Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 937 802
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 19 215
Мъжът ми току-що се върна от данъчното. Казали му, че не може да влезе и да плаща данъци без маска. Дадох му една и отиде да плати. Идиот с идиот, от една седмица му дудна да носи маска, била съм луда. Надявам се да въведат задължителното ползване на маски навсякъде. Само така ще накарат всеки беотговорен тарикат да се пази и да пази и другите.За Пловдив е информацията, ако на друг му е припарило да плаща данъци.

# 19 216
Какъв  е шансът да сложат София под карантина и да не може да се напусне града?

# 19 217
И какви са мерките, някой да напише моля за разчитащите на форума в момента.

# 19 218
Обявиха извънредно положение  до 13.04 .
Тоест няма училище до 13.04?

# 19 219
  • Варна
Не са го гласували още. Председателят прочете предложението.

Тепърва ще разяснят мерките, предполагам.

# 19 220
  • София
Мутафчийски изглеждаше много изнервен, особено като обясняваше, че съветите на щаба не се следват. Депутатите гледаха много пренебрежително, сигурно им говори сложно тоя доктор... И се чудят как това докторче е генерал-майор сигурно...
Иначе обявиха извънредното положение, сега ще видим и какво значи...

# 19 221
Интересно ми е като умрат родителите, кой ще им плаща ипотеката и ще им гледа децата! Никой не мисли, че може да му се случи на него, всеки само за пари говори!

Като умреш, имаш застраховка. Хайде стига глупости. Хората живеят от зпалата до заплата.
Застраховка живот не е задължителна. Който няма пари да седи вкъщи 1 месец, дали я плаща? За децата кел файда, че имота имал застраховка.

# 19 222
И какви са мерките, някой да напише моля за разчитащите на форума в момента.

Мерките ще ги мисли МС. Смятам, че са готови, но трябваше НС да обяви това, което обявява, за да се обявяват и мерките.

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 11:28 от Judy

# 19 223
ама що си мислите, че за две седмици всичко ще приключи?
Няма да могат всички да си стоят вкъщи...все някой ще ходи до магазин за продукти.
Никой не казва, че ще приключи, ама поне ще се забави, за да може малко или много да се увладее, за да не стане положението некотролируемо.

# 19 224
Привет, и аз се включвам в дискусията.
Баш сега забременях и ме тресе страх, разбираш ли.
Явно и на други от вас мъжете не искат да приемат сериозността на положението - е моят например на фитнес иска да ходи. Никви такива.

Сега, в цял свят взимат сериозни мерки, ние ще се офлянкваме.

# 19 225
Ген. Мутафчийски говори изключително адекватно и по същество
Като се има предвид какво му е на главата... Адмирации за Мутафчийски, наистина!
Много ми стана симпатичен този човек, добре, че е той, вдъхва доверие Flowers Four Leaf Clover

# 19 226
  • София
ама що си мислите, че за две седмици всичко ще приключи?
Няма да могат всички да си стоят вкъщи...все някой ще ходи до магазин за продукти.
Никой не казва, че ще приключи, ама поне ще се забави, за да може малко или много да се увладее, за да не стане положението некотролируемо.

Ние от понеделник с приятеля ми сме от вкъщи, но нямаме храна за повече от 3-4 дена. Така че до магазин ще се ходи със сигурност...
Иначе никакво излизане и така.

# 19 227
  • На остров
Не е ли малко крайна мярка с извънредното положение ?

# 19 228
# 19 229
  • I want it all and I want it now.
Какъв  е шансът да сложат София под карантина и да не може да се напусне града?
в момента е нулев.

Общи условия

Активация на акаунт