Кукудрела бързЪла и микици вързЪла - 98!

• 12 655
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
кът се събудя ша дода

# 556
# 557
  • Куциндрел
Чи кой ша та устай да спиш? М?
Joy Joy Joy

Ей на свакята днес рану ма вдигна.
Joy Joy

Следвайте Демата със сутриншната ведрина.
Joy Joy

Соучиту ша ни приготви захруска.
Joy Joy

Сириниру и Алфиту ша вдигнат и най-голЯмите поспаланкувци.
Joy Joy

А Хъшата вече е у МОЛа.
Joy Joy

Ели, идвам та пузнах с таз вуда.
Joy Joy

Лабриту па тихо си захрусва и ни гледа сииръ.
Joy Joy

# 558
  • Countryside
Морнинг.

Сирини, то тук ги изледват за корона вирус тези, които са съмнителни, ама за сега няма заболял.
Иначе този вирус ще си обикаля както всеки друг, то вирус лесно не се трепе, ама нали сега уж ваксина ще произвеждат.
Ква ваксина Цец, то требе да минат 18м от намирането на ваксината ду пускането й в употреба, за да е безопасна. А ощи не са я напраили даже. Ся ку нещата са зле сигур ше съкратят срока. При нас вече изследват всички със симптоми на короната и с доказана пневмония. Няма значение дали си одил у китайску. Лошото е, че вече има случаи дет нимоат тракнат отде са прифанали, т.е.няма връзка с Китай или останалите доказани случаи. Тъ  драмътъ съ задълбочава и от факта, че карантината май не е 14дни, ми 24дни. И си фъргат бацила. Напрау вечи съм у потрес...

Сирене, Сандорини след септември.
Няма хора и е приятно. Плажовете са камъни. Нали е вулканичен остров,затова са и цветни. Ходи ли на вулкана? С корабче с прозрачно дъно.
Керкира е Корфу.
Нищо не казват тук за вирусът.
Ще погледна после в нета.
Лоша работа.
Като гледам обаче екскурзиите за Тайланд, Тайван,  Малдиви .... не са спрели. Че и пътуват смелчаците.
Дано не идва насам.

На Калдерата ходихми, лодка със стъклину дъну убачи нье, ша пуфтарями то съ видялу как казваш сипт/укт ша е да няма ноу нарот. Корфу ми гу фалиха барабар със Закинтос, ше одим, убачи да видим куга. Иначи за Тайланд и Малдивите ше е егати почивката да одиш с маска и да се дезинфекцираш нон стоп. Луди ора. Мой да има намаления затуй знам ли ги. Хахави разни. Аз след 2г на истук ни ща да чуя ни за Тайланд, ни за Бали, ни за Малдиви. Халал да са им. Гръцките острови са ми екстра и има ощи ко да убилалям, чи и да пуфтарям.

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 10:53 от Сыр

# 559
олейййй…..Сирени, ужас!!!

Мъ нали уж бехъ съобштили, че намалявали заразените, пък ноо излекувани ималу…..?!?! О Японску има ли ного новозаразени?

# 560
  • Countryside
Соулче, има 80 парчета, плюс Даймънда дет е акостирал там вечи са над 500. Яко се усраха яко джагапонците с круизния кораб, и то баш в Йокохама, дет е придградие на Токио. Баш кат за улимпиада.

Напрао кошмар стана. Стивън Кинг репа да иде. Иначи китайците май пак са сминили как да се отчитат, че набъбнаха с 20 хил.случая, като зеха да включват и доказани диагностично, т.е бес тест. Димек доктура тъй речи. В Китай не е мноу ясну ко точно се случва, тука кументират че случаите са поне двойно на обявените.

# 561
Много неприятно. Ще отшуми и това, ама сега е......

# 562
тукъ сам,благударску за кайвето,дубре ми доди.Оф,мъ Цец,стреснъ ма...Joy

За пучивки си лафите,глеам.Мойти кракъ са тия отдОле Joy

# 563
  • Куциндрел
тукъ сам,благударску за кайвето,дубре ми доди.Оф,мъ Цец,стреснъ ма...Joy

Туй съм ас, ни са шашкай, ни съм разбрала ко точно казваш на ингилийски и додох да пруверя. Joy

А мой и Херу Мустафа да е рицитирала стихчи на български:
Питат лий ми дей... кузата... Joy

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 12:03 от Ceca

# 564
Упражненийятъ напрайхте ли?

# 565
# 566
  • Куциндрел
Ко са хилиш? Да ни видя и ти куза? Joy

# 567

Нье!Глеам к'ви ги вършити с кулежката.Май вий скучну на тръстикътъ.😂

# 568
  • Куциндрел
Така сми ний у офиса. Кат прекия не ни е в полезрението са забавлявами сами. Joy

# 569
  • Куциндрел
А вие га послену пикахте? Joy

https://www.facebook.com/as.asov/videos/10206578420175521/

Ас ша ида пишна малко....

Общи условия

Активация на акаунт