?Въпроси всякакви за СО? 2020

• 213 582
  • 5 611
  •   1
Отговори
# 90
Не ти е истинска приятелка. Или е просто глупава.

# 91
Ама изобщо не й обръщай внимание на "приятелката". И аз имах една такава, която постоянно ми намилаше как можело след 6 годишна връзка с моя, още да не сме сгодени, губили сме си времето. Беше потресена, каква такава връзка сме имали, без годеж. Тя с нейния две години заедно, като на третия месец са се сгодили и така трябвало да бъде. Тогава доста се бях напрегнала, защото за мен тези неща не са от значение. Да ама сега две години по- късно, те де разделиха заради куп изневери и лъжи, а ние се оженихме Joy

# 92
  • Canada
Момичета, казусът е следният. Аз съм с приятеля ми от 7 месеца, а моята приятелка с нейния от 3,той и е предложил брак вече и живеят заедно, а с моят не живеем заедно, но 5 дена в седмицата съм при него. Днес, пих кафе с приятелката ми и нейния, да ме запознае с него. В един момент тя ми изтресе, айде бе няма ли поне да живеете заедно. Все едно сме на състезание, супер тъпо ми стана. Какво е вашето мнение?

Това си е ваша работа. Тя защо си вре носа?

# 93
После тяхното дете може да проходи на 9 месеца, а вашето над годинката! хихи

# 94
  • София
Ами бих ѝ казала, че  не бих взела насериозно някой, който на 3тия месец ми предлага брак...

# 95
А защо да отговаря затапващо на приятелка? Хората дърдорят без да се усещат. Голяма част от вас - също. Непрекъснато тук обясняват на някого кое било нормално.
Една приятелка коментираше наскоро друга - защо не живеели заедно, като хората, ми ту у единия, ту у другия. Ми, не се усеща и тя, не е преднамерено.

# 96
Ами бих ѝ казала, че  не бих взела насериозно някой, който на 3тия месец ми предлага брак...
Сега и аз не бих го приела насериозно, но ако героите са на по 20 години, сигурно им се струва романтично. ( Както и на мен ми се струваше да се оженя след 9 мес връзка, но после развода хич не ми се стори романтичен...)

# 97
Ние пък заживяхме заедно на четвъртия месец. Юни месец ще станат 20 години, още сме заедно.

# 98
И ние така, след няколко дни, почти веднага, заживяхме заедно. И така доста години вече. Няма правила.

# 99
Всеки си преценява за себе си. Ние заживяхме заедно на третия месец. Не виждахме смисъл в срещите като ученици и после всеки у тях след един определен момент. Но за тези три месеца се виждахме почти всеки ден не става въпрос за 5 срещи по веднъж месечно.

# 100
То понякога от чакане файда няма особено. Просто тая приятелка ми се струва ехидна, авторката се чувства като на състезание.

# 101
Тази приятелка ми напомня на една съседка, която седем години опитваше да забременее. И като роди, се изцепи пред мен и двете ми братовчедки: "ваш ред е, какво чакате"? На комплекси се дължи.

# 102
На много големи комплекси се дължи. Всеки прави това, както го усети най- добре. Но това състезаване и самоизтъкване могат да изиграят много лоша шега след време. Не случайна е приказката, че щастието обича тишината.

# 103
Изобщо не съм съгласна. Когато бях на 20-25 години, много приятелки се загаджиха и омъжиха и родиха деца и всички ми подмятаха за мен кога ме чака това и грам не ме е дразнило. Изобщо не бях на тази вълна и съм убедена, че и те не са искали да ме засегнат,  а просто бяха толкова щастливи, че са се питали кога и аз ще бъда на тази вълна - сгодена, омъжена, бременна Simple Smile

# 104
  • при късмета
На мен на 20 и няколко, някой като ме питаше какво чакам, отговарях "кой се прецакал, прецакал, кой не е, да си чака реда". Бягах като дявол от тамян от сериозни връзки, съжителство и планове за бебета.

Общи условия

Активация на акаунт