Професионални серии за коса 132

• 47 823
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
На медицински шампоан бих заложила,няколко ползвания подред ще се отразят добре.Хронолоджист обаче е силен и най-веротно ще ти повреди скалпа.Както казва Vivru,редувай с нещо друго.

# 286
Абсолютно неподходящ е за честа употреба. Аз го ползвах цялата серия два пъти в месеца.

# 287
Утре чакам ш и м Хроноложист,като идеята ми е да ползвам основно тази серия
Хронолоджист не е много лек шампоан,за редовна употреба мисля,че не става
За моята коса е лек шампоан.Задължително редувам с Architecte.

# 288
Vivru Много искам да я видя тая коса с K-water изправена професионално Grinning-гарантирано ще е като по рекламите. И слагай термик след водата-няма проблем протоколът и е такъв.
Обещавам още при следващото нанасяне! Добре, че са продуктите за коса, иначе опашката ми е с диаметър 2 см 😅 доооста тъничка е.
Преди време беше казала, че на тънка коса няколко маски идват в повече, така е, но тогава когато правя протеинова терапия как да запечатя...
Поръчах си и меди цилаген, по твой съвет, ще пиша като мине време как го усещам!
И както мрънках искам протеин, искам.. така сега като огледах хубаво цялата козметика, която имам май е предимно протеин... Дайте идея за хидратация, с която да редувам. Имате ли отзиви за тази серия?
https://www.zlatnaribka.com/hidratirasht-komplekt-shampoan-i-bal … ccanoil-hydrating
И още нещо - маслен преуош на косата всеки път ли да правя (освен преди миене с ДПШ или когато използвам скалп детокс)?

# 289
  • София
Относно Morocan oil -  предупреждавам - определено НЕ е хидратираща серия.
Моята коса става на топка тел след този шампоан, месеци след употребата му не мoжех да си възстановя косата, мислех че е от нещо друго докато не видях редица коментари в чуждестранни сайтове с момичета които имат същия проблем.
Има и доволни разбира се, но ско търсиш хидратация по-добре се насочи към:
http://www.zlatnaribka.com/shampoan-za-dalboka-hidratatsiya-za-s … sa-aphogee-473-ml
https://www.notino.bg/joico/moisture-recovery-shampoan-za-sukha-kosa/
Или на Филип Кингсли

Последна редакция: пн, 27 яну 2020, 10:56 от Bettina

# 290
  • Варна
Към шампоан Хроноложист имам особен пресантиман.....В началото когато тръгнах да възстановявам косата/току що беше излезнал/това беше първият шампоан от който видях реален ефект. Ползвах го около 3 месеца нон-стоп само него.Нито ми раздразни скалпа нито ми утежни,но го ползвах с Марокан с кафявата капачка и Профайбър реконструктор маски.
 Съгласна съм,че не е лек ежедневен шампоан,но за третирана коса е разкош.
 В комбинация с маската и аз го ползвам два три пъти месечно,но може да се пробва. Всяка коса реагира различно и ако се прави еластисайзър веднъж седмично си мисля,че би се получило.

Vivru хидратиращите марокани са слаби и нищоправещи на моята коса,но твоята е съвсем различна. Момичетата със здрави коси ги харесват/и не само/.

Скрит текст:

Преди време беше казала, че на тънка коса няколко маски идват в повече, така е, но тогава когато правя протеинова терапия как да запечатя...
Поръчах си и меди цилаген, по твой съвет, ще пиша като мине време как го усещам!
И както мрънках искам протеин, искам.. така сега като огледах хубаво цялата козметика, която имам май е предимно протеин... Дайте идея за хидратация, с която да редувам. Имате ли отзиви за тази серия?
https://www.zlatnaribka.com/hidratirasht-komplekt-shampoan-i-bal … ccanoil-hydrating
И още нещо - маслен преуош на косата всеки път ли да правя (освен преди миене с ДПШ или когато използвам скалп детокс)?
Не съм писала подобно нещо за тънката коса и маските-това го прокламират масово в рибата обаче аз не съм съгласна. Маската си е маска-балсамът балсам. Протеинова терапия може да се запечата с хидратиращ балсам или финиш.

# 291
Към шампоан Хроноложист имам особен пресантиман.....В началото когато тръгнах да възстановявам косата/току що беше излезнал/това беше първият шампоан от който видях реален ефект. Ползвах го около 3 месеца нон-стоп само него.Нито ми раздразни скалпа нито ми утежни,но го ползвах с Марокан с кафявата капачка и Профайбър реконструктор маски.
 Съгласна съм,че не е лек ежедневен шампоан,но за третирана коса е разкош.
 В комбинация с маската и аз го ползвам два три пъти месечно,но може да се пробва. Всяка коса реагира различно и ако се прави еластисайзър веднъж седмично си мисля,че би се получило.

Vivru хидратиращите марокани са слаби и нищоправещи на моята коса,но твоята е съвсем различна. Момичетата със здрави коси ги харесват/и не само/.

Скрит текст:

Не съм писала подобно нещо за тънката коса и маските-това го прокламират масово в рибата обаче аз не съм съгласна. Маската си е маска-балсамът балсам. Протеинова терапия може да се запечата с хидратиращ балсам или финиш.

Още един въпрос като новопостъпила..Като миете косата слагате и балсам, и маска?Или?

Предварително благодаря! Преди и аз бях уверена, че съм наясно с козметиката, но и мен ме върнахте в 1ви клас. 😀

# 292
Аз съм с боядисана червена коса и обожавам Кerastase reflection за хидратация. Много нежен и не ми пресушава дължините, като другите шампоани. Косата ми започна много да се самофилира и си взех Архитекта за протеини, който за късмет също ми се отразява добре, за разлика от тераписта, който ми идва прекалено заплитащ.

Аз слагам само маски, балсами не купувам.

# 293
АгораБюти имат нова марка боя, някой ползвал ли я е? https://agorabbeauty.com/trayna-boya-za-kosa-s-kofein-argan-i-ke … ight-color-100-ml

# 294
Здравейте,момичета:)

Има ли някаква актуална тема за Олаплекса ,защото тези ,които намирам са заключени?

Аз ъм фен да серията и ползвам всичко от номер 1 до номер 7 и съм възхитена от здравината,дължината и гъстотата на коста си.

Понеже тук в Бг са доста скъпи,си правя поръчка от Англия  ,но трябва да сме повече ,за да излезе доставката безплатна и да ни е по -изгодно?

Споделете вие откъде си ги взимате тук в Бг и на какви цени?

Сега например ми свърши 6 цата ,тук я намирам по 70 лв ,а от там ми излиза 5лв(не ,че е фрапатна разликата,нонвсе пак) 1 и 2 тук са безумни цени и почват от 160 лв,а там е 130,еми сори ама 😄

# 295
Погледни в parfimo. №6 и №7 са по 50лв там. Цените варират постоянно, но са около 48-52лв. №3 от там съм си го взимала за 35лв.

# 296
Погледни в parfimo. №6 и №7 са по 50лв там. Цените варират постоянно, но са около 48-52лв. №3 от там съм си го взимала за 35лв.

Благодаря!
Погледнах ги ,но пак са си сума.В  момента 3 ката я взимам на 40 лв,а 1 и 2 -130,а там е 177🙄

Някоя мама от вас ако има нужда от някои от продуктите и  желае ,да се комбинираме с поръчките и доставката,нека пише🙂

# 297
  • София
Аз мисля да поръчам оттук стъпка 1 и 2 https://www.amazon.co.uk/Olaplex-Traveling-Stylist-Kit-100ml/dp/B00XLYPGF6

# 298
В Парфимо го взех за 145.00 лв. последно

# 299
Да мина с отзив за термото Екстеншънист.
На влажна коса като го сложих, като я заплете, стои остъргана и груба. Бях почти на път да влизам в банята да се мия наново. Нооо, умората ме налегна и реших да издухам със сешоара и да прегръщам възглавницата. Опитах се да среша четината-не и не. Издухах. Косата стана напоена, обемна, мноооого жива и плътна. Така се зарадвах!
Но на сутринта косата беше оплетена, твърда и груба Sad
Така, в този ред на мисли, класацията с термо на Керастаз би била:
1.Нектар
2.Дисциплин
3.Цимента
4.Екстеншънист
(Много обичах хрома рич, но вече го няма).

Общи условия

Активация на акаунт