Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 61

• 56 590
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
О, аз съм много доволна от него, за нормална към суха кожа е чудесен. Изобщо цялата серия е чудна. А крем маслото още повече. То е 15мл. и за зимните месеци е идеална добавка към серума и крема. Много съм доволна, кожата ми светва, хидратирана, подхранена, чувстваща се прекрасно, няма опъване, няма засушаване.
Това е крем маслото, което както се вижда вече ми е на привършване:
Скрит текст:

# 181
  • Варна

Днес в ДМ открих аналог на Foreo- силиконовите устройства за почистване на лице. Цената беше 38,90лв на разпродажба. Някой с мнение за устройството?

# 182
  • Бургас
Имам такова устройство от друга марка, но формата е същата. Като цяло върши някаква работа, но не очаквай чудеса, прави масаж, през вибрацията , кожа после е гладка и мека, общо взето е като след ексфолиант.

# 183
За студова алергия, в къщи ползват това, много са доволни:
https://vitania.bg/bg/kremove-mleka-losioni/dekseril-krem-50-gr-53720
Най-хидратиращото нещо което съм ползвала досега е:
https://www.eau-thermale-avene.bg/lice/ezhednevni-grizhi/hydranc … idratirashch-akva

+1 за тези продукти

# 184
Скрит текст:

Днес в ДМ открих аналог на Foreo- силиконовите устройства за почистване на лице. Цената беше 38,90лв на разпродажба. Някой с мнение за устройството?
моля споделете след като я изпробвате Simple Smile

# 185
  • София
Здравейте,продуктите на Bielenda само онлайн ли се намират? Сякаш не съм ги виждала в дрогериите.. Благодаря!

# 186
Аз само онлайн ги намирам.
Не обичам онлайн пазаруването, но пазаруването от Мейкъп е удоволствие и се прежалвам. Пп Всъщност започнах да се осмелявам да пазарувам онлайн и засега фалове нямам, но си избирам откъде и държа да имат телефон и предварителен преглед на пратката, не поръчвам чрез мейл. Моя си лудост някаква. Но откъдето и да съм поръчвала онлайн(обикновено по тел) не съм имала издънки. Пу пу.

# 187
  • София
Благодаря Джаста:smile:А ти първо крем маслото ли слагаш,след това серума и последен крема за лице?

# 188
Биби, моля, няма защо.
Първо обтривам с тампон с миц. вода от серията, после слагам серума, после крем маслото, нали е нещо като масло и запечатва влагата, което подготвя кожата за крема, та затова и после нанасям крема. Получава се идеално, особено студените месеци, за топлите идва тежко, поне за мен.

# 189
  • Пловдив
Джаста Праста, можеш ли да снимаш състава на това масло? Сигурно и аз ще го поръчам.

# 190
Мързеливке, с най голямо удоволствие, но отдавна съм изхвърлила картонената опаковка, а на стъккеното бутилче не пише състава.

# 191

И аз съм си купувала продукти на HQ на разпродажба. Много са качествени. Ползвала съм регенератора за околоочен контур.

Тази четка съм я заглеждала, но не си спомням на каква цена е била.
Докога е тази разпродажба в ДМ? Замислям се и аз за подобна придобивка. От време на време ползвам ръкавички за почистване на лице, но много бързо се захабяват. Иначе почистват добре.
Тази четка може би е по-добър вариант.

Открих това видео за четката:

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 18:16 от simpatikonia

# 192
Някой от вас пробвал ли е измиващия гел за лице на Хималая с ягода? И какви са впечатленията ви

# 193
  • Варна
Не я купих силиконовата джаджа, исках първо да чуя мнения ако някой я е ползвал. Аз имам Foreo и съм много доволна, тази исках да я подаря на майка ми понеже тя не полага почти никакви грижи за кожата си. Не знам до кога е разпродажбата, вероятно до изчерпване на количествата Simple Smile

# 194
  • София
Някой от вас пробвал ли е измиващия гел за лице на Хималая с ягода? И какви са впечатленията ви

В момента го ползвам.
Като минуси: доста химическата миризма на ягода и едрите частички, които май се предполага, че са семки. Освен по случайност да ти попаднат в окото, за друго не стават.
Плюсове: с мазна кожа съм и за моя изненада ѝ се отразява доста добре. Няма опъване след измиване, не пресушава, а я чувствам добре измита.

П.П. Отн. миризмата. Като тип мирис ми напомня на продуктите на Ив Роше, които въобще не харесвам точно заради този мирис, който на мен ми идва много изкуствен и зле направен. Но ако харесваш продуктите им, може би няма да имаш проблем с гела.

Общи условия

Активация на акаунт