Професионални серии за коса 132

• 47 755
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
  • на земята
Момичета,аз като блондинка хихихи,кой шампоани правят косата мека и хлъзгава протеинови или хидратиращи?

# 496
  • Somewhere far away
Момичета,аз като блондинка хихихи,кой шампоани правят косата мека и хлъзгава протеинови или хидратиращи?
Хидратиращи.

# 497
Vivru, по-добре недей да използваш спрея повече. Явно имаш алергия към някоя от съставките. Щом и по бедрата си започнала да се обриваш, горещо ти препоръчвам да прекрати употреба.

# 498
  • на земята
Хидратиращи.
Благодаря много

# 499
  • by the sea
При първото нанасяне на целагена усетих парене по ръцете, но на скалпа ми беше добре. Снощи нанесох пак и целите ми ръце станаха на червени, парещи и подути петна, после се появиха и по други части на тялото (по бедрата не съм се клепала, няма как и да е попаднало случайно). Ще му дам още един шанс, дано е случайна реакция
Скрит текст:
Иии рибата веднага изтри коментара ми за продукта 🤐
според мен е нормална реакция, аз също се зачервявам и получавам парещ ефект особено на чиста коса след къпане, внимавай да не пръскаш  или капеш върху лицето и тялото просто. Редовно се уливам по челото и се зачервявам, след 10мин минава

# 500
Първите пъти и при мен стана така с целаген, обаче вече внимавам и няма проблем . А има ефект така ,че си заслужава.

# 501
  • Варна
Vivru, при всяка следваща среща с алерген, тялото реагира все по-бурно. Моментната реакция на зачервяване на скалпа вероятно се дължи на активните вещества, които повишават кръвообръщението, но появата на обрив на бедрата, място, където не е третирано говори за алергия. Може да се стигне до тежки реакции, аз не бих рискувала.

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 14:46 от dany_girl

# 502
И при мен се появява моментно зачервяване на челото, което до 10 мин. отшумява. Определено се омазнява косата доста по-бързо, но новите косички са налице. Simple Smile

# 503
Екстеншънист маската с какъв Ш я ползвате? Аз си взех 500 мл. Ш, М и термото и става пълна боза. Ш и М според мен заедно не са ОК... да видим как ще го измажа...

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 15:06 от .:.Demi.:.

# 504
  • София
Здравейте,

Искам да си поръчам ампулата Fusio Dose + booster Kerastase.
Коя е най-подходящата комбинация за ънка, изтощена, руса, накъсваща се коса?
Мислех си да взема ампула Oleo Relax  но се чудя какъв да е концентрата Nutrition Lotion или зеленият Reconstruction.
Мисля да мина ампулите с инфрачервена преса.
Идеи от къде?
До сега намерих само една в бюти експерт но ми е доста скъпа?
Моля за отзиви

# 505
Ш и м Екстеншънист и при мен не беше ок. Повечето момичета споделят същото мнение. С всякакви други шампоани нямам проблем.Като цяло моите са Балансирани или протеинови.

# 506
  • Велико Търново
Аз пък цяло шише Меди целаген изхабих и ни парене, ни сърбеж, ни загряване усетих - като водичка беше.

# 507
Здравейте,

Искам да си поръчам ампулата Fusio Dose + booster Kerastase.
Коя е най-подходящата комбинация за ънка, изтощена, руса, накъсваща се коса?
Мислех си да взема ампула Oleo Relax  но се чудя какъв да е концентрата Nutrition Lotion или зеленият Reconstruction.
Мисля да мина ампулите с инфрачервена преса.
Идеи от къде?
До сега намерих само една в бюти експерт но ми е доста скъпа?
Моля за отзиви

На мен любимата ми комбинация е Денсифик ампулата със зеления буустер. Уплътнява много добре и зекрепва накъсването. Правиха ми я в салон и ефекта се задържа около 3 седмици. Аз съм с третирана и изтъняла коса по дължините и ми хареса ефекта.

*Biskvitka* а видя ли ефект от цялото мазане и масажиране?
Аз точно го взех от рибката и ще го пробвам довечера, макар че малко ме наплашихте с тези реакции, които се получават. Дано поне има ефект, че имам отчаяна нужда от засилване на растежа...

.:.Demi.:. Аз комбинирам ш Денсифик (или някой по-протеинов) с балсама (обаче), защото маската ми дойде малко по-утежняваща. Мили са ме с Ш+М в салон и също не бях доволна, след 45 минутен сешоар с четка излезнах от салона и след 1 час косата ми падна, а на следващия ден си беше като за миене...

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 15:42 от PeachHoney

# 508
  • Стара Загора
Аз пък цяло шише Меди целаген изхабих и ни парене, ни сърбеж, ни загряване усетих - като водичка беше.
При мен е същата история, с тази разлика, че все още не съм изхабила цялата опаковка. Ефект поне видя ли?

# 509
  • Велико Търново
Честно казано, не мисля да го повтарям. Най-добър ефект виждам от ампулите Аминексил на Лореал и Денсифик на Керастаз. От серума на Епруваж също. Подновявам периодично и Анаген и Стамиген на Напура.

Общи условия

Активация на акаунт