Гримиране - идеи и техники. Тема №76

• 46 642
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Имам ги и двете, като за 20 лв и за ежедневен грим са супер. Малко трудно се блендват само матовите.
Някоя от вас да има впечатления от течните сенки на Худа? Харесах си едно лилаво, но дали си заслужава?

# 466
Аз съм виждала коригиращи капки, май даже и на Катрис. Аз бих го ползвала като потъмнея лятото ако ми е тъмен.
Отдавна ги няма за съжаление или случайно, ако има останали из щандовете. Казаха ми, че не се зареждат вече.
Супер работа вършеха. Sad
Спрени са на Катрис.
Понеже съм проучвала лятото - има такива капки на Бодишоп и на Техник. Вторите да по-бюджетни и ги има в български сайтове, на за първите намерих добри ревюта. На Никс също има, на в нашето Лили не ги открих .

# 467
Момичета, да ви похваля тази палитра на Катрис, не е никак зле за 20 лв. Приятно съм изненадана от нея. Худа вайбс.

Простете невежеството ми,но какво точно представляват тези шарени цветове на сенките?Какъв цвят излиза от тях?Наистина съм изостанала по отношение тези шарени сенки,едно време имаше само едноцветни сенки Grinning

И за да не е спам ,днес си купих ето тези

сега остава да се науча и да блендвам Joy
набавих си и четки Sweat Smile

А иначе обичам да се гримирам Heart

# 468
Розовичко и злятисто са, това е трик - миката в сенките не се разбърква много, а се оставя на топчета, за да изглежда блестящо.

# 469
Скрит текст:

Купих си същите сенки и са ужасни.... Супер непигментирани, но пък може от твоя цвят да излезе някакъв пигмент-моята е лилава

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 10:05 от bubanka

# 470
Обикновени блясъци са тези шарените, но напоследък май е някаква мода да изглеждат така.
Пробвах вчера да сложа пудра под сенките... Ами въобще не хванаха, явно с не всяка пудра става.
Аз си ги купих и двете на Катрис, но виждам зор с блендването на по-тъмните.

# 471
Аз не слагам пудра, а някакъв светъл цвят сянка, бял или телесен. Примерно от показаната палитра на Катрис слагам или тази която е на горния ред вляво, или на долния третата отляво надясно.
Нанасям на много тънък слой с една огромна четка на РТ, която е хем плоска, хем пухкава и разнася добре, не натрупва и после лесно слагам отгоре други цветове (води се medium shadow brush, даже не искам да си помисля каква е голямата Grinning).

# 472
Скрит текст:

Купих си същите сенки и са ужасни.... Супер непигментирани, но пък може от твоя цвят да излезе някакъв пигмент-моята е лилава

ами сини са доста Sweat Smile неразбирам и незнам как да го обясня Sweat Smile на мен ми изглеждат добре Smiley купих си едни други ,евтинджос,зелени и търкам ,търкам нищо не излиза като цвят,те май не са хубави Thinking
И една  палитра на есенс Нюд си взех наскоро - само като пипна и излиза страшен цвят,та май са хубави.Но незнам,общо взето нищо не разбирам от сенки Smiley сега се уча Yum

# 473
Лолита, аз нямам никакъв проблем с преливането на матовите сенки от палитрата на Катрис, даже умишлено сложих най-тъмния цвят днес и се преля прекрасно. Възможно е четките ти да не са добри или да трябва да поработиш над техниката.

Ето визията от днес с палитрата на Катрис. Обикновено ползвам далеч по скъпи сенки, но тази за цената си изненадва с качество. Пробвала съм сенки на марката преди и бяха доста зле.

# 474
Еха, Есмералда, майстор си ти! 😍 Много хубав грим!

# 475
Красавица Есмералда!Чудни са ти очите Heart

# 476
Esmeralda, сварка на днешната цветова гама, но с по-светлите от Худа Нюд. Твоят изглежда наистина прекрасно и доста подобно като гама на Нюд. Пролетно ми е на душата вече, искам тен и коралови нюанси скоро Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 23:21 от Анонимен

# 477
Еко Туулс са ми четките. Днес с базата на Есънс май по-лесно се преляха, но ползвах от розовите предимно.
Тия дни съм много пас - от брюнетка съм блондинка в момента и то гаден транзитен жълтеникав цвят и въобще не знам какво да слагам като грим.

# 478
Ния, прекрасна, най те харесвам точно с такива нутрални тонове. Кажи с какво си на устните - глос ли е? Много нежен естествен цвят.

# 479
Може ли да ми обясните каква е идеята на бейкинга и има ли значение дали гъбата е мокра или суха?

Общи условия

Активация на акаунт