Къдрокоси красавици - 4

• 40 202
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Сложих от храната на Гарние макадамия като маска и измих. След това намачках леко само с намазнени ръце с кокосово масло. Не исках да трупам силикони след ДПШ, за да видя реално действието на шампоана. Косата ми стана мека и жизнена.

# 571
leave-in-a на Макадамия при мен нищо не прави, освен горе-долу хидратация.От Златна рибка, по препоръка на консултантката си взех крем за къдрици с антифрийз ефект на Лакме.Супер жива коса, но за съжаление с нулева фиксация.В тази връзка май е добре да взема и един гел, за да ги смесвам заедно.Някакви предложения, че само гел не съм купувала досега от доста време.Thinking

# 572
Нали знаете, че ДПШ се използва веднъж на няколко седмици.. идеята му е да рестартира, не е за честа употреба. След него бих сложила хидратация, защото с протеин става сложно, а и дпш малко или много са си агресивни към дължините

# 573
Leave-in на Макадамия е една от най-добрите ми покупки. Хидратира и изглажда чудесно, а при мен и оформя добре. Чакам и споменатия анти-фриз крем на Лакме, ще кажа и за него. Не знам защо се затрупвам, като след всички опити накрая се връщам на крема на Балеа като най-сигурен вариант, който никога не ме предава Joy

# 574
One_Love целия състав на продукта не видях,но основните съставки са розмарин и ший.По моята логика,всякакъв CG leave-in ще ти свърши същата работа

Днес съм мила с ДПШ и след него двуминутния реконструктор на Афоджи. Финиши серум Терапист по дължините и след него желето...дефакто само последния продукт е хидратиращ,но комбинацията е мега. Обемна,много къдрава,но същевременно мнооого мека и подвижна коса

# 575
  • София
На мен leave-in на Макадамия изобщо не ми хареса. Лепкаше ми някак, и косата ми увисваше на клечки с него. Пробвах го в различни комбинации, но все не успя да ми хареса. За себе си съм установила, че продукти без фиксация не ми допадат много.

# 576
  • Варна
Здравейте, къдрокоски!
Имам нужда от съвет. Извинете ме, ако вече някой е питал!
Косата ми е 2а към 2b, тънка, лесно се зацапва.
Искам стилизиращ продукт, който да оформя/активира къдрици, но да не утежнява. С много лека (може и без) фиксация.
Пробвала съм различни неща, но или не ми допадат като резултат, или много утежняват косата и супер бързо се омазнява. Последно ползвах O'Right Curl Enhancing cream, но не си допаднахме, определено.
Чудех се Lakme rings как ще се държи на моята коса...
Сега като ви чета забелязвам и Revlon Pro, както и идеята за leave-in conditioner.
Ако има някой с подобна коса и доволен от определен продукт - ще се радвам да сподели Heart

# 577
Хубавела, тествала ли си това :
http://zakosata.com/krem-za-kadrici-no-inhibition-curl-definer

# 578
  • Варна
Не съм, дори не съм го и виждала..
Ще се поинтересувам
P. S
Моята коса НЕ е къдрава, по-скоро е чуплива

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 23:56 от hubavella

# 579
Хубавела,всички,които си споменала, са leave-in.Leave-in,значи че остава в косата,не се изплаква.Вече какъв ефект търсиш, е друг въпрос.
Ако ти е удобно,покажи косата си,за да преценим,или поне я опиши
"Лесно се зацапва",кое? Коренът или дължините...?Каква ти е косата,боядисваш ли,колко често,какви продукти ползваш,колко често...все въпроси,на които не може да се отговори с да или не

# 580
Аз от Лакме рингс не съм доволна, но в рибката така и не ми допускат коментара. Оставя много фриз, няма фиксация. Иначе косата се усеща лека и мека, но ти казваш тънка коса, така че едва ли търсиш олекотяване. От Ревлон също не съм особено доволна - фриз и втвърдяване на косата, освен това продуктът се усеща по косата постоянно - ако се пипнеш с мокра ръка, започва да лепне.
Допълвам се, защото сега видях, че ти си с коса тип 2, аз съм 3b. Може да не ми вземаш мнението предвид Grinning

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 07:24 от Spiritlight

# 581
Тъкмо ви се похвалих онзи ден, че косата ми е супер с хидратация и сега на последното миене си направих преуош с зехтин и етерични масла и така спах. Измих с хидратация, Еми нищо общо. За плете се чумата и една такава никаква. Защо така?

# 582
От маслата. Аз съм опитвала два пъти да правя преуош с масла, направо ми идеше гола глава да се острижа след това. Че и ми държа влага няколко миенета.

# 583
При мен става така след домашния еластисайзър. Но има масла, които пък ми действат добре. Много зависи какво мажеш, Ванеса може да се включи, имаше много полезен нейн пост за каква коса какви масла пасват. Също и количеството, трябва да се слага толкова, колкото косата пие с лек масаж, не да тече.

# 584
  • София
В тази тема ли е коментара на Ванеса за маската или да го търся другаде?

Общи условия

Активация на акаунт