Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 932 148
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 13 245
Потвърдено -
Плевен и Габрово у нас с коронавируса
!
Благодаря.
Лоши новини.
Онази излъга, че аурата на Борисов пази българите. 🙁

# 13 246
Да, разбрахме, има потвърдени случаи. Пазете се и толкова. Каквото правят всички.

# 13 247
Възмутена съм от това хънкане и мънкане! И очакват тези, дето не могат да.сформират две изречения да вдъхнат доверие на хората и да успокоят паниката?

Намерили били няколко фалшиво положителни, ама те при повторение пак били положителни, ама пак щели да изследват, но все пак щели да се държат като потвърдени...

# 13 248
Изследват всички лежащо болни с проблеми с дробовете. И днес един пациент от Плевен и жена от Габрово са с положителни тестове. Положителен тест, британско производство и отрицателен тест, испанско производство. Продължават да тестват, паралелно ще издирват контактни лица.

# 13 249
Потвърдено -
Плевен и Габрово у нас с коронавируса
!
Скоро и в други градове.

# 13 250
2 потвърдени мъж Плевен и жена Габрово не разбрах дали са случайни (болни в болница). Ако и това, лошо. Кантарджиев потвърди че са повече от наколко дни в отделение в болницата, Не са пътували.

Но все пак поне е начало, сега ще търсят контактните.

# 13 251
Да не стане и тук вътреболнична инфекция...

Не пътували никъде и с несигурни контакти с пътували.

# 13 252
Лошо е, че са лежашо болни, без контакти с чужди граждани. Болните в отделенията, персонала, семействата им, това със седмици лекувани...

# 13 253
  • София
Не са пътували и нямат контакти с пътували!

# 13 254
Състоянието на пациентите вече е добро, били са зле преди това. Профила им не отговарял на търсените лица, не са пътували никъде и не са били контактни с такива хора. Ще изследват хора от отделенията и семейството.

# 13 255
  • Индия/България
Дал съм линк само 1-2 страници по-нагоре..

Да, аз го четох..мисълта ми беше, че вероятно няма да му позволят да види бял свят...и да дерзае в тази посока...

А тоя нашият щаб " га че ли ще ражда" (дето се вика)...Толкова я "напъва"  тая новина...

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 02:47 от Bandit Queen

# 13 256
Е не. Супер безотговорно. За какво беше този цирк?

# 13 257
Резултатите са колебливи, не са пътували никъде, нито контактували с болни .
Контактите им са около 18-20 човека ........ /Най-вече персонала от болницата , и пациенти на лечебните заведения /
Жената е самотно живееща, предполага се че е комуникирала само с 1човек , амъжът - само със семейството си
.

# 13 258
Казват, че никъде не са пътували 😯😯 Явно нещата тук изобщо не са добре.

# 13 259
Възмутена съм от това хънкане и мънкане! И очакват тези, дето не могат да.сформират две изречения да вдъхнат доверие на хората и да успокоят паниката?
Satisfied Паника има само в тази тема.
Може би трябва да направят специален брифинг за бг мамма...

Залагам, че темата ще гръмне сега! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт