Кралски работи и клюки - януари 2020

• 306 815
  • 7 379
  •   1
Отговори
# 7 080
Ще бъде интересно, ако облече някоя рокля на Даяна или на кралицата, леко осъвременена разбира се.
Ще бъде сензационно,ако съживи някоя историческа рокля.Най-вече на баба или сестра й Маргарет,ако баба позволи преправяне и никакво осъвременяване.Чиста класика.Но не вярвам,ще открадне шоуто.Едва ли някой ще обърне внимание на събитието,а Катрин знае за какво е там Ще е блестяща,но в нещо свое.
Не си спомням рокля на Даяна,която искам да видя разходена отново.Модата от 80те е малко особена,но пък имаше няколко вечерни тоалета,мисля,тъмносиньо кадифе с перлено колие,евентуално тях.

# 7 081
Черното кадифе също е подходящо:

За тази рокля се правят доста реминисценции с Даяна и черната рокля, с която танцува с Джон Траволта в Белия дом.

# 7 082
Тези рокли според мен отпадат, защото ги е носила на BAFTA през годините. Не вярвам да се появи на едно и също събитие с една и съща рокля. Ще повтори рокля от друг повод.

2011
Скрит текст:

2017
Скрит текст:

2018
Скрит текст:

2019
Скрит текст:

# 7 083
Не знам кога ги е носила, но ми хареса с тях:
Скрит текст:

# 7 084
В тази тъмно синята е наистина царствена

# 7 085

и тази е хубава -  Jenny Packham, носена в Париж 2017 година..

# 7 086
  • София
А тази? Отдавна е обличана, извън UK, не е повтаряна май. Много харесвам бяло и златно, Кейт е страхотна тук!

# 7 087
  • Варна
Тъмносинята ми събра очите...

# 7 088
Светлосинята, очите ми останаха в нея!
Много красива Кейт! Почти няма лошо попадение. От показаните, само тази не ми харесва:

# 7 089
  • Чужбина
Не ми харесва бялата със златото.

И не ми иска изобщо да е с нещо, което напомня за Даяна. Прекалено тъжно е.

# 7 090
  • в сърцето на един мъж...
Не знам кога ги е носила, но ми хареса с тях:
Скрит текст:

Първата я носи на някакво събитие, после налива бира в един бар. А тъмносинята е от Индия мисля.

# 7 091
На мен пък ми е зловещо малко да облича рокля на покойник.

Катрин изглежда чудесно в роклите, но на такава фигура как няма. А като чременна е .... много по-красива, явно заради качените кг. Сияе.

Искам и аз да имам такъв "дебел надник ", като нейния, както една съфопумка го беше определила (дупето на Катето).

# 7 092
  • София
Не искам да повтаря нито една от тези рокли, нито на Даяна.
Бих искала да вземе нещо от кралската колекция. Ако не на баба то на някой друг. Сигурна съм, че имат. Ще е уау като идея.

Доколкото познавам стила, който й налагат не би блеснала и привлякла така внимание. По-скоро ще повтори нещо от показаното и дано, дано вземе назаем ново бижу от колекцията на баба. Така ще съм доволна.

Обичам пищни рокли и уау ефект, но Кейт не си пада много по това. Разбираемо донякъде, дано този път се пречупи.

Всичките й дрехи от последните дни ми харесват, но най-много Долчето. Класа! ❤
Зимата нося много рокли и поли, но не с тази дължина, защото не притежавам този крак. За съжаление! И винаги ги нося с плътен черен чорапогащник 200 ден от h&m. Имам 10, които въртя и април изхвърлям, защото вече не стават.
И следователно този ми е топ тоалет.

Винаги гледам клипчета на Кейт. Тя не се хили така през цялото време, но фотографите хващат мига и край. Обичам да е така усмихната.

# 7 093
Всички рокли ми харесват, коя повече, коя по-малко, с изключение на роклята с момините сълзи. Не мога да откроя някоя като особено Уау, хубави вечерни рокли, без екстравагантност и особена оригиналност.

Любимата ми е роклята от премиерата на Джеймс Бонд, само обувките не ми харесаха.

https://www.instyle.com/news/kate-middleton-gray-dress-spectre-premiere

# 7 094
:

Bloody people..Joy

Общи условия

Активация на акаунт