?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 590
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 13 065
Прекалено е това. Няма чак такива разлики. Теоретично може, но на практика едва ли. Не съм чула в съседна на рутер стая да не лови...това бункер ли е някакъв?

# 13 066
Купих си гигабитов рутер на черния петък и реших всички проблеми. Достатъчен е, силен сигнал... и всички устройства едновременно да решим да ползваме, проблем няма.

# 13 067
Прекалено е това. Няма чак такива разлики. Теоретично може, но на практика едва ли. Не съм чула в съседна на рутер стая да не лови...това бункер ли е някакъв?
Не съм казала, че не лови, а че сигналът доста отслабва и не е достатъчен за две деца едновременно в час Simple Smile
като визуализация ще ти дам, че има 1 чертичка на телефона, например. И се разкача както си иска. С двата рутера няма проблем. + тийна си иска пълна скорост стабилна Simple Smile
Основният рутер е силен гигабитов - хващам на 1-200м от вкъщи на улицата - но не и в двете други стаи... Бункер, мункер, това е ...

# 13 068
И аз хващам до кофата за боклук. Всички хващат.Grinning

# 13 069
Как мога да изгладя пердета, които вече са закачени?
Уред с пара?
Аз досега не помня да съм гладила пердета. Вадя от пералнята и влажни ги закачам. Те си се опъват и нямат нужда от гладене.

Чисто нови са. Плътните завеси са било сгънати в пакетите и имат грозни черти от сгъването.

# 13 070
Здравейте, имам файлове power point, има ли опция или трябва да изтегля някакво приложение за да може да ги сушам, звуков четец?

# 13 071
Здравейте, мисля да купя този комплект за подарък, но се чудя дали си заслужава - някой купувал ли го е? Всъщност го харесах заради опаковката, но се питам дали не е прекалено паянтово нещо, което се разпада лесно:

# 13 072
  • софия
Здравейте, имам файлове power point, има ли опция или трябва да изтегля някакво приложение за да може да ги сушам, звуков четец?
Power point е програма за визуализация - презентации. Как така да слушаш?

# 13 073
Здравейте, мисля да купя този комплект за подарък, но се чудя дали си заслужава - някой купувал ли го е? Всъщност го харесах заради опаковката, но се питам дали не е прекалено паянтово нещо, което се разпада лесно:
Купувала съм не този, но подобен с такава опаковка. Хубава е, но си е доста неизползваема на практика

# 13 074
Ако тази, на която ще го подаряваш има малко дете, комплектът е супер подарък! Детето после ще играе с опаковката 😄 Моят син прибира в такова гардеробче съкровищата си. Иначе защо да е паянтов, тя няма да го джаска в земята. Изглежда ми като другите подобни, които се продават без козметиката вътре - задоволително качество.

# 13 075
  • пустинята Гоби
В PowerPoint може да се добавя звук, аз съм правила презентации, които се стартират автоматично и съм прибавила песни за фон.

Въпросът обаче за PowerPoint не мога да го разбера. Ако имате инсталирана програмата на компютъра, всичко се отваря, звукът си е звук, той се чува със звуковата карта и драйверите към нея, които си вървят към устройството.

# 13 076

Мнение?

# 13 077
  • софия
При продажба на имот нотариусът прави ли проверка в ЦКР за кредитите на продавача? Доколкото знам не би трябвало, но понеже клиентка ми спореше,че на тяхната сделка са правили, та се замислих дали пък не бъркам.

# 13 078
Мисля, че правят.
Купувах преди 4 години и имам спомен, че продавачите представиха документи, че нямат задължения.

# 13 079
  • Пловдив
Мъж ми си нацапа шушляково яке с лепило /използвано за лайсна за отделяне на част ламинат/гранитогрес/, третирах със Спот и търках с опакото на гъба за чинии, в момента е в пералнята, ако не се изпере някакви идеи с какво друго мога да третирам?

Общи условия

Активация на акаунт