Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 390

• 49 961
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро момичета.
Усмихнат и релаксиращ неделен ден.

Радвам се, че сериалът ни е номер едно. Енгин доказа кой е най - добрия. А в компанията на Неслихан е "бум".
А от всичко прочетено преди началото на серията никой не даваше "дълъг" живот на "Дъщерята на посланика". А пък той взе, че отвя доста сериали с доста по - дълъг живот.
Прекрасни Енгин и Неслихан. Могат го и го показват.

Благодаря за хубавите мисли, които сте споделили с нас Нуше, Ваня.

Марта, а ти толкова хубаво се изразяващ, че човек нито може да ти противоречи, нито да те допълни, защото казваш всичко.

Hug Hug Hug

# 376

Добро утро момичета  Two Hearts

Хубава и ползотворна неделя! Днес си давам почивка и ще се отдам на четене - много интересни постове и хрумки имате от снощи и тази сутрин.

# 377

Умут. Heart Eyes

И усмивки от Енгин. Heart Eyes

# 378
  • Пловдив

Повтарям тези снимки, защото се развеселих с един коментар в туитър:

Санджар, който лесно плати 2 милиона евро за Мелек, трудно се раздели с 600 лири - започна 200, 400 600, които даде на Неждет за Менекше.

# 379
  • Варна
Добро утро! Страхотна дискусия се е заформила след употребата на "този манталитет" Open Mouth Ами той си съществува още по тези географски ширини/ визирам турския и арабския свят/ , имам предвид отношението на мъжете към жените, коя е ценността която се слага на първо място и какво е мястото на жената в дома и обществото/ дали трябва да работи или само да си стои до печката/. Като изключение естествено правят Истанбул и големите градове. Там живее интелигенцията, която се опитва да променя нагласите и традициите към по-добро. Без памет и традиции няма бъдеще , но не всичко от традициите, особено тези като техните с "убийствата на честта"  и подобни нямат място в днешно време. Струва ми се , че СЦ не напразно ни навират толкова много това "червено коланче". Коя е стойността на жената - ЧК или тя самата? И може би сега ми стана ясно защо са избрали Менекшето да е толкова жалка, за да ни покажат контрапункта с Наре. Да, Менекшето ще си остане само с тази си ценност - ЧК. Далеч съм от мисълта , че няма връзка между чистотата на жената във физически  и морален аспект и би трябвало те да вървят ръка за ръка. Но и  никой не знае какво са преживяли другите и не ТРЯБВА да се рови в бельото на другите. Както е  в дадения случай, никой не знае какво е преживяла Наре освен" семейството й"/слагам ги в кавички Посланика и Акън, щото не знам какво семейство могат да са й/ и Санджар. Дотам. Всъщност тя е уведомила и полицията , но те не са й повярвали. Еми, да, нали е жена, а това се случва в семейството, и то не кое да е семейство. Ето още един проблем, който СЦ избутват на повърхността. Да, смятам, че се опитват да разравят позамитани от всички теми и сериала се опитва да не бъде само за развлечение, а който може и иска да си позададе някои въпроси Thinking  Хайде, стига сутрешни неделни размисли/ те станаха май обедни/, но хубаво е че сериала предизвиква полемики навсякъде. Надявам се да не вземате твърде лично разсъжденията ми, това е просто мое мнение Simple Smile

Хубав почивен ден!

# 380

Това дете не е щастливо в конака.

Кой знае на какъв тормоз ще е подложено от баба и мащеха...

# 381
  • Пловдив

Я вижте рейтинга за събота - вчера, 11 януари.
С повторение на епизода - второ място.

Марта_49, не бързай с "кой знае", може пък да не е така.
Много лоша прогноза даде. Направо тръпна до утре вечер, ако познаеш.

За мен е важно Санджар да усети подмолните действия на Менекше. Мама Халисе също мисли, че Мелек е нарязала роклята. Когато и тя разбере истината - тежко и.
Иска ми се Халисе да предразположи някак си Мелек и тя да й каже твърдо, че не е пипала роклята. Да видим, едно е да искам - друго е да ни го покажат.

# 382

Любов, в един поглед...

# 383

Офф, казах вече - гемиите ми потънаха някъде там около  "Садъчлар" холдинг.
Няма кой нито да ги открие, нито да ги извади. Пък аз си образувам нерви, но не ми се отдава да се нервирам спокойно.
Или тази 4 серия ще е повратна в отношението на Ефеоглу ефенди към Наре и ще видя някакви наченки за промяна - ама то пък каква промяна да искам от един женен мъж. Май по-добре да си стои до/под полата на жена си...
Пък аз ще си успокоявам нервата с нещо друго.

Честно казано доста ме умориха и напрегнаха за тези 3 серии /изключение примирието в Черна гора/.

# 384
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1216301290961039360

От официалния акаунт:
След мъките, Мелек се събра отново със семейството си.

Още от акаунта на "Дъщерята на посланика:

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1216299060421963778

Санджар, който не иска Наре да работи или да си купи къща, казва, че ще се грижи за нея.

# 385

От официалния акаунт:

Семейството - в конака ли е?
Явно детето затова гледа така.

Само едно-едничко издевателство да видя над Мелек - независимо от кого...
  newsm66 newsm66 newsm66

# 386
  • Пловдив

От официалния акаунт:

Семейството - в конака ли е?
Явно детето затова гледа така.

Само едно-едничко издевателство да видя над Мелек - независимо от кого...
 newsm66 newsm66 newsm66

Да, семейството й е в конака.
8 години не е имала баща, баби, лели, чичовци(изключвам Акън, защото не й е роден чичо) и други роднини. Менекшето не й е роднина. Има кой да я пази - на първо място баща й. Останалите са равнис по Санджар.

Марта, ако можеш от монитора - бий ги тези, които не ти харесват.

# 387

Яростта на Санджар ще се стопи, но да не се насочи към него. ooooh!

Трябва да се грижи за семейство, но Гедиз е насреща. Hug Wink

# 388

А, ще си викна подкрепление...

Пък новото ѝ семейство - вземи го и удари старото.

Дядо- продажник. Неистински чичо - насилник.

Баба - простакеса мислеща се за генералица /от генерал/. Стринка Елван - кречетало, което непрекъснато бръщолеви простотии.
Мащеха - която я прокле - "хич да не се връща в конака" /когато избяга/.

Единствените които малко я обичат са леля Зехра и може би чичо Яхя.
Ако баща ѝ действително я обича - да я върне на Наре.
В конака детето ще тъгува и ще се разболее. То е свикнало с други занимания.

Но... ще видим. От двете снимки - хич не ми изглеждаше да се чувства като в семейство.

Обаче си мисля и друго - Мелек е много умна. Тя обича баща си, защото така е и възпитана - да го обича и знае, че и той я обича. Ако живее в конака - дали няма да започне да прилага някои свои детски номерца върху тези, за които чувства, че застрашават истинското ѝ семейство - мама и татко.

# 389
  • Пловдив

Нека да се сближат Наре и Гедиз. Нека да видим Наре ще направи ли разлика между Санджар и Гедиз. Та тя му каза в прав текс: Ако оттук нататък ми повярваш, ще те убия, Санджар Ефе! Каквото и да е имала предвид - да видим реакцията на Санджар. Чия любов ще е по-силна?
Да видим също новите герои какви ще са, ще повлияят ли на досегашните събития.
Да има врътки, да има ядове, ама и радости.
Ние ще гледаме.

Общи условия

Активация на акаунт