Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 940 458
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 10 245
Започвам да си мисля, че може би нарочно не изследват при нас, защото сме диаметрално противоположни на начина на предоставяне на медицински услуги - както писа Снежана и други форумци за чужбините, чака се много и приемат за усложнения. А при нас бързо се влиза, а и системата на връзките е дълбоко вкоренена.
По лично предположение, всеки който има връзки, а бъде тестван положително, ще бъде приет, дори да е безсимптомен, а ще има хора с усложнения, примерно не най-най-тежка пневмония, които няма да успеят да влязат за наблюдение от лекар, защото няма да има места. Това е мое мнение, имам като цяло положително отношение, но и някои много отвратителни сблъсъка с лекари, за които медицината е единствено търговия, а не работа с хора.
П.П.
Просто допускам, че може да искат да приемат само тежки случаи, а не всеки настоятелен.
Помислете си, как ще реагират някои елементи без осигуровки, които досега пребиваха лекари, защото смятат, че не ги обслужват добре.

# 10 246
... Отделно, с вид Де почти не можеш да предозираш...

Можеш, можеш. Добре че повечето са с дефицити, щото сега ще се почне едно пиене. Но това си е натрупващ се в тялото витамин и над определени концентрации става неприятно. А и малко хора знаят, че трябва да се пие заедно с вит. К2.
С други впечатления съм. Всички знаят и повтарят на всеки споменал за витамин Д, че трябва да приема и магнезий, и К2, че и дори А се споменава в комбинацията.
Всички четат бг мама Smiley 99% са в някакви групи за хранителни режими, в които витамин Д се споменава много често, заедно с другите добавки.

Тия дни по повод грипа и ония там от щаба споменаха - "Повече витамин Д"... да се борим с грипа. Та сега всички търсят пустия Вигантол.

# 10 247
Започвам да си мисля, че може би нарочно не изследват при нас, защото сме диаметрално противоположни на начина на предоставяне на медицински услуги - както писа Снежана и други форумци за чужбините, чака се много и приемат за усложнения. А при нас бързо се влиза, а и системата на връзките е дълбоко вкоренена.
По лично предположение, всеки който има връзки, а бъде тестван положително, ще бъде приет, дори да е безсимптомен, а ще има хора с усложнения, примерно не най-най-тежка пневмония, които няма да успеят да влязат за наблюдение от лекар, защото няма да има места. Това е мое мнение, имам като цяло положително отношение, но и някои много отвратителни сблъсъка с лекари, за които медицината е единствено търговия, а не работа с хора.
П.П.
Просто допускам, че може да искат да приемат само тежки случаи, а не всеки настоятелен.
Помислете си, как ще реагират някои елементи без осигуровки, които досега пребиваха лекари, защото смятат, че не ги обслужват добре.

Аз лично ако го изкарам леко или изобщо без симптомно, за какво ми е да ходя в на вълка устата. Както Лили каза с нашата хигиена, като нищо и нещо друго ще хвана в болницата. А иначе да и аз смятам, че ще има агресивни действия, това е най-лошото.

# 10 248
Ми значи след още 5г. ще стане мейнстрийм целият коктейл. Но сега хора, дето никога не са чували, ще пият. Може и да е за добро де...

# 10 249
Не е вярно, че са нужни година - две. След 3 месеца прием на Вигантол по схема ми се вдигнаха стойностите на витамин Д и влязох в норма. Колкото до приема му като добавка - ако нямаш дефицит, не виждам смисъл.

# 10 250
Същото щях да пиша. Доста хора за 3 месеца овладяват нещата. После не пият месеци (лятото), после пак при нужда. Аз не пия редовно. Ама сега ще си чакам слънцето Simple Smile

Ми значи след още 5г. ще стане мейнстрийм целият коктейл. Но сега хора, дето никога не са чували, ще пият. Може и да е за добро де...
И аз се надявам да е за добро.  Но наистина е добре да е по предписание на доктор, а не ей така на самолечение да се блъска човек с големи дози, което е нерядко срещано, само защото са прочели някъде за коктейла.
На Джеймисън май също беше свършил в нашата аптека, но помня, че е към 17 лв, а Вигантола 2-3 лв. Друго ми е чудно - Вигантолът е с рецепта. Колко ли са представили такава, за да си го купят!

# 10 251
  • София
Ами не при всички е така, при доста хора е обратното. Ама темата за вит Де е в друг подфорум, тук темата е за друго.

# 10 252
Честит празник на всички, покрай това четене нон стоп за вирус, забравяме какъв ден е днес. Да сме живи и здрави най-важното. Аз съм оптимист и вярвам, че нещата ще се оправят, колкото и зле да е положението. Човека познава и по лоши неща и сме ги преживели, не трябва да сте отрицателно настроени за всичко.

# 10 253
На мен не са ми искали рецепта за Вигантол. Освен, че е евтин, се и усвоява добре. Пила съм от скъпите таблетки - никакъв ефект.
А по принцип, за да се усвои вит. Д е необходим калций.

# 10 254
Ами не при всички е така, при доста хора е обратното. Ама темата за вит Де е в друг подфорум, тук темата е за друго.
Нали говориха в темата за добавки, противовирусни, и разни евентуални лечения, та ей на.... започна се и с хормоните-витамини Smiley
Не е за витамин Д темата, ама и за него може да стане въпрос в най-скоро време: https://vitamindwiki.com/COVID-19+Coronavirus+can+most+likely+be … ught+by+Vitamin+D

# 10 255

Обратното. За да се усвои калций, трябва вит. Д.

# 10 256
Вигантол пия от два месеца, ама не заради грипа, а защото имам недостиг.

Като гледам, Африка е най-слабо засегната. Миличките, каквото мине-не ги подминава, този път явно високите температури са ги спасили.

# 10 257

Обратното. За да се усвои калций, трябва вит. Д.
Да, вярно. Моя грешка.

# 10 258
Вигантол пия от два месеца, ама не заради грипа, а защото имам недостиг.

Като гледам, Африка е най-слабо засегната. Миличките, каквото мине-не ги подминава, този път явно високите температури са ги спасили.
Спасява ги, че засега потокът хора е в посока извън Африка, и много по-малко към Африка. Ако пламнат и там хич не искам и да си представям какво ще стане с тези преселения в посока Европа.

# 10 259
П.П.
Другото е вярно, ама не знам кой би настоявал да се изолира в болница при положение, че не се нуждае от лечение.

Общи условия

Активация на акаунт