Изпитани сайтове за парфюми - 20

• 54 266
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
Аз лично, споделих моя собствен опит за конкретния парфюм, как при три теста се държи коренно различно и имах и едни и същи свидетели. Никого за нищо не убеждавам. Съветът ми за паралелен тест е най-сигурното, което може да убеди някого.

# 556
  • София
Така е, твоят пост беше умерен и ненатискащ. Извинявай, ако си се почувствала поставена под общ знаменател. Но много често тук се случва, ако някой изрази съмнение, да го залеят с "абе няма начин, при мен всичко е перфектно". Мии, има начин, рсзбира се.

# 557
sunattraction, с нарушаването на опаковката при декодирането те сами си създават предпоставка за такива номера. Дано не давам идеи.

The Catcher in the Rye, е колко да го познава? Прочетох ѝ коментарите преди да пиша, не го е имала досега, само го е тествала. При мен беше също така първия път. И аз се паникьосах, докато не си опознах парфюма. И втория път изобщо не ми мигна окото като го получих и от друг сайт декодиран, защото самия парфюм си го знаех отлично - и как се развива, и как се държи на кожата ми и пр. Но първия път също писах тук глупости и после молих модератор да трие. Така че не се хабя току така.

# 558
  • София
Еми, хубаво, според мен ако не го върне, ще й остане горчив оривкус и ще я яде отвътре.
Дори на мен ми е траен. Пръскала съм го, да кажем, 3-4 пъти.

# 559
О, не казвам да не го връща. Напълно си е в правото. Просто не мисля че е редно с лека ръка да се твърди, че сайт, който все пак си е изградил някаква репутация, и то от години, побутва ментета измежду оригиналите.

# 560
Бледолилава, "тествала" съм го във физически магазин на Дъглас. Един спрей на китка и още 4 общо зад уши и врат. Щях да се самозадуша. Това беше около Коледа и ми беше достатъчно да реша, че го искам. Съпруга ми и децата го усетиха от метри / чакаха ме отвън/. Усещах го осезаемо часове след това.
 Принцесо, нямам нужда от паралелен тест, защото няма какво да сравнявам. Заставам зад думите си и твърдя, че получих оцветена вода, която е далеч дори от менте. Държа да си го получат обратно, за да знаят какво продават в случай, че не са разбрали.
Никога не бих пуснала за размяна тази вода, защото уважавам себе си! Не бих я и подарила. Просто не става. Нека видим какво ще отговорят, но не смятам да оставя нещата така.
пп. Няма да забравя думите на Макадамия, че е "звънлив". Да, звънлив беше и този който пробвах, но не и този, който получих.
Споменах това с декодирането, защото смятам, че е редно когато твърдиш, че едно нещо е оригинал и го продаваш за немалка сума, то трябва да дойде фабрично запечатано от производител и да не е нарушавана целостта на опаковката под каквато и да е причина.
Съвсем лесно си го прибрах в найлончето и мога да им го върна като неотворен, но не е там работата.
Обидно е.

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 08:13 от mimoza7710

# 561
  • ново
Мимоза, на външен вид има ли разлика по бутилката и кутията? Качи снимки ако обичаш в близък план.
Аз моля за телефона за поръчки на ЛС.

# 562
mimoza7710,ние тук можем да си говорим приказки от хиляда и една нощ,но ти най-добре знаеш какво държиш в ръцете си и какви усещания имаш спрямо него-връщай смело без да чувстваш угризения-все пак парфюма не е необходимост,а нещо което ни носи удоволствие и ти ако не изпитваш такова,няма нужда да се товариш излишно......За мен Мон е силен парфюм,имала съм абсолятно всички флакнъри,в момента имам две Интенз версии,защото страшно ме кефят,когато се понапръскам,защото го обожавам този аромат,започвам дори да кихам Simple Smile.....така,че определено Мон не е водица ,а бомба Heart

# 563
  • Балчик
А сигурна ли си какво си тествала, да не си объркала Мон-овете? Освен това един тест и един път напеъскване, при различни условия е напълно възможно да усетиш по различен начин парфюмите.
Всички негативни мнения винаги са с по два теста. Аз лично не вярвам на такива мнения_това е сано и единствено от личното възприятие и външните условия.
Аз лично 4 пъти тествах Мон в МОЛ-а преди да го купя и всеки път го усещах съвсем различно.

# 564
  • София
Добре, объркала се е. Темата е за лични впечатления, не за дискредитация на тези, които не пасват.

# 565
Снимките са големи и трябва да ги преоразмерявам. Снощи ги изпратих на съфорумка, която ги поиска. Тя също ми изпрати снимки на същите парфюми купени от Дъглас и Бюти зона. Бутилката е с гравирано дъно. Нейния, моя и всички останали от Парфимо.бг. са с лепенка. Оставете имейл на ЛС и ще ви изпратя това, което съм снимала когато го получих преди и след като разпечатах продукта. Кутиите са най-лесни за имитация предполагам, важното е,  че сока никакъв го няма.

# 566
  • Бургас
Никога не съм усещала Мон ЕДП различно ,моят е от Бюти зоната , а Флоралния ми е точно от Парфимо/който също е с мега трайността/ ,писала съм го много пъти.Супер силен и шлейфов парфюм е едп и определено околните го усещат на макс и да той в драйдауна си е ванилов.И за мен е звънлив Мон Флорал  не едп ,но това е вече до възприятия ,интересно ми е да го видя на снимки този Мон ,Мимозке.Ако искаш ще снимам дъното на моя и да сравним.Върни им го в правото си си ,само дано да не ти направят спънки ,че тук имаше и такива мнения ,говори с тях и пиши какво са ти казали ,моля те.

# 567
  • До сърцето...
Аз не мога да разбера - щом парфюма е нетраен при нея, защо да не го върне?
Скрит текст:
макар че при парфимо се съмнявам това да стане ... да не влизам в тази тема
Ама какво и как е пробвала вече има ли значение?

# 568
А сигурна ли си какво си тествала, да не си объркала Мон-овете? Освен това един тест и един път напеъскване, при различни условия е напълно възможно да усетиш по различен начин парфюмите.
Всички негативни мнения винаги са с по два теста. Аз лично не вярвам на такива мнения_това е сано и единствено от личното възприятие и външните условия.
Аз лично 4 пъти тествах Мон в МОЛ-а преди да го купя и всеки път го усещах съвсем различно.
Абсолютно убедена съм какво съм тествала, защото разгледах всички фланкъри и реших, че искам да тествам базовия. Това, което получих е вода.
Преди време поръчах от тях Еуфория на СК, като я пробвах във физически магазин с един спрей на китка. Взех си направо 160мл. и всичко си е ок. Разлика няма. Карл също няма разлика. Мон има. Ако трябва да съм точна по-скоро има бегла прилика отколкото в случая да се търсят разлики. Не виждам причина да тествам няколко пъти след като съм се обгазила подобаващо / така както бих пръснала преди да изляза от вкъщи / и при положение, че нямам колебания за аромата.
Да, усещането при разносването беше страхотно, а сега такова изобщо липсва. Няма усещане. Няма аромат. Няма нищо.

# 569
  • Sofia
macadamia , твоя мон интенс  от Дъглас има ли разлика в аромата с този от парфимо?

Общи условия

Активация на акаунт