?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 344
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 360
Някой с повече опит в тези неща - За издаване на ЕОРИ номер за освобождаване на пратка от DHL необходимо ли е да се разкарвам до митницата?Една приятелка ми споделя от нейния опит, че трябвало.Или може и онлайн?

Ако упълномощиш DHL, те могат да освободят пратката, без да ходиш до митници и да си вадиш ЕОРИ.

https://aliexpressbg.blogspot.com/2016/08/blog-post_27.html?m=1
Написаха ми следното :

да Ви представляваме пред Митница, ще ни бъде необходимо:

-          Пълномощно, собственоръчно подписано, с цитиран номера на пратката. Можете да го изпратите сканирано по имейл;

-          Ваш ЕОРИ номер /клиентски код, които се издава от Митница;

-          Подробно описание на стоките, които получавате /на български език/;

Т.е този номер го изискват дори и ако те ми я освободят.

# 12 361
От БГ пощи освобождават с техния ЕОРИ, затова мислех, че и при DHL е така. Пробвай при БГ пощи да попиташ, при условие, че е пратена с DHL, може ли те да я освободят.

# 12 362
  • пак там
Здравейте,

Имаме стар телефон с прима, стои за зор-заман, използва се веднъж-два пъти годишно. Преди малко се обадиха от А1 с предложение за мнооого голямо сиренце Simple Smile , та се чудя колко ли е страшен капанът.

Твърдят, че имат промоция за примите, за да ги прехвърлят на план. Според този план имат неограничен интернет, 5 безплатни номера от всички мрежи и всичко това струва 9 лв.

Може ли някой от притежаващите прима-карта да сподели - свързвали ли са се с вас с такава оферта? И съответно - ако вече е подписал - реално ли е всичко това?

Защото аз на А1 вяра им нямам...

# 12 363
Неограничен Интернет на макс скорост ли?

# 12 364
  • sofia
И на мен ми звъняха с предложение. Интернетът беше нещо от сорта на 200-300 мб на макс скорост, ама после неограничено (аз го разбирам, като после ич го няма и едвам върви), 5 м-телски номера говориш безплатно и не знам си колко включени минути към други номера (от всички оператори).
Единият ми син е с някаква прима кидс от преди 100 години и там автоматично се зареждат 5 лв. месечно от моята сметка. Той много малко говори и има натрупани 70-80 лв.
Не можели да ми ги приспаднат за месечни сметки, само ако надхвърли минутите, тогава можело да се тегли от тази сума -  теглих им сиктира.
Еми, 5 лв. са по-малко от 10, още повече че ми предлагат нещо, което няма и да се ползва.
От както са он-лайн на училище изобщо не говорят по телефона.

# 12 365
Къде мога да прочета актуална и пълна информация отностно мерките предлагани  за помощ на  хората и бизнеса спрямо новият локдаун?

# 12 366
Магазини като Джъмбо и Пепко ще работят ли след утре?

# 12 367
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/pomoshtta-za-lokdau … hta-sled-kraya-mu
Къде мога да прочета актуална и пълна информация отностно мерките предлагани  за помощ на  хората и бизнеса спрямо новият локдаун?

# 12 368
Не знам как съм си изтрила uTorrent . По-скоро днес имаше известие за приложение , което може да съдържа вирус и без да погледна кое е го деинсталирах.
Моля някой да ми обясни как да го инсталирам отново .
Преди не съм имала проблем . Но сега не ми позволява . Благодаря

# 12 369
  • София
Магазини като Джъмбо и Пепко ще работят ли след утре?
Джъмбо щял да работи.Водел се хранителен магазин...🤔

# 12 370
  • here and now
Не знам как съм си изтрила uTorrent . По-скоро днес имаше известие за приложение , което може да съдържа вирус и без да погледна кое е го деинсталирах.
Смени си антивирусната, или временно я спри докато го инсталираш. Във втория случай пак ще ти напомня, че може да съдържа вирус.

# 12 371
  • София
Ключар някъде е района на Дианабат, около Г. М. Димитров? Във Фантастикото. зад Вега дали има?

# 12 372
Смени си антивирусната, или временно я спри докато го инсталираш. Във втория случай пак ще ти напомня, че може да съдържа вирус.
Такива странни неща ми се случиха след като написах това , че ...

# 12 373
  • Light of Zartha
Ключар някъде е района на Дианабат, около Г. М. Димитров? Във Фантастикото. зад Вега дали има?

Преди имаше в Дианабад. От Фантастико зад Вега тръгваш посока центъра по Никола Габровски май се водеше, на левият тротоар, със жълт надпис беше.

# 12 374
  • София
Аз доколкото разбрах, ще затворят само магазините в моловете с малки изключения. Всички други магазини ще си работят. В тази връзка Джъмбо би трябвало да си работят, защото не са на територията на мол.

Общи условия

Активация на акаунт