Отговори
# 300
Моля за помощ.
Имаме в работата колега, който скатава и само измисля оправдания.
Има ли техника, с която да го накарам да смени отдела?

Поздрави

# 301
А защо не опитате с открит разговор?

# 302
  • I want it all and I want it now.
Моля за помощ.

Поздрави

Има споделяне на проблема с началника.

# 303
Да кажем, че стандартните неща вече са направени, но ви благодаря, за тях отдавна се бяхме сетили.

# 304
  • Балчик
Моля за помощ.

Поздрави
По - скоро бих подходила по друг начин, при мен драмите с колегите приключват, когато аз си изместя фокуса от там, давам пълен игнор, ако това е възможно. Защо да си мести отдела? Може друга нова по-добра работа да го чака.

# 305
Моля за помощ.

Поздрави
По - скоро бих подходила по друг начин, при мен драмите с колегите приключват, когато аз си изместя фокуса от там, давам пълен игнор, ако това е възможно. Защо да си мести отдела? Може друга нова по-добра работа да го чака.

Така е. Как правиш това с изместването на фокуса?
Правиш се, че не съществува проблем или ?

# 306
  • Балчик
Моля за помощ.

Поздрави

Така е. Как правиш това с изместването на фокуса?
Правиш се, че не съществува проблем или ?
Проблем е ако ти му даваш това име, иначе си е ситуация, при която човекът обект на вашето внимание сигурно си е добре. Изместването на фокуса става, когато си зает с други неща и нямаш време да се ангажираш да мислиш за проблема.

# 307
Момичета ,побутвам темата.Two Hearts

От набалото на годината съм в ужасен период -непрекъснато съм притеснена, ужасно черногледа съм станала ,нервна ,в нищо не ми върви и все се настройвам за лоши неща и съответно ги привличам ,в това съм сигурна.
Може ли някакви съвети как да "изплувам". Непрекъснато ме избива на рев..

# 308
  • на острова на мечтите
Аз обикновено ползвам хоопонопоно медитация. Или измествам вниманието си към нещо друго. Започвам да чистя, да оправям цветята, или да работя в градината. Нещо, с което да се разсея. Почти винаги, малко след това, ми се поднася решение на проблема, или нещата се оправят от самосебе си, или намирам помощ.
Според мен, лошите моменти в живота ни идват, не за да ни наранят, а по- скоро да ни научат на нещо. Това, което не ни убива, ни прави по-силни. Ще мине и този период. Успех!

# 309
Сърдечно благодаря 💕

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 01:32 от Candy_girl

# 310
И при мен нещата не са розови, за съжаление. Имам доста лични проблеми, в момента съм в ситуация, от която не знам дали и как ще намеря изход. Объркана и изплашена съм. Опитвам се да практикувам хоопонопоно, но някак си се разсейвам и не успявам да го правя дълго. Знаете ли някакви други техники, с които да успеем да привлечем благополучие, късмет? 🙏

# 311
  • на острова на мечтите
Adriana, аз го правя когато се сетя и където ми попадне. Пътувайки,например.
Имаше техники за "пускане" на проблема... Не помня точната техника. Нещо от рода на  фиксираш проблема, описваш го добре мислено и после го освобождаваш.... Трябва да има описание на първа страница.

# 312
Може ли да ми обясните какво представлява хоопонопоно с ваши думи. Четях в нета, но ми се иска и тук да прочета.

# 313
Моля да ми обясните констелациите. Каква е ролята на участниците в групата.

# 314
  • Бургас
Представителите пресъздават/показват/представят определени членове от семейството и динамиката на взаимоотношенията между тях,чувства, състояния,  които може да не се виждат/показват/знаят в реалния живот от реалния човек.Човекът може и да не е жив.

Била съм представител и наистина е много интересно как в теб се появяват някакви чувства, отношение към другите представители, ситуацията, в която си поставен.

Общи условия

Активация на акаунт