Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 178
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Яко в Матрицата...
Боже, ама вярно ще спи Санджо с тази кокошка Rolling Eyes Никакво въображение нямат тия сценаристи. Едно дете дори да се появи, пак е преодолима пречка. Чок язък значи Joy

# 346
  • На луната
Значи, гледам и не вярвам на ушите си Simple Smile
Имам едно обяснение. Санджар е паднал на главата си, докато е слизал от самолета и в момента е в някакво умопомрачение. Simple Smile
И за какво трябваше да му четкат имиджа, като пак го хвърлиха в калта?
Надявам се, някой да подпали къщата, и да ги прекъсне, че иначе ще стане още по-непоносимо нещастен и гневен.
Представлението, което бе организирала Маминка, за Наре беше толкова елементарно, колкото е и самата героиня.

# 347
Уж много твърд и властен Санджар, пък как го принудиха селските женуря да ощастливи жена си.
Рускините ме карат да се смея с глас с техните коментари - нямало да стане работата, защото Санджо е стресиран или още по-култовото - всички е изнесли от къщата, защото щял Санджо да крещи от ужас Simple Smile

# 348
Много е задръстен Санджар, мноого. То бива дълг, бива чест, бива инат, ама толкова пък чак... Wink

# 349
Санджар - голям дивеч се оказа Cold Sweat . Това на края малко беше в стил ''умрем да видим как ше умреш ''
Ама сериал да става . Отиде в стаята на булката като ''агне на заколение '' , олигофрен , по-точно обиден мачо Rage
И аз вече като подружките искам Гедиз за Наре , ама няма . Има да страдат 2 сезона нашите хубавци и ние с тях .

# 350
Уж много твърд и властен Санджар, пък как го принудиха селските женуря да ощастливи жена си.
Рускините ме карат да се смея с глас с техните коментари - нямало да стане работата, защото Санджо е стресиран или още по-култовото - всички е изнесли от къщата, защото щял Санджо да крещи от ужас Simple Smile
Също се смея с рускините.  Преводачката през смях питаше къде е червеното коланче.

# 351
  • Яко в Матрицата...
Санджо ще ощастливява кухата си лейка, жена си демек, но на Гедиз не дава да си говори с Наре Rolling Eyes Какъв морал, каква чест, к’ви 5 лева?!

# 352
тц тц тц... казах ви аз, че така ще стане Grin

# 353
  • На луната
Много е рано още да ги видим щастливи. Тепърва ще ни разтягат сълзливи ластици.
Трябва да ударят първо дъното и после да започнат да драпат нагоре. Айде дано това да е дъното, макар че доста гадости още могат да се изсмучат от пръстите.
Иначе тримата са супер лудо семейство, достави ми удоволствие да ги гледам заедно.

# 354
Много е задръстен Санджар, мноого. То бива дълг, бива чест, бива инат, ама толкова пък чак... Wink
.........толкова прОсТ.......
Прекалено груба съм ,но така го виждам за сега Санджар....то се бива гордост......

# 355
  • Яко в Матрицата...
Еве, ма много клиширано това и очаквано. Имах повече вяра в тия драскачи Joy

# 356
Тепърва ще ни разтягат сълзливи ластици.
Трябва да ударят първо дъното и после да започнат да драпат нагоре. Айде дано това да е дъното, макар че доста гадости още могат да се изсмучат от пръстите.

Мелекше като нищо ще излъже, че е бременна. После ще инсценира помятане и разбира се, Наре ще е виновна.
Колко грижовно Гедиз е гушнал заспалото дете.

# 357
Ама Гедиз как се беше изтупал с жълтото/актуален цвят на горчица/манто и отиде в онзи коптор при Менекшето.
Не го ли достраша да не се изцапа!
Менекшето показа зъбки и леле, какви само гримаси прави, та устните й стават по-тънки, устата голяма и веждите до темето. Отврат. Дали Санджар няма да се стресне и да я остави пак девица./Смея се вече с тези глупости дето ги пиша.
Съжалявам, но за сега сценарият има много наивитети или неща показани по доста примитивен начин.
С такова чувство останах тази вечер от серията, изключвам моментите на сем. Ефе - Санджар, Наре и Мелек, защото те за мен и пред Всевишния са семейство.

# 358
  • София
Големият мъжкар Санджар го вкараха в стаята с нашийник  smile3505 newsm11
При положение, че му се появи детенце, срещна се с голямата си любов Наре, а той ще се прави на мъж с Менекше.
Горката Наре, колко болно и стана, когато чу разговора.
Ако съм на нейно място хич няма да го мисля и ще го накарам да се изяде от към пръстите на краката. Да си държи просакинята - жена и да не ми се мярка пред очите  smile3511

# 359
Фрага бомба Grinning

Общи условия

Активация на акаунт