Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 61

• 56 588
  • 763
  •   2
Отговори
# 210
  • Бургас
И аз мажа кремовете без фактор около очите.Ползвам богати,подхранващи или интензивно хидратиращи кремове и нямам нужда от околоочен в момента.Е,Балеа с уреа съм имала,ама той е толкова евтин,че не е проблем да се пробва.Понякога има комплекти с подарък околоочен,тогава си ползвам.

# 211
  • София
Момичета, не си харчете парите за околоочни кремове. Съвсем спокойно можете да нанасяте хидратиращия си крем и около очите. Същия ефект ще има за бръчиците.
Поне при мен нуждите не са еднакви - за под очите ми трябва по-мазен крем, че там ми е по-суха кожата, а за лицето ми трябва лек хидратант дето не би бил достатъчен. Случвало се е да намажа крема за лице, ако съм свършила околоочния... ами той изчезва веднага при мен, все едно нищо не съм сложила.
Абсолютно същото е и при мен. Зависи от кожата.

# 212
И аз мажа кремовете без фактор около очите.Ползвам богати,подхранващи или интензивно хидратиращи кремове и нямам нужда от околоочен в момента.Е,Балеа с уреа съм имала,ама той е толкова евтин,че не е проблем да се пробва.Понякога има комплекти с подарък околоочен,тогава си ползвам.
Слънцезащитна грижа също се слага по околоочния контур. Все пак слънцето най-много влияе на стареенето на кожата. Колкото и хидратиращи и противобръчкови продукти се слагат, ако не се ползва слънцезащита, няма никакъв смисъл.

# 213
  • Бургас
Абсурд да си сложа крем с фактор на суперчуствителна зона като околоочния контур. Затова американците са измислили Рейбана, целогодишно не ми слизат от носа.

# 214
  • Бургас
Абсолютно ,няма как да мажа от слънцезащитните си кремове около очите ,още повече ,че доста от тях пресушават.Задължително слагам лек хидратант ,чакам да попие и тогава слънцезащитата.Така че е въпрос на избор.

# 215
Препоръчайте по-мазен околоочен. Може и да не е точно дрогериен.

# 216
  • Бургас
Балеа с уреа за около очите ,той е по -мазен.И виж и Bioten Hyaluronic 3D ,който е по-плътен много добре хидратира.Новият Биотен Голд също е прекрасен за мен.

# 217
Мнение за тези сенки ?

# 218
  • Варна
Приятни цветове са, колко струват?

# 219
  • София
В Дм или Лили продават ли спирали и изобщо козметика на Импала
Импала има в Елитис.

# 220
  • София
За мен околоочния е задължителен, и като цяло специализираната грижа за околоочния контур.
Слънцезащита не мажа близо до очите, защото ще се порева поне час .
Аз съм целогодишно със слънчеви очила навън.

# 221
И аз не слагам слънцезащита на околоочния. Ужасно ми се раздразват очите, почват да сълзят, а те като сълзят и носа ми потича и става оле-мале. Освен това на слънцезащитните и на всички продукти със спф пише да се избягва поставянето им в околоочната зона.

# 222
Благодаря, ще погледна тези на Биотен.
Имам Балеа с уреа и Биодерма, но сега за зимата забелязвам, че не са ми изобщо достатъчни.

Слънцезащита също не слагам на околоочната зона, винаги съм с очила. На лицето съм целогодишно с 50ти фактор, при облачно време може и 30ти.

# 223
Слънчевите очила помагат малко, да. Иначе аз никога не съм имала проблеми да сложа слънцезащита там, пък и аз съм с чувствителни очи. Зависи от продукта, предполагам. Пък и зависи къде го слагате. Попринцип не се слага даже и околоочен продукт много близо до очите. Правилното място е тук: https://media.musely.com/u/9b71c103-7015-436b-807b-6f5ee82139e6.jpg където не би трябвало да е проблем за самите очи.

# 224
Не вярвам някой да си маже директно очите с околоочни продукти, както е на долната картинка 🙄
На мен ми люти от повечето продукти с фактор. Категорично избягвам всякаква близост с околоочната зона, а самата нея не мажа с такива неща изобщо, освен с продукти, специално упоменати за там!

Общи условия

Активация на акаунт