"Клъцни/Срежи" - жалко, че свърши!

• 17 807
  • 218
  •   1
Отговори
# 105
  • София
http://www.sab.bz/details.php?id=19876 - всички сезони + субтитри + саундтрак + екстри

# 106
Дивиана, Амидала, мерси Hug, много сте бързи! Wink

# 107
Няма субтитри за първата серия на четвърти сезон.

# 108
Няма субтитри за първата серия на четвърти сезон.
Peaceняма и аз търсих .Свалих 1 серия на 4 сезон и чакам ...искам субове .
Лейди ,в случай ,че не си видяла снимката на Крисчън в една друга тема ето :

Да му се полюбуваме . Heart Eyes

# 109

Уххххххххххххххххх Blush Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ....стекоха ми се лигите... Mr. Green Някой да ми затвори устата....

Амидала, искаш ли да ти пратя покана за арената? Grinning

# 110
radi-t бива ли така да разтуптяваш слабото ми сърце посред нощ Crossing Arms /и не само него Mr. Green/... Laughing
Къв е тоя Крисчън, кво е тва чудо...то Господ давал, давал, та се забравил! Crossing Arms
Утре ще взема да изнамеря де що има негови снимки и да си спретнем една фото галерия в темичката, да плакнем око. Heart Eyes Julian McMahon му е името.
Свалих си саундтрака от линка на Дивиана, обаче я няма тази песен, която е стартова на филма, а нея най- много исках  Sad, не знам как се казва и кой я изпълнява. Хелп...Sad

# 111
  • София
Лейди, в другия линк я има, даже в два варианта, казва се The Engine Room - A Perfect Lie (Gabriel & Dresden Remix) и The Engine Room - A Perfect Lie (Theme Song)

Сега погледнах - същите са и в линка на Дивиана, не е ли това песента, аз мисля че е тази?

Последна редакция: чт, 07 сеп 2006, 00:42 от Amidala

# 112

Амидала, искаш ли да ти пратя покана за арената? Grinning

Бебе, може ли и на мен покана? Grinning

Лейди, съжалявам, че не си намерила твоята песен там. Rolling Eyes
Ако знаех, че не са всички песни, нямаше да го пусна този линк.
Аз не съм го сваляла, защото все още не съм гледала филмчето.
Сега, обаче, ще се възползвам от линка на Амидала и ще си ги дръпна
всички сезони , плюс саундтрака. Peace

# 113
Лейди, съжалявам, че не си намерила твоята песен там. Rolling Eyes
Ако знаех, че не са всички песни, нямаше да го пусна този линк.

Всъщност това парче, което е дала Амидала го има в твоя линк, но аз търсех едно друго. Може и да бъркам, че е стартово, но съм го чувала във филма, бързо парче е, но не помня текста. Confused Утре на свежа глава ще го мисля пак, ще дръпна и линка на Амидала да видим там дали го няма. Simple Smile

Иначе от саундтрака черпя аудиторията с едно парче, много ми влезе под кожата: Hug

Heart Eyes Polaroid- So Damn Beautiful Heart Eyes

# 114
Всъщност се оказа, че не мога да пращам 'още" покани Blush Blush Ще изчакам няколко дена да видим, защото мен ме поканиха преди 2 дена. Уж сийдвам(каквото и да значи),не съм много сигурна.  Embarassed Веднага що мога да каня, ще пращам  bouquet

# 115
Всъщност се оказа, че не мога да пращам 'още" покани Blush Blush Ще изчакам няколко дена да видим, защото мен ме поканиха преди 2 дена. Уж сийдвам(каквото и да значи),не съм много сигурна.  Embarassed Веднага що мога да каня, ще пращам  bouquet

Добре, ако стане - стане.  bouquet
На мен, взеха че ми отрязаха достъпа до Линкос.бг и сега търся алтернативи. Grinning

# 116
Бях гледала и трите сезона преди 3-4 месеца и отдавна чаках продължението. Сега изгледах първа серия на 4-ти сезон, супер е ! Тези дни май ще пускат и втората серия, дано! Laughing Субтитри не можах да открия, но аз и за трети сезон нямах , но си го изгледах с голям кеф.  Wink

# 117
  • Mediterraneo
Много яко, че започна поредният сезон  newsm44 Аз обаче, понеже съм си лакомия, ще изчакам да излезе целият, че да го гледам на екс  Mr. Green

# 118
Добре де , но как(от къде) разбирате, кога ще излезе следващия епизод  newsm78
Рових се, рових се и нищо  Rolling Eyes

# 119

Общи условия

Активация на акаунт