Следващият път ще се постарая да изостана поне на 20 метра зад коя да е друга двойка, че да не мога да им чуя уличната препирня.Невъзпитано е, грозно и дребнаво.
Следващият път ще се постарая да изостана поне на 20 метра зад коя да е друга двойка, че да не мога да им чуя уличната препирня.

Много по-забавно е заедно да си коментирате някоя жена,която ви е направила впечатление с външността си . Така би се избегнал иначе заготвеният скандал "ама ти защо я гледаш тая" или "няма да гледаш никоя друга" , защо трябва да си усложняваме живота при положение,че ситуацията би могла да премине забавно

Лошото е, че нейния вкус е един особен. 99% от мъжете не ги харесва, все им намира кусури. Обаче забелязах, че се заглежда по по-мускулести. Честно казано това ме мотивира да позаякна. Ако щете вярвавайте има ефект. От както качих 10 кг ( предимно мускули за 2 години ) доста повече ми се радва. 

Лошото е, че нейния вкус е един особен. 99% от мъжете не ги харесва, все им намира кусури. Обаче забелязах, че се заглежда по по-мускулести. Честно казано това ме мотивира да позаякна. Ако щете вярвавайте има ефект. От както качих 10 кг ( предимно мускули за 2 години ) доста повече ми се радва.