Да сложа ли край?

• 15 487
  • 601
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Скрит текст:
едва ли не искам да отделя бащата от детето
И как точно твоята връзка с бащата ще го отдели от детето му?
Ако той живее с мен няма да спре да се вижда с детето, но няма да живее с него...

Очевидно той не иска да живее с теб.
Ако искаше, нищо нямаше да му попречи да живее заедно с детето си + теб.

# 466
  • София
Да не живее с бившата тогава?

# 467
И как ще заживее с теб, че да се изпълни тази конфигурация? Ще идете под наем при налично негово собствено жилище? И ше остави малкия да кани га'жета или в дом ще го прати?

# 468
Скрит текст:
И как ще заживее с теб, че да се изпълни тази конфигурация? Ще идете под наем при налично негово собствено жилище? И ше остави малкия да кани га'жета или в дом ще го прати?
Не знам как ще се изпълни, но се чувствам гузна спрямо детето, искайки да "взема" баща му.
От друга страна аз също съм човек и имам желания, нужди, мечти. Защо аз трябва да се съобразявам с всичко и всички, а с мен никой? Както споменах, дори нямам проблем да живеем тримата. Фактът, че той не желание, по-скоро би трябвало да ме приземи да изпитвам чувство за вина не към детето, а към себе си.

# 469
Е, то това ти трябва, да живееш с някой тийн и си дотам. Вече почва да ми става все по-разумен този. А не го ли елиминирахме вчера? Или днес със свежи сили пак да повторим упражнението?
Ако толкова пък ... ми, изчакай го още 3 години. Къде 4, там и 3.

# 470
  • Варна
Рорик, "Първият" почти в прав текст й е заявил, че не желае да се занимава с нейните евентуални финансови проблеми.
Което не му пречи да си я ползва за секс-другарче със собствен терен, с което си поделят разходите за почивки и ресторанти.

(Защо се връзват големи жени на това оправдание за детето в къщата на мъжа, така и не ми стана ясно. Та чак и приемат това, че никога не се ходи в тази къща.
Първо, детето (което на 15 години, вече и не е толкова малко) едва ли постоянно си стои у дома.
Второ, ако един мъж е с жена към която има чувства (и то от няколко години), ще си я води вкъщи без да му мигне окото. И изобщо няма да пита детето си - тийнейджър, дали иска, или не -  да се запознае с приятелката му, а направо ги запознава.

Като се врътне тийна - голям праз! Предполага се, че заможният татко поне си е подсигурил отделна стая.

Авторке, за тези неща не си ли се сещала?)

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 13:40 от Trill

# 471
  • София
Чак от отделна тема едва ли има нужда... егоистични моменти всеки има, не става дума за това GrinningGrinning
Жени обладани от егоизъм също има..
Говорим генерално, ако жените имаха мъжкото мислене, едва ли и 20% от децата биха били родени и пак сигурно толкова бракове биха съществували, изобщо. Изключения може да има.... генерално е така...
Та от каменната ера сигурно.... еволюция на ценностната система у човека няма, доказано е ... от умни глави...
И в това отношение също..
Но не е темата това, да ... да видим Добрева какво реши?

# 472
  • София
Пак да питам, как да "вземеш" баща му, детето при кого ще остане?
С майката заедно ли живеят?

Wooden Cuckoo Clocks, супер тъпотии. Недоказани тъпотии.

# 473
Скрит текст:
Пак да питам, как да "вземеш" баща му, детето при кого ще остане?
С майката заедно ли живеят?

Wooden Cuckoo Clocks, супер тъпотии. Недоказани тъпотии.
Майката не живее с тях, не знам каква е ситуацията на 100%, но по негови думи тя се е омъжила и има дете от друг мъж.

# 474
  • София
Добрева, по лексиконите пише:
Който иска, намира начин, който не иска, намира оправдание. Ама парите, ама детето, ама времето не е подходящо..

# 475
  • София
Предполагам бащата живее с техните и делегира отглеждането на детето. И не е удобно да я заведе и нея, не иска да изведе детето....
Абе, не иска да си разваля рахата.

# 476
Тоест, той никога, ама никога, не е искал да живее с теб (без значение причината). Да се върнем на въпроса, какво прави ти 4 годин?

Измисля тъпи оправдания, ти се лъжеш по тях, е, как да те уважава?! На мен би ми било под достойнството да бъда с човек, който ми вярва на тъпотиите.

# 477
Скрит текст:
Предполагам бащата живее с техните и делегира отглеждането на детето. И не е удобно да я заведе и нея, не иска да изведе детето....
Не, само той и детето.

# 478
  • София
Скрит текст:
Не, само той и детето.
Еми, още по-зле.
Търсил ли те е след вчера?

# 479
  • Бургас
Не, само той и детето.
Нямала си шанс, защото нито той, нито детето биха ти дали и това са условия ясни от самото начало на всички, освен на теб, явно...Толкова години не ти ли стана ясно, колко си странична, гравитираща около тяхното семейство планета, че винаги ще си останеш "чужда". Прояви малко здрав разум, егоизъм и себеуважение и си тръгни окончателно от тази пародия на връзка.
По отношение на "новия" също...

Общи условия

Активация на акаунт