Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 926 906
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 21 345
Току-що ни каза колко сме глупави и как не осъзнаваме какво се задава. И е прав.
Да. Има ли запис на изказването му?

# 21 346
  • Разпиляна във въображението
Сложи журналистите на място.

# 21 347
ако чете, нека да знае, че в него ни е надеждата, да ни спаси от собствената ни глупост Sad

# 21 348
  • на пистата
Насълзих се,предстоят времена на изпитание,ще се загубят човешки животи и то на тези които обичаме Sad
Не е време за купон!
Чест и почитания за генерала.

# 21 349
  • Пловдив
Прав е...
Ама то в началото заповедта си беше точно строга и така написана, че работят само хранителни, аптеки и бензиностанции...после Бойко хън-мън....ами не се прави така!

# 21 350
Ще предложи на МС приемане на най-строгите мерки..
Абсолютно трябва да го послушат!
Само аптеки и хранителни стоки.
Ще си скубете веждите с пинсета вкъщи, егати идиотското племе сме...

Някой беше питал по-горе за банкоматите. Надявам се да затворят и тях. Плащания само с карта, парите са един от най-големите преносители на вируса.

# 21 351
  • ГО
Подкрепям генерала!!!
Не осъзнаваме опасността! И нашият бизнес ще е потърпевш и ние храним семейства, нашите и на служителите ни, но съм за тотална карантина!
Вчера съм превела осигуровки, заплатите си вървят....
Ще минем и през това, само да сме здрави!

# 21 352
  • София
Някой може ли да ми каже дали се пази запис на сайта на БНТ или къде от словото на Мутафчийски?

# 21 353
Мутафчийски е новият национален любимец. Само дето в момента ни трябват адекватни действия и санкции за нарушителите, а не призиви от телевизора и неясни разпореждания.

Жената, чиято кума я чака на юбилей в отворено незнайно защо заведение, много ми е интересно дали е докладвала на компетентните органи? Или е сметнала, че няма нужда.

# 21 354
Невероятно човек, как запази самообладание, респект! Толкова силни думи!

# 21 355
  • Стара Загора
Какъв е смисъла от извънредни новини постоянно, в които казват, че ще ни кажат нещо утре или по-късно днес?
Като решат нещо да го кажат в прав текст. Иначе е хубаво, че напомня на хората колко са прости.

# 21 356
Още в началото казах, че щом не касае децата, българите ще се насерат да подценяват и иронизират това, което ни очаква. Браво на генерала, бесен е колкото и аз

# 21 357
  • София

ядосан е горкият...и с право!
Питали го за фризьорските салони.

Ами ще го питат. Заповедта е написана неясно и я коригират.
Фризьорките и те семейства хранят.  Наем на помещението трябва да се плаща.
Кой наемодател ще им го опрости и за колко време?
Иначе фриз. са наясно с риска от зараза.
Съсед - тираджия се върна от Испания, през Италия. Седи с в къщи човека.
Но жена му и дъщеря му ги видях във входа с нови прически и цвят на косата....
Едва ли са информирали фризьорката от къде се е върнал.

# 21 358
  • Пеликания
Ама така трябва да се говори на глупавия народ. Дано всички го гледат, че най-накрая да разберат, че има проблем и трябва да сме отговорни както към себе си така и към нашите родители, баби и дядовци, които са най-застрашени.

# 21 359
Дано повече хора да гледаха. И малко да се стреснат.
Честно казано се надявам да обявят една карантина в София поне. Писна ми съседките да си разхождат болните деца по дял ден. И бабите да се събират на кафенце в групички по 20.🤐

Общи условия

Активация на акаунт