СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 11

• 53 946
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
За съжаление така ще се окаже. Благодаря за разбирането и за отговора.

1 е, не е 1000. Някой в темите обясняваше наскоро, че няма разлика в двете мерни единици.
Най-вероятно е било биохимична, не се притеснявай. Трябвало е да ти дойде около 17-18.04, ако си с редовен МЦ. На 21.04 вероятно ти е дошло, след като бремеността не се е развила.
В репродуктивната клиника, в която ходя, казват кръвен да се прави на поне седмица закъснение, както и уринен също. Така се избягват тези неприятни усещания и болката от изгубените надежди. Явно биохимичната бременност е често срещано явление.

# 391
Здравейте момичета , 12 ден след инсе -чхг 108.60 IU/I добре ли е ? До сега не съм имала положителен тест и не знам кое е нормалното.

# 392
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте момичета , 12 ден след инсе -чхг 108.60 IU/I добре ли е ? До сега не съм имала положителен тест и не знам кое е нормалното.
Тихичко честито Simple Smile. Перфектно е!

# 393
Тихичко честито Simple Smile. Перфектно е!
Благодаря за бързия отговор!🤗

# 394
Момичета, виждам че сте наясно със стойностите на ЧХГ. Моля ви за мнение, ужасно съм объркана. Първи успешен замразен трансфер имам, но стойностите ме притесняват. Трансферираха ми 1 бластоцист

На 11 ден - 110
На 13 ден - 180

Притеснява ме хем ниската стойност на 13 ден, хем и това, че няма удвояване. Да, знам, че има шанс до 72-рия час да се удвои, но и все пак. На 15 ден ще пусна трети тест, тогава вероятно вече ще се разбере, но до тогава има още ден и половина, а аз вече откачих Disappointed Relieved Докторката ми не си вдига телефона, ще я видя чак във вторник.

# 395
Здравейте отново. На 22.05 резултата беше 40.90. На 28.05 резултат 141. С леко зацапване. Нещата не са добре, нали? Ходих на преглед и док не можа да каже нищо. Утре пак на преглед. Някой с бавно покачващи се нива и успешен завършек?

# 396
Момичета, виждам че сте наясно със стойностите на ЧХГ. Моля ви за мнение, ужасно съм объркана. Първи успешен замразен трансфер имам, но стойностите ме притесняват. Трансферираха ми 1 бластоцист

На 11 ден - 110
На 13 ден - 180

Притеснява ме хем ниската стойност на 13 ден, хем и това, че няма удвояване. Да, знам, че има шанс до 72-рия час да се удвои, но и все пак. На 15 ден ще пусна трети тест, тогава вероятно вече ще се разбере, но до тогава има още ден и половина, а аз вече откачих Disappointed Relieved Докторката ми не си вдига телефона, ще я видя чак във вторник.

Да, по принцип нормално се удвоява до 72часа, а при теб е почти удвоено, така че може всичко да си е наред. Засега покачването е в рамките на нормалното.

Здравейте отново. На 22.05 резултата беше 40.90. На 28.05 резултат 141. С леко зацапване. Нещата не са добре, нали? Ходих на преглед и док не можа да каже нищо. Утре пак на преглед. Някой с бавно покачващи се нива и успешен завършек?

За 6 дни е доста бавно покачването. С това зацапване, не е изключено втората стойност да е падаща. Но с тези стойности и утре няма да се види нищо на прегледа. Остава ти да изчакаш.

# 397
Happy mommy, много ти благодаря за отговора. Дано да си права и има шанс, утре ще пиша третата стойност. Голяма игра на нерви са тези стойности на ЧХГ Confounded

# 398
Здр момичета днеска си пуснах кръвен тест.Имам 2 дена закъснение , от МЦ според вас имали смисъл да повтарям теста ? Не мога да качвам резултата: 0:24 mlU

# 399
Хайде пак аз. Резултат след 3 дни 165 при последен 141. Не искам да повярвам, че ми се случва. Доктора вдига ръце и не знае. Чакаме. Ама какво чакаме? Вече не издържам... Моля ви, дайте ми съвет. Това чакане на неизвестното ме убива. Вече си мисля само страшни неща.

# 400

Здравейте ,нормална ли е тази стойност на 2ри ден закъснениее .Бях спокойна ,докато не прочетох за биохимичната бременност.Имам съвсем леки болки в гърдите и съвсем леки ниско долу.

# 401

Здравейте ,нормална ли е тази стойност на 2ри ден закъснениее .Бях спокойна ,докато не прочетох за биохимичната бременност.Имам съвсем леки болки в гърдите и съвсем леки ниско долу.
Теста е положителен, запишете час за преглед пине за след седмица за да се види плоден сак поне, а ако ви се чака  запишете за след 2 седмици тогава ще чуете и сърце, успех. Аз съм имала биохимична, вас кое точно ви притеснява в случая?

# 402
Хайде пак аз. Резултат след 3 дни 165 при последен 141. Не искам да повярвам, че ми се случва. Доктора вдига ръце и не знае. Чакаме. Ама какво чакаме? Вече не издържам... Моля ви, дайте ми съвет. Това чакане на неизвестното ме убива. Вече си мисля само страшни неща.

На твое място бих отишла при друг лекар. Щом нараства, значи не е биохимична. Но има опасност да е извънматочна, така че нещата трябва да се следят много изкъсо.

# 403
Здр момичета днеска си пуснах кръвен тест.Имам 2 дена закъснение , от МЦ според вас имали смисъл да повтарям теста ?

# 404
Маджарова, следя те от другата тема. Кръвният е отрицателен. Имайки предвид положителните уринни тестове по-рано, значи е било биохимична бременност.

Общи условия

Активация на акаунт