?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 695
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 13 005
  • У дома !
Искам да гледам мачът на Пулев довечера, но не знам къде? Казаха ми,  че трябва регистрация в DAZN , но ми е трудно, всичко е на английски ски и не се справям.

# 13 006
И дъщеря ми взема мои пратки, по телефона предупреждавам. С нейната ЛК.
И аз така звъня предварително в офиса. По принцип като те познават вече в някой офис няма проблем.

# 13 007
  • Буркина Фасо
Искам да гледам мачът на Пулев довечера, но не знам къде? Казаха ми,  че трябва регистрация в DAZN , но ми е трудно, всичко е на английски ски и не се справям.
и какво очакваш от нас ? да се регистрираме вместо теб ли ?

И аз така звъня предварително в офиса. По принцип като те познават вече в някой офис няма проблем.
аз пък не звъня на никой. давам лк на който е свободен и да се оправя Smiley

# 13 008
  • Варна
От няколко дни не успявам да свържа лаптопа си с Wi-fi мрежата у дома, изписва ми “Свързването с тази мрежа е неуспешно”. Някой има ли идея как да отстраня този проблем? Рестартирах рутера, но нищо. Всички други устройства са успешно свързани, явно проблемът е в конкретния лаптоп.

# 13 009
  • У дома !
Искам да гледам мачът на Пулев довечера, но не знам къде? Казаха ми,  че трябва регистрация в DAZN , но ми е трудно, всичко е на английски ски и не се справям.
и какво очакваш от нас ? да се регистрираме вместо теб ли ?

аз пък не звъня на никой. давам лк на който е свободен и да се оправя Smiley
Ти как мислиш? Дори искам с теб да го гледам! 😡 А ти да ми платиш! Еййй нали темата е за въпроси, всякакви? И вместо да ми даваш наперени  отговори, по-добре да беше подминал въпроса ми!

Питам не теб, а други като мен, да ли има , къде другаде да се гледа или някаква по-лесна платформа на бг за регистрация! За DAZN трябва да имаш висше образование, но моето е икономическо, не е езиково! Искам да го гледам на телевизора, не на мобилния.

# 13 010
От няколко дни не успявам да свържа лаптопа си с Wi-fi мрежата у дома, изписва ми “Свързването с тази мрежа е неуспешно”. Някой има ли идея как да отстраня този проблем? Рестартирах рутера, но нищо. Всички други устройства са успешно свързани, явно проблемът е в конкретния лаптоп.
Може би имаш бутон за wi-fi мрежата на самия компютър и евентуално да е изключен?

# 13 011
Декстоп версия, меню, нови отговори (трябва да имате непрочетен от темата) , отваряте и се отписвате.
Това не работи . Отписана съм от куп теми - в някои не съм и вписана .
Известия си получавам постоянно . А от лайкове на постове или там отбелязване на полезност не мога да видя обновени теми . Тази с късметчетата пък си е винаги активна и винаги има известия .
Фийда  е препълнен от харесвания и известия на теми , които отдавна съм отписана и отдавна не съм писала .
Тоест  имаш ли и веднъж коментар в дадена тема си абониран за известие .

# 13 012
  • БГ
Здравейте, чу ли се нещо за отваряне на яслите и градините? Къде трябва да следя ако евентуално вземат решение за отваряне?

# 13 013
  • пустинята Гоби
Чу се, че няма да ги отварят. Ако се случи, ще се разбере, не се притеснявайте. Ако сте от София може да следите сайта на Софийска община.

# 13 014
  • Пловдив
Да питам...настолните компютри имат ли уайърлес връзка?

# 13 015
Засега няма . Преди час говорих с приятелка, тя работи в ясла .

# 13 016
Може ли да се смажат скърцащи панти със зехтин?  Без разглобяване на вратата?

# 13 017
Здравейте,
Моля препоръчайте готина и забавна настолна игра за хора на 25-27 години. Ако може до 20-25 лева. (В офиса организираме таен Дядо Коледа и условието е подаръците да не са над тази сума)

# 13 018

Пръсни ги с дезодорант.

# 13 019
  • Буркина Фасо
по-добре е с течна смазка. като спрей е.

Общи условия

Активация на акаунт