Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 931 778
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 13 635
  • Другата България
Лошото в Габрово е, че е медицинско лице.
Преди много страници писах за рисковете при медицинските работници.
Именно това имах предвид. Тази жена е била контактна с още куп други пациенти освен с близките си.

# 13 636
  • В офиса
Лошо... Две вътреболнични инфекции. Много лошо.
Дъждец, от въпроси "защо" май вече няма много смисъл. И аз сигурно нямаше да заподозра неподвижно болна постъпваща с пневмония, при цялата ми мнителност. Хванаха ги поне преди да има умрял. Ами да се молим за медицинския персонал в Габрово и Плевен, и за болните там. Късата клечка. Въпросът е оттук насетне мерките да са адекватни. 76 проби в Габрово не са малко. Сега трябва да опитат да намерят пациент 0.

# 13 637
Поне казаха, че ще лекуват както китайците. Значи имат инфо и са подготвени.

# 13 638
raptor, не можеш да разчиташ на данните, с които разполагаш. Първо, защото вирусът е непознат. Второ, защото, данните за статистиката ти не са достатъчни и се изчисляват on the fly.
Няма нищо сигурно на 100%, което да знаем за този вирус!
Хайде, сега, чети пак, особено подчертаното с червено. И се дръж възпитано, ако обичаш.

# 13 639
Дано увеличат ваканцията

# 13 640
  • Другата България
От болницата в Плевен - нови 3 случая.
Това по кой канал и коя ТВ го съобщиха? Ал Джазира?

# 13 641
Лошо... Две вътреболнични инфекции. Много лошо.
Хванаха ги поне преди да има умрял.
Не бъди убедена... Едва ли изследват всички починали дали имат общо с короната.. А и не всички починали са след белодробни усложнения.
Щом хванаха такива "никакви" безконтактни случаи, доста по-отдавна и по-широко се върти.

# 13 642
Били хванали 0 пациент, грънци хванали

# 13 643
  • София
Дано увеличат ваканцията
Казаха, че и МОН министъра е на съвещанието, сега не го виждам на брифинга.

# 13 644
  • Варна
От болницата в Плевен - нови 3 случая.
Това по кой канал и коя ТВ го съобщиха? Ал Джазира?
По "Нова тв".

# 13 645
  • Terra incognita
Вивиан, 4 са случаите, 2 в Плевен, 2 Вв Габрово.

# 13 646
  • София
Ще я удължат ваканцията естествено.

Чудно ми е какви мерки очаквате, медицински персонал със скафандри по всички болници ли?

# 13 647
  • Буркина Фасо
Били хванали 0 пациент, грънци хванали
не, не са го хванали. това е било предизвикателство за всички държави с установена корона.
НЕ СА ГО ХВАНАЛИ !!!
и ти по коя ТВ чу това ?

# 13 648
Китайци, италианци и немци не са хванали нулевия пациент, а при това разпространение е химера да се очаква.
Дори и да се разбере кой е какво очаквате да помогне. А иначе и аз съм гледала Зараза и др. подобни филми.

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 11:00 от zari65

# 13 649
  • Варна
Vicky, не броя педантично. Ще се увеличават болните. ( ако ги открият) От пневмония смъртността е много по- висока. Отново ще изкажа мнение, че болниците ни са инкубатор на вируси и зарази. Тревогата не помага, а вреди на имунитета. Неговата роля е основна, в борбата с вируса.

Общи условия

Активация на акаунт