?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 537 268
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 10 380
  • Варна
Става ясно защо майката не разрешава достъп на бащата до детете и училището му.
Потребител danny_em в последните няколко поста говори за себе си в женски род?
При първоначалните постове, реших, че бащата пише. Явно съм се заблудила.
Та май е ясно, защо бащата няма достъп до детето Sweat Smile
Вече трябваше да се намеси модератор, иначе по други въпроси са много бързи.
Глупостта граници няма, от абсолютно никаква дадена информация, на някои им станало ясно що за стока бил бащата.
И от какъвто пол съм от такъв пиша не съм лъжец, жена на 40+ години.

# 10 381
  • Light of Zartha
Здравейте! Може ли мнение за дъждобрани, гумени ботуши в Декатлон или друг магазин? За пръв път ми се налага да търся и ми трябва нещо, което ще издържи цял ден навън.

# 10 382
  • sf
Ние сме разведени. И двамата имаме регистрации и сайта не ни е питал другия дава ли, не дава ли.

# 10 383
  • Варна
Ние сме разведени. И двамата имаме регистрации и сайта не ни е питал другия дава ли, не дава ли.
Благодаря за отговора. Исках да видя как е при други родители в други училища. За съжаление сайта се управлява от човек а не автоматично, който човек е предупреден да не дава достъп, което разбира се е нарушение на институцията училище.
Явно ще трябва по сериозна намеса от просто регистрация.......

# 10 384
  • София
Здравейте!

Моля ви кажете ми дали метрото вече има действаща станция в Овча Купел и ако има, къде точно? Или се очаква в началото на 2021?

Благодаря.

# 10 385
  • Сф
Не, няма работеща спирка в ОК. Най- близката е на Красно село и от тАм можеш да хванеш автобус.
Чакаме да ги пуснат март 2021

# 10 386
Голяма драма с този дневник!
Дори и след развод, другият родител има права.
На много малко родители са отнети правата.
Та чак дневника да не може да види, прекалено е за мен.
Не, че кой знае колко е важен този дневник, но това е друга тема.

# 10 387
  • София
Не, няма работеща спирка в ОК. Най- близката е на Красно село и от тАм можеш да хванеш автобус.
Чакаме да ги пуснат март 2021

Много благодаря, Miraj*!

# 10 388
  • пак там
11-годишният ми син има желание да ходи на кино с приятелчета, за сефте им е на всички без родители. Възникна въпросът - трябва ли и при какви обстоятелства да има възрастен човек с тях в самата зала?

# 10 389
Не, не трябва!

# 10 390
Здравейте, при смяна на постоянен адрес, може ли веднага след общината да се отиде в рпу-то, за смяна на личната карта? Или трябва да се изчака някакво технологично време между двете неща?

# 10 391
Да ви питам, искам да пратя нещо по Еконт. Ако го изпратя утре към 5-6 часа, дали ще пристигне в събота? И съответно ако го изпратя в събота, сигурно чак понеделник ще пристигне тъй като неделя почиват ?

# 10 392
Здравейте, при смяна на постоянен адрес, може ли веднага след общината да се отиде в рпу-то, за смяна на личната карта? Или трябва да се изчака някакво технологично време между двете неща?

Доколкото си спомням веднага след смяна на адреса ми издига удостоверение за постоянен и за настоящ адрес, така че би трябвало да може веднага да отидеш в РПУ-то.

# 10 393
Да ви питам, искам да пратя нещо по Еконт. Ако го изпратя утре към 5-6 часа, дали ще пристигне в събота? И съответно ако го изпратя в събота, сигурно чак понеделник ще пристигне тъй като неделя почиват ?
Ако го изпратиш в петък до 18 ч ( работното време на Еконт) задължително  ще бъде получено в Събота до 13 - ако обаче е до офис - т.е. получателя ще го получи от офис. Ако е до адрес, може и да остане за понеделник.
Ако го изпратиш в събота,  ще бъде получено в понеделник, независимо до къде -адрес или офис.

# 10 394

Общи условия

Активация на акаунт