Лаковe за нокти - 134

• 36 388
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Диамантения и кислородния са хубави, доволна съм. Олиото за кожички е so-so, с гроздово олио е и съответно не много мазно.

# 571
Какво е so-so?

# 572
Препоръчайте ми хубави база и топ. Бях се засилила да купувам Есенс, но от темата разбрах, че не е хубав и се спрях.
Флормар и Голдън Роуз Стават ли? По колко време ви издържа с база и топ ако имаме предвид, че върша доста домакинска работа с ръце под чешмата.
Здравейте, на Trend it up GEL RE - FILL топа е много добър.

От къде го купуваш това чудо?

Нормален лак си ми стои 2, 3 дни и без топ и база. Искам нещо , което да удължи времетраенето
аз се лакирам на 2 седмици, ползвам golden rose prodigy gel top ... към средата на втората седмица се вижда като напукване на стъкления ефект, но без лющене (като букнато стъкло буквално, и не на всички цветове личи), аз съм и с дълги нокти и може би от натиска върху тях и лекото кривене да се пука ...

# 573
# 574
Стига бе, наистина ли има обикновен лак, който издържа 2 седмици??? Защо тогава съществува гел лака въобще? За база какво ползваш?

# 575
Благодаря Натуся!
Мисля да взема нещо от тези неща да пробвам какво ще кажете, имате ли е отзиви за някое?

Топ лака го имам, но го използвам много рядко вече. Хубав е, имах и базата, но тя стана много гъста на дъното и я изхвърлих. Иначе не е напълно прозрачна, има лек млечно-бежов цвят.

# 576
Стига бе, наистина ли има обикновен лак, който издържа 2 седмици??? Защо тогава съществува гел лака въобще? За база какво ползваш?
Малко бъркате фокуса според мен Wink

Има НОКТИ на които обикновен лак издържа 2 седмици. Същият този обикновен лак на други нокти ще издържи 2-3 дни.

Гел-лакът съществува, защото щастливките с толкова здрави и твърди нокти изобщо не са толкова много. Но ги има!

Ето, преди да почистя със плоска четка и със светкавица, защото светлинaта е колкото в кучешки г*з!

Последна редакция: пн, 27 яну 2020, 17:57 от Agent Provocateur

# 577
# 578
Препоръчайте ми хубави база и топ. Бях се засилила да купувам Есенс, но от темата разбрах, че не е хубав и се спрях.
Флормар и Голдън Роуз Стават ли? По колко време ви издържа с база и топ ако имаме предвид, че върша доста домакинска работа с ръце под чешмата.
Здравейте, на Trend it up GEL RE - FILL топа е много добър.
З
От къде го купуваш това чудо?

Нормален лак си ми стои 2, 3 дни и без топ и база. Искам нещо , което да удължи времетраенето
Забравила съм да напиша ☺️ това е марка на магазин DM.

# 579

Това е новото ми откритие. Лака с него ми издържа около 10 дни. Научих за него тук от форума. Не ми хареса обаче, че съхне малко по-бавно от топ лака Golden Rose Quick Dry, който ми беше любим преди, но с него лака ми издържа само 4 дни и след това се лющи. За база използвам заздравителя на Евелин 8в1, тъй като в момента ги възстановявам. http://parfumi-market.bg/product/10633/mesauda-milano-crystalac- … lak-za-nokti.html

# 580
Аз пък към доволна от топа на Catrice и Avon.

# 581
Аз пък към доволна от топа на Catrice и Avon.
Бързосъхнещия топ лак на Catrice ли ? Бях го загледала, но не знаех дали ще ми хареса. Не намерих никакви отзиви за него.

# 582
Леми, аз имам диамантения заздравител и го ползвам като основа. Доволна съм.
И на мен лаковете ми издържат 14+ дни, докато ми омръзнат. Кога ще ги употребя толкова лакове с това темпо Hushed
Топовете ми са Сеш и Кико. Идеални са за мен!

# 583
Вълничке, диамантения заздравител може ли да се ползва като основа?

# 584
Ами да, аз така правя Joy Не знам дали е правилно.

Общи условия

Активация на акаунт