Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 61

• 56 554
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
  • Сливен
 не,просто на касата преди да ти маркират стоките кажи,че ще ползваш отстъпка за рожденник и ще ти поискат личната карта за да проверят

# 241
Кухип си капсулите на Балея с витамин С.
Някой с чувствителна кожа пробвал ли ги е?

# 242
  • София
От къде купувате Sleek? Имам 2 палитри, много съм доволна, но вече са доста стари, а и съм ги поизхарчила.

# 243
  • Бургас
Май вече ги няма в българските онлайн магазини.И моята палитра е стара вече,поне на две години е.

# 244
mariqivanova799,би ли споделила твоите топ продукти серуми и крем за лице за силна хидратация?

# 245
днес минах през един паралелен внос
видях тези два крема на гарние - дали ги има официално в българия?
не съм почитател на марката и не гледам за продуктите й по стелажите
все пак се изкуших и взех крема с цветя и мед (гугъл транслейт), защото ми се стори с доста по-читав състав

Скрит текст:

# 246
  • Бургас
mariqivanova799,би ли споделила твоите топ продукти серуми и крем за лице за силна хидратация?
Да,най- много харесвам продукти с хиалуронова киселина.Серума на VZK много добре ми хидратира,на Биотен също.Имам кремове на Микса Хиалурогел Рич с 10 процента глицерин,ползвам сега един богат компенсиращ крем на Авен,обичам много Балеа мед с уреа.Много доволна съм и от богатия маслен крем на Микса,също и от крема Миракъл глоу на Ейвън.Сега наред са едни хидратиращи кремове от Орифлейм,съвсем ок са си.
Е,не с всичко хидратиращо се разбирам,взех един бюджетен крем на Делиа с арган и хиалуронова киселина,Ами мазнее,не попива,щипе,ужас.
Сред любимците ми е и Бепантен за суха и предразположена към раздразнения кожа.Общо взето богати кремове с интензивна хидратация.
А,забравих хиалуронувата маска на Ейвън,много съм доволна и от нея.

# 247
  • с/у ОколоМръсТното
Привет!
Бърза питанка....
В споменатите магазини от Темата дали се намира някое качествено околочно мазило? За изморени, недоспали очи с торби?

И ако може с линк или картинка да ми препоръчвате.
Мерси сърдечно!

# 248
  • Deutschland
Шани, околоочните капсули на Балеа дават моментален ефект. Много хвален е околоочния на Балеа с уреа, но лично аз не съм го ползвала

# 249
От кой дегримьор (очен грим) на лореал бяхте доволни, спомням си беше малко шишенцето, но розово ли беше или синьо не помня.

# 250
  • Бургас
С две ръце препоръчвам околоочния на Балеа с уреа, страхотен е , не е тежък, не дразни, хидратира много добре. На Жая с козе мляко също е добър, както и на Биотен с хиалурон.

# 251
  • с/у ОколоМръсТното
Много благодаря, Фрау!
Тия дни ще отскоча да си купя Simple Smile

# 252
  • Бургас
С две ръце препоръчвам околоочния на Балеа с уреа, страхотен е , не е тежък, не дразни, хидратира много добре. На Жая с козе мляко също е добър, както и на Биотен с хиалурон.
Жая ми беше ок,но Балеа с уреа определено обира точките,много е хубав.
Само Биотен не съм ползвала,но предполагам,че е добър,в нощния съм влюбена, забравих да го похваля по-горе.От него слагам и около очите,много хидратиращ и буквално напомпващ кожата крем.Една колежка също си го купи по моя препоръка и много го хареса.
Сега се точа на златната серия.

# 253
  • Пловдив
mariqivanova799, мисля, че ще останеш доволна от златната серия. Щом харесваш хиалуроновата 3Д. Златния нощен крем е с определено по-силна хидратация от хиалуроник 3Д, а и по-дълготрайна. И като цяло ми е много комфортно на кожата с този крем, стана ми фаворит, откакто го ползвам.

# 254
  • Бургас
Да, определено ще се пробва.
Сега чакам една пратка от notino.В нея има кремове и серум на Neutrogena и два крема на Garnier lift expert.Навремето много обичах един крем на Гарние с череша,точно за възраст 45+.Дано да са подобни.И аз се ядосвам като спират хубавите продукти.

Общи условия

Активация на акаунт