Жененият мъж, защо ми е изобщо

• 11 308
  • 309
  •   1
Отговори
# 105
Мен са ме ограбвали, без да ме питат, Сапфирче. Приех го, че и забравих даже. Много интересни асоциацийки правиш.
Мъжът не ми е собственост, че да ми го откраднат. При теб явно е иначе, щом мислиш за грабежи в теми за изневери.

# 106
Мен са ме ограбвали, без да ме питат, Сапфирче. Приех го, че и забравих даже.
ОК, нека пак да те ограбят тогава, щом ти е толкова все тая. Явно си по-широко скроена от повечето хора, които се дразнят от крадците и хич не им влизат в положението. Даже си слагат алармени системи и блиндирани врати. Но ти, като си така дзен, сигурно не се и заключваш.

# 107
Много си мила, благодаря ти Simple Smile
Ми не ми се занимава да го блиндирам и заключвам, бе. За аларма мога да помисля.

# 108
Когато умре онова тайно, твое желание той да избере теб, ще ти се получи лесно раздялата. Само че, има и вариант докато се начудиш, дали точно с този да си чешеш егото, жена му да полудее като разбере и да му бие шута и да ти го натресе. Тогава вече може и да съжаляваш, че по-рано не си направила каквото трябва, но ще е късничко. Blush

# 109
За пореден път оставам в впечатление, че някои дами явно имат мъжете си за идиоти... Как се краде мъж?!?! Пълнолетен, здрав, прав, с разсъдъка си ще бъде ли откраднат? Или не Ви харесва перспективата, че сам може да се даде?
Да не мислите, че любовниците ги изнасилват или упояват? Със заплаха за живота ли им свалят гащите?
Смешно е. Повечето женени мъже не просто търсят чуждо, а са и настоятелни. Крадци...милите прелюбодейци, дойдоха лошите любовници и ги откраднаха, а те обичат жените си.

# 110
  • София
Никога не е късно за раздяла.

Хаха, Тайчо, направо си го представих. Стои си горкия женен мъж до кафе машината, забол поглед в брачната си халка, доближава се злата колежка, пуска му упоително в чашата и го приклещва.
Ни моа!

# 111
Тайчо, няма нужда да се преекспонира.

В една връзка много повече за осъждане е изневеряващия, отколкото любовника. Защото е некоректен, и вместо да прекрати връзката си, го играе тарикат на два фронта.
Това все пак не означава да пренебрегваме доброволното участие на някой, който знае, че прави нещо нередн.
Но разбира се, винаги има доза незрялост - ама аз не знаех, ама той/тя ме омая, ама то това, ама то онова.

Simple Smile С усмивка и намигане

# 112
Аз не говоря никога за "откраднат мъж". Мъжът не се краде, той сам решава какво да прави.
Но това не отменя факта за жената, която се навира в чуждо семейство, където просто няма работа.
Да, ако не е тя, сигурно ще е друга.
Но то е пак като с кражбата - ако си оставиш портмонето без надзор, най-вероятно ще ти го открадне някой. Това не отменя отговорността на конкретния крадец - че е решил точно той да извърши нередното нещо, а не да остави тая работа на друг.
Виждам, че бях разбрана погрешно. Кражбата я използвам като сравнение по признака "нередност", не като директна асоциация с краденето на мъже или жени. Много ясно, че хората няма как да се крадат, нито са нечия собственост, и си носят отговорност за действията.

# 113
Има и такива жени, които се навират докато успеят. Упорити и досадни като конски мухи. Познавам и съм виждала такива. Никакви скруполи. И колкото повече им се опъва мъжа, те толкова повече се амбицират да му свалят гащите.  Не че мъжа в историите е бил ангел, но не е бил от тези, които на всяка цена си го търсят, да кажем.

# 114
Мен са ме ограбвали, без да ме питат
Не съм чула досега крадец да иска разрешение за кражба.
Представям си как някой иска да ме обере и ме пита " извинете, може ли да ви ограбя?" Joy

# 115
Грешка на клавиатурата е мъжкия род.

А подобни сцени ми идват в повече. Само не сме викнали и онези от съдебен спор в циганската махала.

1. Разбираемо е, когато човек пише развълнуван.
2. Никъде не съм писал вие да разигравате сцени и циркове. Ако Съпругата на човека е като едно 75% от пишещите тук, то тя така ще му затегне каишката, че той на момента ще спре да се вижда с вас. И да прави проекти, и каквото и да било друго, освен да се опитва да си поеме въздух Simple Smile

# 116
Ей, сега се сетих за оня филм с Майкъл Дъглас и Деми Мур.
https://www.imdb.com/title/tt0109635/
Ми и мъжът може да е невинна жертва, горкият!

Еленче, ако аз разбера нещо такова за мъжа ми, не само няма да му затягам каишката, ами ще му я отвържа навеки и ще го натиря някъде по-далечко, най-добре при изгората му, да му бере тя гайлето и халал да й е. Ама може и тя да не го поиска....

# 117
Така звучеше... Не ме разбирайте погрешно, аз не твърдя, че да си любовница е супер. Патила съм си, цената беше висока и се надявам да не ми се случва повече. Не се заричам, защото животът е шарен.
Самата аз обаче не съм изневерявала, колкото и да ми е харесвал друг мъж. Мисля си, че това е по-лошо и реално семейният е виновен, защото той е дал дума, създал е семейство. В някои случаи другата жена не знае дори или и се приказват приказки от хиляда и една нощ. Знам как, като си влюбена, вярваш във всякакви глупости.

# 118
А, не знам. За мъж май трябва да се пита.
Мъже, портмонета, обърках се.
Мен са ме ограбвали, без да ме питат
Не съм чула досега крадец да иска разрешение за кражба.
Представям си как някой иска да ме обере и ме пита " извинете, може ли да ви ограбя?" Joy

# 119
  • Paris, France
авторке, не разбирам проблема. Срещнала си женен, влюбила си се, не можеш без него, а искаш да го напуснеш, но дори и да напусне жена си не го искаш, защото не става за партньор. Това само жена може да го напише.

Мисля, че все още ти самата не знаеш какво искаш.

На твое място не бих си причинила нервни сривове или депресии, напускайки мъжа, който ми носи удоволствие и ми харесва. Ти не си женена, никому не изневеряваш и не си отговорна за действията на мъжа. Не е непрекъснато с тебе и засега можеш да се срещаш и с други, все пак не си женена.

Преди да го напуснеш седни с лист и молив и напиши позитивите и негативите от връзката. Замисли се можеш ли веднага да заместиш позитивите и да ги получиш от друга дейност, друг човек. Ако не, изчакваш.

Преди да скъсаш трябва да си запълниш максимално времето с излизания с други хора, може и жени, приятелки, колежки.

След това клъцваш терена и ако се виждате трябва да го осигурява той.

Само дето не разбрах какво не ти харесва да живее другаде и само да се виждате за удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт