?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 494
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 13 140
Щях да напиша - ако човекът е от сорта дето търси под вола теле - във всичко ще открие символика .
 За мен винаги е било важно с какво чувство се подарява . Вещи се губят - чупят . Но обида или радост се помнят дълго - дори до живот .

# 13 141
Някой може ли да ми помогне от личен опит с размерите на шапки и ръкавици Benetton- отговарят или не на посочените размери в см?

# 13 142
  • от Луната
Здравейте,
Тъп въпрос, за който търся помощ:
Появи се този екран
И ...няма копче на дистанционното, което да не пробвах, не и не...

Трябва да натиснете синия бутон, а след него може да се наложи да се натисне ОК
ПП този екран излиза, когато има нов софтуер, така че може пак да се появи и е само на новите им приемници. Даже си има синичка точка нарисувана долу вдясно.

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 17:17 от Виктоалиа T

# 13 143
teta75, благодаря!
Аз мислех, че като искам да ми го заменят с друг, предявявам рекламация?

# 13 144
Имам един технически проблем напоследък, не знам дали има смисъл да питам, но все пак: като угася телевизора (с дистанционно), след 10-15 секунди той тръгва и така по няколко пъти.
Батериите на дистанционното са сменени, от какво може да е това?

# 13 145
Имам един технически проблем напоследък, не знам дали има смисъл да питам, но все пак: като угася телевизора (с дистанционно), след 10-15 секунди той тръгва и така по няколко пъти.
Батериите на дистанционното са сменени, от какво може да е това?
Извадете батериите и опитайте пак .
Моят има сходен проблем с включване и изключване . Понякога и извън всякаква логика .

# 13 146
Благодаря за отговора, ще опитам. Много е изнервящо това непрекъснато включване (и то със забавен старт, не веднага).

# 13 147
При мен е така  .
Моят се включва посреднощ например . Но той е монитор и тв и трябва от дистанционното да избереш опция .
Но веднъж се включи директно на програма която никога не гледам . В три през нощта .Дистанционните бяха до него .
И се изключва сам след определено време . Колкото и да оправям настройки не се оправя .
Но това се случи след нещо определено . Не съм суеверна но има някаква връзка май.

# 13 148
Страшно си е да се включва посреднощ!
Моя бих започнала да го спирам от тока, обаче може да му стане нещо...

# 13 149
  • Mediterraneo
И нашите се включват сами понякога, без логика, независимо от батерии, програми и каквото и да е.

# 13 150
  • Точно където трябва
От мобилния ми оператор все пак ми предложиха  приемливи условия. То условия силно казано, договорихме се за таксата. Свързаха се с мен по телефона. Казах, че ще помисля и ще се обадят пак. Какво да искам, какво да не приемам, с какво да не се съгласявам? Чела съм, да не се приема договора да влиза в сила веднага. Защо?

# 13 151
  • оттам, откъдето започва България
Кой е мобилният ти оператор?
Днес мен ме нападнаха от А1 за телевизията, която ползва майка ми (пенсионер), но се води на мое име. Сега плаща 10,50 лв. месечно, предлагат й 21,50 лв. с повече канали и интернет. Smirk Аз казвам, че не й трябват, ама нямало по-евтино, да приема, че иначе след като й изтече договора трябвало да плаща 13 лв., тъй като промоционалната отстъпка отпадала. Ами, честно казано, за един пенсионер има разлика между 13 и 21,50 лв.
Изслушах го момчето и накрая помолих, тъй като разговорът се записва, да ми позволи да кажа някои неща на работодателя му, тъй като към младежа нямах никакви претенции (все пак той си върши работата). Simple Smile

# 13 152
От мобилния ми оператор все пак ми предложиха  приемливи условия. То условия силно казано, договорихме се за таксата. Свързаха се с мен по телефона. Казах, че ще помисля и ще се обадят пак. Какво да искам, какво да не приемам, с какво да не се съгласявам? Чела съм, да не се приема договора да влиза в сила веднага. Защо?

Защото като изчетеш подписания договор, и виждаш, че не е баш тъй както са ти го обяснили устно. За това се отбелазва да влезе в сила НЕ от момента на подписването.

# 13 153
  • Буркина Фасо
Кой е мобилният ти оператор?
Днес мен ме нападнаха от А1 за телевизията, която ползва майка ми (пенсионер), но се води на мое име. Сега плаща 10,50 лв. месечно, предлагат й 21,50 лв. с повече канали и интернет. Smirk Аз казвам, че не й трябват, ама нямало по-евтино, да приема, че иначе след като й изтече договора трябвало да плаща 13 лв., тъй като промоционалната отстъпка отпадала. Ами, честно казано, за един пенсионер има разлика между 13 и 21,50 лв.
Изслушах го момчето и накрая помолих, тъй като разговорът се записва, да ми позволи да кажа някои неща на работодателя му, тъй като към младежа нямах никакви претенции (все пак той си върши работата). Simple Smile
след изтичането на договора промоцията отпада, да, но пък вече ще е свободен агент и може по всяко време да премине на всякакъв план по нейно желание.

# 13 154
  • Пловдив
Ох, тези от А1 са опасни...същото е при майка ми, тв е на мое име. Обяснявам спокойно, че нямаме нужда от интернет, ама и таблет на промоция можели да предложат Rolling Eyes
Много ме е яд, че домашния телефон е на нейно име и са я врътнали при новия договор с минутите, а те баш са й важни, ама карай, действаме със затваряне и набиране от наша страна със сестра ми. Но е грехота, като видят възрастен човек да се възползват от него.

Общи условия

Активация на акаунт