Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 933 946
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 7 140
Една статия, която ми хареса:
Героите, които рискуват здравето си в италианската "червена зона"

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 14:49 от ieatchips

# 7 141
Никъде няма гел за ръце. Как пък се изкупи от магазини и аптеки?!?!

# 7 142
  • София
Soul free, свършил е преди седмица, не е ясно кога ще има.
Кафе с мед, за короната характерно е плавно покачване на темп, задух.
Рязкото покачване на темп., дори и с кашлица, е грип.

# 7 143
  • София
🤣 При короната няма сополки

Не само при короната. Преди грипната епидемия дъщеря ми изкара вирус само с температура и суха кашлица.

# 7 144

Да добавя... италиянски е...

# 7 145

😂зарежда ми етежерка от сайта на ИКЕА ..що тъй😳

# 7 146

Вероятно за да се появи в ОЛХ на десеторна цена. Апропо, коментирахме какво да се ползва вместо тези гелове.

# 7 147
Добре, Роналд, буквалист си. Да не е хрема, нека да е температура и болки в гърлото. Кой тук се изследва за корона  в последните месеци с тия симптоми? Щото аз поне 10 души имах болни около мен, не знам някой да е ходил. Говоря за последния месец, не за последната седмица.
Не ти се "пеня" на теб, а на тъпата система, за която все нещо "не може да стане, щото....".
Кафе с мед, не е целта да се изследват всички с грипоподобни симптоми. Трябва да се изследват хора, които ги имат и са се върнали скоро от чужбина и хората със неизяснена пневмония.
Не е нужно всеки грип да се изследва. Хора, които не са пътували от месеци/години и изведнъж и протече носа и кихнат е ясно, че няма как да е Ковид-19.
Но човек, които се е върнал вчера от Италия и има пневмония, би следвало да бъде изследван. Както и човек със пневмония, който доказано не е болен от грип.

# 7 148
Уф, въпреки обвиненията в противното вярвам, че ще имаме светло бъдеще, гледам и новини и икеа! Коригирани е Simple Smile

# 7 149
Някаква дъска от ИКЕА ми излиза на този линк. Laughing

# 7 150
  • Пловдив
Добре, Роналд, буквалист си. Да не е хрема, нека да е температура и болки в гърлото. Кой тук се изследва за корона  в последните месеци с тия симптоми? Щото аз поне 10 души имах болни около мен, не знам някой да е ходил. Говоря за последния месец, не за последната седмица.
Не ти се "пеня" на теб, а на тъпата система, за която все нещо "не може да стане, щото....".

То затова и никой не знае колко хора са боледували от грип у нас. Никой не тества. За толкова грипни епидемии, никога не са тествали нито мен, нито детето, нито някой от семйството ми.
Та и така ще тестват за короната.

# 7 151

Като видиш кашляш го фраскаш с дъската и гУтово..против вируса 🤪😂.
Линка е оправен .

# 7 152
снощи си купих от Кауфланд Люлин

# 7 153
Еми изкупил се е. Много неща ще се изкупят от презапасяващите се, щото, нали, идва Армагедон

# 7 154
  • Пловдив
А италианският външен министър призовава туристите да се върнат в Италия ... от 7000 общини едва десетина са засегнати от вируса.
Щом децата им ходели на училище, туристите и те можели да се разхождат из Италия.
това го чета в един френски информационен сайт

Общи условия

Активация на акаунт