях в контейнера) да се просмуква в стените и мебелите.

# 208
Радвам се, че ви харесва. По-добре е филтърът да се мие.

# 209
Здравейте!
За първи път ползвам сушилня, Електролукс е, при избиране на програмата на дисплея автоматично се показва време на сушене. Мога ли да регулирам това време ако ми се струва много или то е зададено със самата програма? В часност избрах програма за смесено пране и времетраенето ми показа 2.45 автоматично, а ми се стори много или е нормално ? Дрехите в сушилня за 8 кг. са една пералня 6 кг.

Общи условия

Активация на акаунт