Отговори
# 30
много благодаря zoui smile3525

# 31
  • София
Честит рожден ден Тами  newsm59 Много здраве, любов и сбъднати мечти ти желая

Иначе да ви се похваля - Ема 2-ри ден  вече си заспива сама в леглото  Laughing- не знам на какво се дължи, но дано продължи повече  Praynig Даже днес успях да я излъжа и да й набутам в устата 1/3 пюре ябълка + круша без да плюе. Абе големи изненади от нейна страна  Joy Joy

Добре дошла Rekc   bouquet

Хубав ден  Hug Hug

# 32
           3дравейте, мамчета!
Разгледах снимките на всички бебоци .Страхотни са сладури, направо за папкане. Аз така правя с мойто малкото и голямото-хрус, хрус навсякаде.Стахотни бебешорски срещички си правите-браво!
Бобо е добре но, сваля поредната бинтова превръзка и незнам какво да го правя, минали са само 6 дни от инцидента.Иначе неправи  такива щурутиики като обръщане  идруги, а просто пее като Фтичка и  прави гаргара със слюнка.
Ще се поизпотя сигурно, докато вмъкна и аз някоя снимка.....защото съм много боса с ПС-тата.

# 33
  • София
Честит празник, Тами  Hug
Много са сладки шушките, моята също си смуче долната устна и е много смешна Simple Smile Вече е на аптамил 2- от 4-ти месец, а от боледуването е отслабнала и беше 8100 преди няколко дни  bowuu
Обаче има и нещо друго- сега 5 пъти не и стигат и май трябва да и увелича храната досега беше по 120 млл, ама вече май ще трябва да и правя по 150  newsm78
Имам няколко въпросчета, вероятно сте обсъждали, но ще съм благодарна за кратко инфо  newsm78
Някой да е минал на зеленчуково пюре??
Готови пюрета ли купувате?
От шише ли ги давате, или с лъжица?
След колко време замествате изцяло едно хранене със зеленчуковото пюре?
Малко съм притеснена с това захранване и изобщо с храненето на Бояна- споделяла съм вече това.
Целувки!

# 34
Priwet! Laughing
Ако знаете само колко зор видяхме тези дни с моя племенник.... ooooh!не искаше да суче от гърда!В болницата нали ги дохранват с шише и той така си свикнал. Shockedслед изписването орева Люлин милият от глад,но не пожела да засуче...ох...голям кошмар беше>А сестра ми така се изтормози...само плаче...а мляко има,но още не са отпушени добре каналите и не може да се цеди добре с помпа...абе мъка! ooooh!Днес вече нещата се пооправиха,започнахме да го храним в полусънено състояние и така засука.
Ази аз давам на Яна зеленчуково пюре...всъщност тя само това яде. Laughingи мляко разбира се.Давам й го с лъжичка,вече свикна,хапва между 60-100 гр. пюре и после давам мляко.Правя ги от домашНи продукти.Сега от 1-ви ще въведа плодовите пюрета и тях вече ще ги купувам...Още не съм заместила хранене,нямам и намерение да бързам.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=40658&photo=65

# 35
здравейте, мами!

честит празник и от нас с Писи, tammy!

така като гледам, май Пресияна е една от малкото бебчета, които още не са се завъртяли от гръб по корем, но ...всяко нещо с времето си, виждам , че прави опити поне да застава настрани. Иначе и тя си хапе долната устна, сигурно е пак нещо свързано с венците.

Ние тепърва започнахме да пием плодов сок от ябълка, днес й дадох за трети ден 4 лъжички. И на мен не ми е много ясно това захранване, но забелязах, че нито вчера, нито днес не ака и това ме притеснява. Досега не е имало такъв момент, винаги си ходеше по 2-3 пъти на ден и се чудя дали не е точно от сока. Някоя може ли да ми каже дали е възможно от 3-4 лъжички да се получи запек? ако е така, какво бих могла да направя?

nadeto7, вдъхни кураж и спокойствие на сестра ти да кърми и да не плаче, защото първите дни са трудни, но после всичко си идва на мястото. Пожелавам й успех!

лека вечер от нас и много целувки!

# 36
здравейте, мами!

така като гледам, май Пресияна е една от малкото бебчета, които още не са се завъртяли от гръб по корем, но ...всяко нещо с времето си, виждам , че прави опити поне да застава настрани. Иначе и тя си хапе долната устна, сигурно е пак нещо свързано с венците.
И ние сме така. CryНепрекъснато пъшка и прави опити , дори доста се изнервя , но както казваш - всичко с времето си Party
Ели , яде зеленчуково пюре от доста време.Отначало  въвеждах всяка нова съставка 2-3 дни по няколко лъжички и след това замествам хранене , но вече първия ден 5-6 лъжички и на другия -цяло пюре.Въпреки че тя никога не яде цяло , а две трети от пюрето.

# 37
  • In the jungle out there..
Ако знаете само колко зор видяхме тези дни с моя племенник....

Наде, дано се оправят нещата при сестра ти, наистина е много неприятно...Мога да споделя опит с моя приятелка, която роди преди месец и изживя същия кошмар, но слава богу нещата при нея се пооправиха Praynig Та значи...при нея проблема беше формата на зърното...Бебето захапва, прави две-три движения и започва да плаче ooooh! Приятелката ми беше решила, че няма мляко и беше накупила АМ, добре че дойде една позната акушерка и и показа как да кърми със силиконови зърна. Ако щеш вярвай, бебето веднага засука. Известно време се храниха така и явно зърната и се пооформиха, защото малката вече си суче здраво Wink Та вижте, да не би това да е проблемът и при сестра ти....

Лека вечер!

# 38
Здравейте,
ето малко нови снимки от нас: Бобчо на ок … 77;ца Те повечетои не са нови, ама докато ги кача и то мина повече от месец  Embarassed Бе да питам тези с анатомични ванички, и на вашите бебоци ли краката са така отвън като на мойто диване?
А това е от рk … 6;ен, точно преди да ни завали дъжда Simple Smile За съжаление бяхме в намален състав, Илиана не можа да дойде, но ги има Ива на Галя, Кики с Руми и моя Бобо Simple Smile

# 39
Привет и от нас! Я как се поактивизира пак темичката Simple Smile

Някой да е минал на зеленчуково пюре??
Готови пюрета ли купувате?
От шише ли ги давате, или с лъжица?
След колко време замествате изцяло едно хранене със зеленчуковото пюре?

Аззи, Ние почнахме със зеленчуково директно - без сокове, без плодово (него другия месец). Купувам готовите на Хип. Първо опитах да ги дам с лъжица, защото Преско си пиеше капките от 15-я ден с лъжичка, но ефектът с пюрето беше различен. Освен това, нашият педиатър ни даде една схема на захранване с шише:
1 ден ---> 10 г пюре в 10 г мляко (кърма или АМ - според наличностите Simple Smile ) + 120 г мляко
2 ден ---> 20 г пюре в 20 г мляко + 100 г мляко
3 ден ---> 30 г пюре в 30 г мляко + 80 г мляко
4 ден ---> 40 г пюре в 40 г мляко + 60 г мляко
5 ден ---> 50 г пюре в 50 г мляко + 40 г мляко
6 ден ---> 60 г пюре в 60 г мляко + 20 г мляко
7 ден ---> 70 г пюре в 70 г мляко
След това почваш да увеличаваш пюрето за сметка на млякото, докато заместиш. Става общо за 14 дни.
Идеята на тази сложна схема е, че детското стомахче не е свикнало на твърдата храна (то пюрето е отнсително твърдо, но за тях вероятно е), та за да се избегнат стрес на стомашната дейност, храната постепенно се сгъстява.
Аз смятам вторият ми опит с пюретата да бъде по тази схема - дано да сме по-успешни.

Калаза, страхотен ти е новият аватар!!!! Много ти е пораснал Ники  kyllmg

Бе да питам тези с анатомични ванички, и на вашите бебоци ли краката са така отвън като на мойто диване?
Туити, ние сме по същия начин - няма сила, която да му вкара краката във ваната мирни...Затова го къпем по бельо - хи, хи... А вие всеки ден ли сте в Ю. парк? Да взема да се присъединя, че вече сте ми по-близо, а сега Нин_Ка като ме остави за месец, съвсем мъка самичка...

Поздрави на всички и мнооооооооооого хубав уикенд!  Hug

# 40
Забравих: reks, добре дошла!
Разкажи за вас - какви са ви актуалните мерки, как е при вас въртенето, яденето на пюрета, ръце, крака и прочие...  Joy

# 41
благодаря ви мами 4е ме приехте толкова добре.Марти на 19 .07 тежеше 7,300кг  и  е станал 68см. обръщаме се по корем от около три седмици  сок4ета пием от около месец  зелен4укови  пюрета ядем от една седмица .Tweety   ние  също сме с анатоми4на  вани4ка и положението е такова краката са ни винаги сини от ритане. newsm53

# 42
Добре дошла на reks!!!
Момичета вече ще се побъркам с това будене нощем!!!!!!!!!!!
На всеки час. Не мога да му дръпна един здрав сън. Cry
На Дани ония ден му биха най-накрая ваксина - хепатитна. Гък не каза като го боцнаха, само изохка като му вкарваха лекарството. И докито се изцепи, че на нервните родители децата им били кротки. Аз не мисля, че съм от нерваците.  Close
Данчио не плака от инжекцията, но от 8.00-10.00 вечерта се съдра миличкия, крокдилски сълзи ронеше.

# 43
Калаза сега ти видях аватара! Laughing Много е сладък малкия Ники!!! Flutter

# 44
Здравейте момичета Hug
Tweety Бобо е с едни големи и изразителни очи,там ще му е чара май.
А Ива на Галя е голяма сладурана,Гале слагай ни в списъка за кандидат зетьове. bowuu
Tweety ето така изглежда моя син във ваничката
http://images09.snimka.bg/000979980.jpg

Общи условия

Активация на акаунт