Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко струват инжекциите Oviтрел и Ceptotide в Надявам се?
Как се взема кръв за т.нар РВМС и как се процедира с нея при ЗЕТ?
Как се насрочват вливките в Надява - трябва ли да отидете и да кажете, че сте задържан или трябва да си запишете час?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко струват инжекциите Oviтрел и Ceptotide в Надявам се?
-
Как се взема кръв за т.нар РВМС и как се процедира с нея при ЗЕТ?
-
Как се насрочват вливките в Надява - трябва ли да отидете и да кажете, че сте задържан или трябва да си запишете час?
-
Има ли някой от вас, който е при д-р Цветков, и ако да, какви са техните мнения за него?
-
Как се процедира с РВМС при ZIFT?

Дано този опит ни е късметлийския. Аз имам ембриони за 1 ЗЕТ и не знам дали ще се подложа на следваща стимулация изобщо, ако недай боже не се получи сега. Ти пиеш ли някакви добавки? Аз сега съм на Пренатал макс (заради мета фолиева и б12), вид.Д, вит. б12 (подезичен), омега 3 и Q10. Мисля от довечера и вит.А до ову да взема.
, а виж фолиевата пък съвсем съм я забравила, добре, че ме подсети, аз взимам Неофолик Мета. Имам разни инозитоли, спирулини, но вече така ми е писнало от хапчета, че си стоят в шкафа.
ама май ме е страх сега да пускам...