Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 61

• 56 614
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
За мазна кожа обтривам гела с намокрени пръсти в кожата на лицето, в банята си имам винаги една малка кутийка със сода бикарбонат, топвам единия пръст и вземам малко и разтъркавам заедно с гела (наблягам на носа, брадичката) . Лицето ми светва винаги от чистота.

# 106
Надникнах за малко в ДМ - заредили са нова серия кремове на Арома, колагенов, хидратиращ и антиейдж. Нямах време да чета състав, но цените бяха ниски.
https://www.aroma.bg/catalog/brand/labora-collagen-recharge-70/?category=3

# 107
Аз съм доволна от крем за лице на Велнеа. Първоначално ми се стори много мазен но кожата свиква бързо с него и ми стигна за мнооого дълго време.

# 108
Дидичка, много навреме ми идва твоята информация, тъкмо се оглеждах за крем със spf30.

# 109
Гледам, че са намалени за месеца в Лили. Някой ползвал ли ги е? 😀
https://revuele.eu/kategoriq/ceriya/slim-detox-2/

# 110
  • Варна
На Лили излезе ли новият каталог онлайн?

# 111
  • Пловдив
На Лили излезе ли новият каталог онлайн?

Едит - няма го новия каталог в сайта, заблудила съм се.
Честита нова година на всички! Много здраве, кьсмет и много козметични придобивки! Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 23:55 от marzeliva

# 112
Те Лили обикновено се мотат винаги с каталога и по мои впечатления го качват на второ или трето число от месеца, а пък представям си сега с тези празници.
И все пак някой ако го намери някъде, било в електронен или хартиен вид, ако може да го качи тук! Simple Smile

# 113
Каталога го няма никъде, но в онлайн магазина си ги има намалените продукти за месеца. Можете да ги видите там.

# 114
Мъча от доста време да свърша крема за ръце на Балеа с лимон и мляко. Жалко за хубавия му аромат, но като крем за ръце хич не става. Мацам си го по краката, само да се отърва от него ooooh! Няма да взема повече крем на Балеа за ръце никакъв.
За сметка на това, голямо браво на Биотен за крема за ръце с мед и макадамия. Бих повторила покупката с удоволствие (въпреки миризмата му Laughing)

# 115
Мацки, в кое Лили, освен това в мола на Хемус, има Никс?

# 116
Мацки, в кое Лили, освен това в мола на Хемус, има Никс?
Мисля, че в Сердика.

# 117
  • Варна
Започна ли им зимното намаление?

# 118
Благодаря ДХЗ, искам HD базата за сенки, но сега рових в сайта на Лили и не я намирам Confused

# 119
  • Бургас
Lemy,пробвай от палитрата на Революшън да ползваш само 3 цвята.На Нова година ми се получи прекрасен грим,милото много ме хареса.Сложих матов неутрален цвят в сгъвката на окото,много светъл във вътрешните ъгли на очите и едно прекрасно златистокафяво във външните ъгли.Очна линия и спирала.Не се размаза,много добре се получи.
На Коледа бях сложила тъмни цветове,с тях става мазало,признавам.

Общи условия

Активация на акаунт